Mani Monday #1


Οι αλλαγές είναι πάντα για καλό;

Δεν ξέρω αλλά ελπίζω! Και σίγουρα όλοι μας τις έχουμε ανάγκη κατά καιρούς. Προσωπικά αγαπώ τις εκπλήξεις-αλλαγές, δε με τρομάζουν, αντιθέτως οτιδήποτε με βγάζει από το πρόγραμμα και τη ρουτίνα μου, αφήνει μια αίσθηση ανανέωσης που μ'αρέσει. Έτσι ένιωθα και με το blog. Και για να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι με εκφράζει η νέα εμφάνιση περισσότερο και ελπίζω να σου αρέσει και να σε βολέψει (fingers crossed..)!! Ξέρεις ότι περιμένω με παιδιάστικη αγωνία τη γνώμη σου και τις δικές σου προτάσεις!
Νέα σεζόν, νέα εμφάνιση και περισσότερη διάθεση για δημιουργικότητα, μεγαλύτερη ανάγκη να μοιραστούμε στιγμές και αγάπες και πολλά, πολλά νέα! Κάποια πράγματα αλλάζουν και κάποια μένουν ίδια..

Ίδια και διαχρονική η αγάπη για χρώμα στα άκρα..
Το βερνίκι νυχιών είναι σίγουρα από τα αγαπημένα προϊόντα των γυναικών και ένα από αυτά που καταλαμβάνουν αρκετό χώρο στο νεσεσέρ μας. Είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα αξεσουάρ, που χωρίς υπερβολές, τραβάει τα βλέμματα και ολοκληρώνει ή και απογειώνει το look σου. Πλέον η μόδα δεν έχει όρια και η χρωματική παλέτα είναι ανεξάντλητη. Κίτρινο και neon φούξια, λευκό και μαύρο, σκούρο μπλε και γαλάζιο παστέλ, nude και κλασικό κόκκινο, όλα είναι στη μόδα και σε προκαλούν να "παίξεις" μαζί τους. Συνδύασέ τα, δοκίμασέ τα, δώσε χρώμα, βάλε φαντασία.. Το chic είναι μία επιλογή αλλά η ομορφιά ίσως είναι στο μη αναμενόμενο!

Ίδια η αγάπη για την ομορφιά αλλά το χρώμα αλλάζει..
Νέα στήλη;! Ακριβώς και ελπίζω να καταφέρω να είμαι συνεπής..και τις Δευτέρες να μιλάμε για ομορφιά στα άκρα! Mani Monday ξεκινάει και σε θέλω εδώ με προτάσεις και ιδέες!

1 coat - 2 coats - 3 coats
Δε θα μπορούσα παρά να ξεκινήσω με την πολυαγαπημένη μου Essie. Όταν σκέφτομαι χρώμα στα νύχια σκέφτομαι Essie. Ξέρω ότι κάποιες φορές η εφαρμογή ορισμένων χρωμάτων σε παιδεύει αλλά νομίζω ότι απόχρωση και αν ψάχνεις στην Essie θα τη βρεις και μάλιστα στην πιο ωραία εκδοχή της.

Το Bikini so Teeny το λατρεύω αφενός για το super cute όνομά του, αφετέρου για το πιο γλυκό baby blue που έχω δει. Ήταν μέρος της καλοκαιρινής συλλογής 2012 και ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα γενικώς! Γαλάζιο με μία υποψία μωβ και το πιο διακριτικό ασημί shimmer που μπορείς να φανταστείς και είναι ορατό στο μπουκάλι αλλά όχι στα νύχια σου. Απλώνεται σαν όνειρο και δύο στρώσεις είναι αρκετές για ένα άψογο αποτέλεσμα. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες αλλά αν είσαι ανοιχτόχρωμη με ψυχρούς υποτόνους θα δείχνει απόλυτα φυσικό (αν και γαλάζιο) και θα κάνει τα χέρια σου να δείχνουν καθαρά και περιποιημένα. Αν φοβάσαι τις δοκιμές στο χρώμα είναι σίγουρα μία πολύ καλή αρχή για να τολμήσεις κάτι διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα "ήσυχο".
Η διάρκεια του, με base coat και top coat, είναι γύρω στις 7 μέρες, χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Επίσης, ακριβώς επειδή στρώνει τέλεια και είναι πολύ λαμπερό από μόνο του, μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμα και χωρίς top coat.


Είναι η Essie και δική σου αδυναμία ή δεν πολυσυμπαθείς τη σύστασή τους; Ποια είναι η αγαπημένη σου μάρκα και ποια χρώματα προτιμάς;
Ξέρεις.. η νέα τάση (και μία από τις αγαπημένες μου) είναι να έχεις διαφορετικό χρώμα στο μανικιούρ και διαφορετικό στο πεντικιούρ  Παίζεις και συνδυάζεις τα χρώματα ώστε να ταιριάζουν ή να κάνουν αντίθεση. Υιοθετείς τη συγκεκριμένη τάση ή σου αρέσει να έχεις το ίδιο χρώμα;


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...