Wishful thinking..


Αυτό που τώρα βαριέσαι ή αγνοείς, ήταν κάποτε ακριβώς αυτό που ονειρευόσουν!
Fact! Το θέμα είναι ότι όσο πιο πολύ απολαμβάνεις αυτό που κάποτε ονειρευόσουν και που τώρα είναι στα χέρια σου, τόσο πιο ευτυχισμένη είσαι. Καλή η φιλοσοφία βέβαια αλλά στην πράξη λίγο κάπου ξεχνιόμαστε.. Το αγόρι που κάποτε κυνηγούσες, που σε έκανε να το ερωτεύεσαι ακόμα πιο πολύ, κάθε φορά που το έβλεπες, τώρα κοιμάται δίπλα σου και το θεωρείς δεδομένο.. ε λοιπόν δεν είναι! Η δουλειά που κάποτε σε έκανε να νιώθεις δημιουργική τώρα φαντάζει ρουτίνα και δεδομένη.. ε λοιπόν δεν είναι! Όλα αυτά που τώρα θεωρείς δεδομένα, είναι πολύτιμα και πρέπει να "στέκεσαι" για λίγο, κάθε τόσο, να κλείνεις τα μάτια, να λες "ευχαριστώ", να αγωνίζεσαι γι'αυτά και να το απολαμβάνεις με όλη σου τη δύναμη. Οι ευχές είναι "δωρεάν", το ίδιο και τα όνειρα! Και όσο πιο υψηλούς στόχους βάζεις τόσο πιο ψηλά τελικά θα πας. 
Μην κάνεις εκπτώσεις στα "θέλω" σου, γιατί συχνά η "κάρτα αλλαγής" κοστίζει περισσότερο.. Χάρισε στον εαυτό σου στιγμές ευτυχίας, γιατί σίγουρα το αξίζεις! Και ομορφιά αυτό δεν είναι άλλωστε; Στιγμές ευτυχίας, ένας ακόμα τρόπος να χαμογελάς, μια μικρή πολυτέλεια να κακομάθεις τον εαυτό σου; Ποιος καλύτερος τρόπος να κλείσεις τη μέρα σου από ένα χαλαρωτικό ντους, που συνοδεύεται από μασάζ με μεθυστική, πλούσια κρέμα, που λιώνει στο δέρμα σου; Τί σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από το αγαπημένο σου κραγιόν; Ποιος τρόπος καλύτερος να αφήσεις την υπογραφή σου στο χώρο από το άρωμά σου; Έτσι δε σπάει η ρουτίνα; Αυτό δεν είναι το shopping therapy; Όχι επιφανειακά, καταλαβαίνεις.. είναι το πως νιώθεις μέσα σου ενώ περιποιείσαι τον εαυτό σου! 

Wishful thinking..
H wishlist μου  είναι λίγο σαν.. ένας, δύο, ίσως και τρεις τόμοι.. Ναι, καταλαβαίνω δεν είμαι ο "μέσος όρος" αλλά αυτό δε με σταματάει πρέπει να σου πω! Δεν κάνω εκπτώσεις! Προτιμώ να προσθέσω, όταν μπορώ, ένα πολυτελές προϊόν στο νεσεσέρ μου, που θα επιτελέσει μάλιστα άψογα το σκοπό του και ποτέ δε θα το θεωρήσω δεδομένο, παρά να κάνω τυχαίες αγορές που θα καταλήξουν στο βάθος του συρταριού παραμελημένες.. Wallet in crisis, beauty not in crisis!


1. Kiehl's - Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter
Δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο μα πόσο μα πόσο θεϊκή είναι αυτή η κρέμα. Ένα θα σου πω: Πλούσια σαντιγί με πολυτελές άρωμα!! Έχει υπέροχη, μοναδική υφή και το πιο λαχταριστό, ζεστό άρωμα καρύδας-μελιού που έχω μυρίσει. Είναι αναμφισβήτητα στην κορυφή της "λίστας" μου και μία από τις καλύτερες ενυδατικές σώματος που έχω δοκιμάσει. Απορροφάται άμεσα και ενυδατώνει περισσότερο από 24 ώρες. Dear Santa.. do you listen?

