Beauty Favorites Giveaway

Αν υπήρχε ένας μόνο ακόμα λόγος για τον οποίο ξεκινήσαμε το blog, πέρα από τη μεγάλη χαρά που μας δίνει η επικοινωνία μαζί σου, ήταν για να γνωριστούμε! Αρχικά, ήταν η Touch of Rouge και η Beauty in Crisis, μετά γίναμε η Μαίρη και η Σοφία και σιγά σιγά, ξεκινώντας από την κοινή μας αγάπη, γίναμε φίλες αχώριστες! Πόσες βόλτες, πόσοι καφέδες, πόσες συζητήσεις, πόσα γέλια και πόσα τηλεφωνήματα...πολύ shopping, τρελό beauty chatting, ξεσηκωτικές ανταλλαγές απόψεων και μια φιλία που ξεκίνησε σχεδόν τυχαία και εξελίσσεται σε φιλία ζωής!

Σε "πήραμε" ήδη μαζί μας στο φθινοπωρινό μας beauty walk (εδώ και εδώ), σου δείχνουμε ήδη νέες ομορφιές που ανακαλύπτουμε (εδώ και εδώ), σκεφτήκαμε λοιπόν ότι θέλουμε να δοκιμάσεις κάποιες κοινές μας αγάπες! Γιατί είσαι η τρίτη φίλη στην παρέα μας, είσαι στις συζητήσεις μας, στο μυαλό μας, έρχεσαι μαζί μας και δε γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει κάποια από τα αγαπημένα μας προϊόντα!
  • Nuxe Reve de Miel, ματ και λαχταριστό, σωστά Μαίρη;
  • Ξέρεις ότι είναι η ιδανική βάση για το MAC Patisserie που υπερ-υπεραγαπώ και χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά! Το πιο υπέροχο nude και πάει με όλα!
  • Είπες "υπερ-υπεραγαπώ" και θυμήθηκα το Moroccanoil Treatment, εννοείται δε ζούμε χωρίς αυτό! Έχω δει τεράστια διαφορά στα μαλλιά μου!
  • Εγώ δε ζω χωρίς το Fast Forward top coat από China Glaze! Βάφω νύχια και σε 5' έχω φύγει! Και είμαι και στην ώρα μου, όχι σαν εσένα που αργείς πάντα...Beauty in Crisis!
  • Touch of Rouge πάλι με εκθέτεις! Αργώ γιατί με τα Real Techniques απλώνω το foundation, το ρουζ και το concealer επαγγελματικά! Αφού δεν μπορώ να αντισταθώ...
  • Φεύγω να προλάβω τα The Body Shop να πάρω στη φίλη μας το Camomile Sumptuous Cleansing butter που μας αρέσει, πρέπει να το δοκιμάσει, να μας πει γνώμη!
  • Α! Τέλεια Μαίρη μου, σε κλείνω να προλάβω να ετοιμαστώ...θα έρθω για beauty crimes!! Τα λέμε σε μισή ώρα στο γνωστό!
  • Ουφ! Πάλι θα περιμένω...in crisis!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα!

Μη ξεχνάς ότι κάποιες συμμετοχές μπορείς να τις επαναλαμβάνεις κάθε μέρα, ώστε να αυξάνεις τον αριθμό των συμμετοχών σου και να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις!

a Rafflecopter giveaway

Τη φωτογραφία του διαγωνισμού θα τη βρεις εδώ
Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με email και μέσω facebook!



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...