KORRES Twist Lipstick


Σύμμαχοι ομορφιάς!
Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς, όσο η σύγχρονη γυναίκα αποκτά στην κοινωνία όλο και περισσότερους, όλο και πιο απαιτητικούς ρόλους, όσο αυξάνονται οι ρυθμοί ζωής, τόσο οι εταιρίες λανσάρουν νέα, έξυπνα προϊόντα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της. Δουλειά, σπίτι, κοινωνικές υποχρεώσεις, ταυτόχρονα δεν ξεχνάμε τη θηλυκότητα και τη γυναικεία φύση μας και ευτυχώς έχουμε στο πλευρό μας συμμάχους ομορφιάς, που μας δίνουν ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Το έντονο χρώμα στα χείλη έχει την τιμητική του, όπως ξέρεις, χωρίς να απαιτεί συχνή ανανέωση, χωρίς να σε εγκαταλείπει την πιο ακατάλληλη στιγμή. Το χρώμα ακολουθεί τις τάσεις, η σύνθεση φροντίζει τα χείλη, η εφαρμογή γίνεται εν κινήσει, ακόμα και χωρίς καθρέφτη και το αποτέλεσμα διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί..


KORRES Twist Lipstick
Τα αγαπώ! Όχι, λάθος, τα υπεραγαπώ! Όχι, όχι, τα λατρεύω, δε ζω χωρίς αυτά, έχω τουλάχιστον ένα στην τσάντα μου μόνιμα και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζομαι καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ. Μία νέα σειρά κραγιόν, από την απόλυτα επιτυχημένη, ελληνική εταιρία KORRES, εταιρία με διεθνή καριέρα, τα προϊόντα της οποίας έχουν αγαπηθεί από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και έχουν κατακτήσει πλέον μία θέση στο νεσεσέρ μας ενώ φιγουράρουν ως must-haves στα μεγαλύτερα sites, blogs και περιοδικά παγκοσμίως.
Twist Lipstick. Νέα σειρά super-sized lipstick που συνδυάζει την ευκολία χρήσης ενός μολυβιού, χαρίζει πλούσιο χρώμα ενός κραγιόν, λάμψη lipgloss ενώ ενυδατώνει όπως ένα lip balm. Με σύνθεση βασισμένη στο αντιοξειδωτικό έλαιο από βατόμουρο, γλιστρά στα χείλη και χαρίζει έντονο, γεμάτο χρώμα με μεγάλη σταθερότητα. 6 νέες, υπέροχες αποχρώσεις, με vintage, ρομαντική διάθεση, παίζουν ανάμεσα σε διακριτικούς nude και παθιασμένους κόκκινους τόνους. 

Έρωτας με την πρώτη εφαρμογή!
Τα χοντρά μολύβια χειλιών τείνουν να εκτοπίσουν τα κλασικά κραγιόν από το θρόνο τους, αφού είναι ακριβώς αυτό που ζητάμε, 2 σε 1, lip balm και έντονο χρώμα, συνδυάζονται σε ένα εξαιρετικά πρακτικό προϊόν. Θα τα λατρέψεις αν δεν σου αρέσουν οι ματ υφές αλλά ταυτόχρονα θέλεις μεγάλη διάρκεια στο χρώμα ή αν ένα απλό lip balm δεν είναι αρκετό για εσένα. Τα συνδυάζουν όλα και είναι η νέα beauty mania. Πριν φύγεις από το σπίτι, πετάς ένα στην τσάντα σου και ανανεώνεις το χρώμα στα χείλη σου μέσα στη μέρα, εύκολα και γρήγορα. Και δεν χρειάζεσαι καν ξύστρα, απλά στρίβεις (twist! twist!) και η μύτη βγαίνει προς τα έξω. Στριφογυρνάς τη βάση (twist! twist!), απλώνεις το χρώμα με ακρίβεια -αφού έχεις κραγιόν και περίγραμμα μαζί- και αφήνεις ως έχει, αφαιρείς τη λάμψη ταμπονάροντας απαλά με ένα χαρτομάντιλο ή απλώνεις με τα δάχτυλα για ένα πιο rock αποτέλεσμα.

Το μόνο κακό.. δύσκολα επιλέγεις χρώμα, τα θέλεις όλα μα όλα!!! Passion για βαθύ κόκκινο, Innocence για chic, nude χείλη, Desire για άκρως επιθυμητό berry χρώμα, που ακολουθεί τις τάσεις, Romace για απαλό, γλυκό, για όλες τις ώρες. Συνδύασέ τα με τα A/W 13/14 limited edition βερνίκια KORRES, για λάμψη και πλούσιο χρώμα μέσα από τη φιλική προς τα νύχια και την επιδερμίδα 7-free φόρμουλα, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5. Νέα προσθήκη στη wishlist(52,Passion Red/80, Clouded Purple)!!


Twist και παίζεις με το χρώμα! Πώς σου φαίνονται; Χοντρό μολύβι ή κλασικό κραγιόν beauty agent;;


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...