2. Apivita - Body Euphoria, Κρέμα Απολέπισης για Ευεξία
Δεν υπάρχει περίπτωση η Apivita να λείπει από τη wishlist μου, αφού έχεις καταλάβει πλέον την τεράστια αδυναμία που της έχω. Σε μία από τις γνωστές αθώες βόλτες στο Hondos Center της Ερμού ανακάλυψα το νέο scrub της εταιρίας και η πρώτη εντύπωση τουλάχιστον είναι "το θέλω!". Το θέλω από τη συσκευασία μέχρι το περιεχόμενο. Στη σειρά θα βρεις τρεις κρέμες απολέπισης: Body Energy - πορτοκάλι&τζίντζερ, Body Euphoria λευκό τσάι γιασεμί, Body Relax - βανίλια&μέλι. Το κάθε scrub έχει διαφορετικό άρωμα και διαφορετικό μέγεθος κόκκων για απολέπιση έντονη ή πιο ήπια, ώστε να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

3. Armani - Rouge Ecstasy
Το πρώτο "CC Care & Colour lipstick". Φροντίζει τα χείλη, χαρίζει έντονο χρώμα, έχει τέλεια, κομψή συσκευασία και την υπογραφή Armani, πως να μην το ονειρεύεσαι; Πρόκειται για την επιτομή ενός κραγιόν, βάλσαμο και περίγραμμα, ένα νέο, πρωτοποριακό υβριδικό προϊόν. Δίνει απόλυτα άνετη αίσθηση στα χείλη, έχει πολύ καλή διάρκεια, ενυδατώνει και λειαίνει τα χείλη. Το μόνο δύσκολο είναι να επιλέξεις χρώμα.. αλλά ένα ροζ-μπεζ-κοραλλί που δε θα βγαίνει  ποτέ από το νεσεσέρ μου είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή. 

4. YSL - Manifesto
Το κακό με τις αθώες βόλτες που λέγαμε, είναι όχι μόνο ότι αφήνουν λίγο περισσότερο χώρο στο πορτοφόλι σου αλλά ανανεώνουν και τη wishlist σου. Γιατί εκεί που πήγα στον YSL για να πάρω το νέο (φανταστικό!!!!) μου foundation για το οποίο σύντομα θα σου μιλήσω, βρέθηκα να δοκιμάζω τη Manifesto και να την ερωτεύομαι σε 1". Τολμηρό, με χαρακτήρα, γλυκό, ζεστό και με πολύ καλή διάρκεια. Αξίζει να απατήσω το υπεραγαπημένο μου La vie est belle νομίζω.. Δοκίμασέ το και πες μου εντυπώσεις!

5. Bobbi Brown - Smokey Cool Eye Palette
Η Bobbi Brown προτείνει smokey eyes για τη σεζόν. Μάλιστα η αγαπημένη μου, πανέμορφη Δέσποινα από το corner BB στο Attica μου έδειξε ότι  μέσα σε 3 λεπτά, με την κατάλληλη τεχνική και τα σωστά προϊόντα μπορείς να έχεις το τέλειο smokey. Και όχι μόνο αυτό..με ξεσήκωσε αφού δοκίμασα και τη νέα μάσκαρα και τη νέα παλέτα ΒΒ, από τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της εταιρίας. Το αποτέλεσμα; Βλεφαρίδες "ουαου" και βλέμμα που κλέβει την παράσταση! Και επειδή λατρεύω της σκιές της Bobbi, η ονειρεμένη παλέτα είναι στη wishlist.. Dear Santa..I need an  early gift, do you listen?


Κάπως σαν window shopping η λίστα μου, γι'αυτό και θέλω να μάθω τα δικά σου ονειρεμένα προϊόντα! Άσε μου link ή αποκάλυψε στα σχόλια τα δικά σου "θέλω"!! Ε.. και σιγά-σιγά, ένα-ένα, όσο πλησιάζουν και οι γιορτές όλο και κάτι θα διαγράψουμε από τη wishlist..


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...