Walking.. At The Body Shop


Οι "αθώες" βόλτες, που μόνο αθώες δεν είναι..

Δεν ξέρω αν σου έρχονται και εσένα αυτές οι τρελές και ακαταμάχητες ιδέες, που ονομάζω "θέλω το ωραίο" και είναι ευρέως γνωστές ως το πολυαγαπημένο, γυναικείο σπορ "shopping therapy" αλλά εγώ έχω όλα τα συμπτώματα πολύ συχνά! Και επειδή η θεραπεία είναι μάταιη και τα συμπτώματα σε έξαρση, μία βόλτα (αθώα πάντα, ξέρεις εσύ!) με οδήγησε στο νέο κατάστημα της The Body Shop στη Νέα Σμύρνη. Νέος χώρος, πολύ πιο ζεστός, πολύ φιλικές και εξυπηρετικές πωλήτριες και σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα μου καταστήματα.  


Τα νέα Colour Crush lipsticks δεν περνούν απαρατήρητα. 
Μία πλούσια γκάμα από 24 υπέροχες αποχρώσεις, ενυδατική σύσταση με θρυμματισμένες χρωστικές, περιέχουν έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες που εγγυάται απαλά χείλη. Χωρισμένα σε τρεις χρωματικές οικογένειες με 6 κόκκινα, 9 ροζ και 9 nude, σίγουρα θα βρεις κάποιο να σου ταιριάζει. Αν σου άρεσε η σειρά Colourglide τότε θα λατρέψεις σίγουρα την Colour Crush, για τη μοντέρνα συσκευασία, την ενυδάτωση που χαρίζουν, τη μεγάλη ποικιλία και κυρίως τη μεγάλη διάρκεια στο χρώμα! Νομίζω έχω επιλέξει το δικό μου αγαπημένο και στην επόμενη "βόλτα" δε μου γλιτώνει.. 
Θα τα βρεις στα 11,50€ στα καταστήματα. Δες και πες μας ποιο/α σε κέρδισε/αν!


Δεν έχω λόγια.. πρέπει να το δοκιμάσεις!
Στο Instagram και στο facebook (μπορείς να με ακολουθήσεις εδώ και εδώ αντίστοιχα, για να μαθαίνεις πρώτη tips&tricks και νέες ομορφιές αλλά και να μιλήσουμε για ό,τι σε ενδιαφέρει!) σου μίλησα ήδη για το υπερ-υπέροχο, λαχταριστό, καραμελένιο Brazil Nut Beautifying Oil. Έχω πρόβλημα! Δεν άντεξα και το δοκίμασα.. έτσι, μια σταλιά μόνο, στην άκρη της γλώσσας! Μη με θεωρείς τρελή, αν το μυρίσεις θα καταλάβεις! Είναι αυτό το συγκλονιστικό, καραμελένιο άρωμα, που δε σου αφήνει περιθώρια και μηχανικά κατευθύνεσαι στο ταμείο με ένα μπουκάλι στο χέρι, το οποίο μυρίζεις υπνωτισμένη σε όλο το δρόμο της επιστροφής! Πήγαινε να το δοκιμάσεις και περιμένω εντυπώσεις!!!
Και επειδή αρχικά στα καταστήματα ήρθε μόνο το ξηρό λάδι (τέλειο για τα μαλλιά και το σώμα, έχω να σου πω) είχα μεγάλη στενοχώρια. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να αγοράσω το Brazil Nut Body Mist, όταν το είδα στο κατάστημα.. Είναι απλά θεϊκό!! Αυτή τη στιγμή όλο μου το δωμάτιο μυρίζει σαν μαγικό καραμελόσπιτο!! Έρωτας! 
Πλέον θα βρεις όλη τη σειρά και στην Ελλάδα. Το ιδιαίτερο scrub είναι το επόμενο στη λίστα μου. Αν και δύσκολα θα αντισταθώ και στο Body Butter και το Eau de Toilette!


Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ..
Έτσι είναι και μην ακούσω κανένα να μου λέει από τώρα "καλό χειμώνα"! Έχουμε ακόμα.. και για να σε πείσω, σου έχω όλη τη λάμψη και το άρωμα του καλοκαιριού, κλεισμένα σε ένα μαγικό μπουκαλάκι! Honey Bronze Shimmering Dry Oil σε νέα απόχρωση, με το ίδιο μεθυστικό άρωμα. Το αγαπώ χρόνια και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και χαρίζει ελαφρύ χρώμα και φυσική λάμψη με το διακριτικότατο (πραγματικά διακριτικό!) shimmer. Θα το αγαπάς και το χειμώνα αφού ενώ θα περιποιείται το δέρμα σου, θα σου θυμίζει ακρογιαλιές και βόλτες στο νησί!
Επίσης, αν βρεις ακόμα το αντίστοιχο lip balm σου προτείνω να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε. Εκτός από τη θεϊκή συσκευασία, ενυδατώνει ενώ έχει πολύ λεπτή και ελαφριά σύσταση και χαρίζει μοναδική λάμψη στα χείλη.


Δώσε φωνή στα χείλη σου!
Και εκεί που είσαι πλέον στο ταμείο και νομίζεις ότι η ομορφιές τελείωσαν.. ρίξε μια ματιά στο Νέο Dragon Fruit Lip Butter! Φρουτένιο και πολύ ενυδατικό, θα γίνει το αγαπημένο σου lip butter, όχι μόνο γιατί είναι καταπληκτικό προϊόν αλλά και γιατί πρόκειται για μια αγορά με ιδιαίτερο νόημα. Αγοράζοντάς το βοηθάς το έργο του The Body Shop Foundation, που από το 1989 έχει επιχορηγήσει περισσότερες από 2.500 οργανώσεις παγκοσμίως. Μπορείς μάλιστα εσύ η ίδια, με την ψήφο σου, να επιλέξεις ποια Ελληνική Οργάνωση θέλεις να υποστηρίξεις με την αγορά σου.

Αν είσαι σε mood skincare δοκιμών ή αν η αγαπημένη σου κρέμα είναι από τη TBS, τότε σου έχω ευχάριστα νέα.. Θα βρεις όλες τις κρέμες ημέρας με 30% έκπτωση.


Τί αποτελέσματα έχουν οι δικές σου καλοκαιρινές "αθώες" βόλτες; 
Προτιμάς ρούχα ή καλλυντικά; Ή μήπως είσαι από τις τυχερές που το window shopping τους είναι υπέρ-αρκετό; 
Α!! Και κάτι ακόμα που πολύ θέλω να το μάθω! Ποια είναι η δική σου αγαπημένη σειρά από TBS; Αγαπώ Brazil Nut αλλά η  Moringa είναι κλασική επιλογή μου, θα στα πω και αναλυτικά!

Και ένα τελευταίο.. έτσι για να σε ξεσηκώσω λίγο ακόμα.. από Σεπτέμβρη να περιμένεις "μελωμένες" εκπλήξεις από τη The Body Shop!! 
Δε λέω περισσότερα, θα τα ανακαλύψουμε και θα τα απολαύσουμε παρέα, στην ώρα τους ;-)


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...