August Favourites


Ο Αύγουστος.. Ξεκινάει με διακοπές (ή έστω μπάνια) και τελειώνει με μια διάθεση μεταβατική.. από τη μία κάνεις ό,τι μπορείς για να παρατείνεις το καλοκαίρι και να ξεκλέψεις χρόνο για μία ακόμα απόδραση, από την άλλη γυρίζεις στη βάση, μαζεύεις το μυαλό και τα ωράριά σου, ξεκινάς πάλι δουλειά, πάλι διάβασμα, επιστρέφεις στα γνωστά, όπου το "πρέπει" παίζει ρόλο πρωταγωνιστικό.. και ταυτόχρονα κάνεις όνειρα για τη νέα σεζόν! Ονειρεύεσαι και ξεκινάς αλλαγές πρακτικές, εσωτερικές αλλά και αλλαγές που μένουν μόνο στα σχέδια.. Είναι κάτι ανάμεσα στο έντονο κοραλλί κραγιόν που βρισκόταν στην τσάντα σου στο νησί και στο απαλό MLBB (my lips but better) που προτιμάς για το γραφείο. Κάτι ανάμεσα στην καλοκαιρινή ανεμελιά και στη φθινοπωρινή ανασυγκρότηση, λίγο μπερδεμένη κατάσταση, λίγο αφηρημένη διάθεση, λίγο ενδιάμεσα χρώματα και το μαύρισμα των διακοπών που φεύγει και όμως είναι ακόμα εδώ.
Και φυσικά, τα καλοκαιρινά αγαπημένα είναι ακόμα στην πρώτη γραμμή. Αγαπήθηκαν, φέρνουν στο μυαλό εικόνες και στιγμές και δίνουν μία αίσθηση ανάλαφρη..


Skincare & Body Stuff..
Ο ήλιος, το αλάτι, ακόμα και η ξαφνική αλλαγή με τη χρήση αντηλιακού και την αποχή από το makeup "ξαφνιάζουν" το δέρμα σου, το οποίο μετά το καλοκαίρι έχει ανάγκη από μεγαλύτερη περιποίηση. Φρόντισε να κάνεις απολέπιση και μάσκες μία με δύο φορές την εβδομάδα και να ενυδατώνεις το δέρμα σου με τα σωστά προϊόντα.
Κλασικό αγαπημένο προϊόν εδώ και πολλά χρόνια, #1 σε πωλήσεις στην Αμερική, με νέα, εξελιγμένη σύνθεση. Η Clinique λάνσαρε τη Dramatically different moisturizing lotion+ ακολουθώντας τις εξελίξεις και προσφέροντας ακόμα πιο εξαιρετικά αποτελέσματα. Με Υαλουρονικό Οξύ, Γλυκερίνη και Ουρία στη νέα σύνθεσή της, η Dramatically different moisturizing lotion+ έχει δύο λειτουργίες, ενυδατώνει ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ασπίδα της επιδερμίδας.
(Θα τη βρεις στους πάγκους της Clinique στα 24,90€/50ml και 49,90€/125ml και σύντομα θα σου πω και αναλυτικά εντυπώσεις!)

Για το σώμα ερωτεύτηκα τις ενυδατικές των Sephora! Σε πρακτική, χρωματιστή συσκευασία που σου φτιάχνει τη διάθεση και με μία εξαιρετική ποικιλία αρωμάτων που καλύπτουν όλα τα γούστα. Τα πέτυχα σε πρόσφορά "1+1 δώρο" και πήρα 2.. ΟΚ 4.. ΟΚ ΟΚ 6 πήρα αλλά δεν είναι μόνο για εμένα (και άλλες δικαιολογίες..). 
Η αγαπημένη μου είναι η Lemon Verbena moisturizing body lotion. Ανάλαφρο άρωμα λουίζας με λεμόνι, που ειδικά για πρωί είναι ό,τι καλύτερο αφού σε γεμίζει ενέργεια! Λεπτόρρευστη, απορροφάται αμέσως, ενυδατώνει και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση δροσιάς! Αν χρειάζεσαι κάτι πιο ενυδατικό δοκίμασε καλύτερα κάποιο body butter.
Extra tip.. δοκίμασε και το αντίστοιχο αφρόλουτρο από την ίδια σειρά για το πρωινό σου μπάνιο!!


Hair..
Φέτος άφησα τα μαλλιά μου να ξεκουραστούν εντελώς. Το καλοκαίρι άλλωστε είναι η ιδανική εποχή να απέχεις από το βαρύ styling και να αφήσεις τα μαλλιά σου να κάνουν διακοπές. Top knot, χαμηλό σινιον, γαλλική κοτσίδα ή και περίτεχνα, επιμελώς ατημέλητα πιασίματα, που δεν απαιτούν θερμότητα, είναι στη μόδα και σου λύνουν τα χέρια! Το Surf Spray από τη Bumble and bumble (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora) είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Ψέκασε από απόσταση, 2-3 φορές, παίξε με τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη. Τα μαλλιά αποκτούν τη σέξι υφή που έχουν από τη θάλασσα (σε πολύ καλύτερη έκδοση, φυσικά) και είναι πολύ πιο εύκολο να σταθούν και να τα δουλέψεις.
Αν το θεωρείς ελαφρώς ξηρό, μπορείς πριν το χρησιμοποιήσεις να απλώσεις στα μαλλιά σου λίγο από τα αγαπημένο σου ξηρό λάδι. Έτοιμη σε 1 λεπτό και μάλιστα χωρίς πιστολάκι! Θα το λατρεύεις και το χειμώνα, στο εγγυώμαι!


Makeup..
Απλά πράγματα, τα συζητήσαμε ήδη εδώ. Το μαύρισμα και η χαλάρωση των διακοπών είναι ό,τι καλύτερο για την εμφάνισή σου, οπότε το μακιγιάζ είναι ελάχιστο και καθαρά συμπληρωματικό. 
Λίγη πούδρα όπου είναι απαραίτητη, bronzer για να ενισχύσεις το μαύρισμά σου και χρώμα στα χείλη αρκούν. Η PRO-FINISH της MAKE UP FOR EVER είναι καταπληκτική!! Γίνεται ένα με τη δέρμα, δεν αφήνει αντιαισθητικό πουδρέ τελείωμα, έχει καλή κάλυψη ακόμα και μόνη της και διαρκεί όλη μέρα. Επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα λατρέψεις αν ψάχνεις την τέλεια πούδρα! Για το Bronze Goddess της Estee Lauder στην απόχρωση 02 Medium σου έχω ξαναμιλήσει. Είναι μία από τις ανακαλύψεις του καλοκαιριού. Είναι ίσως το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει, δίνει υπέροχο, φυσικό χρώμα και έχει μεγάλη διάρκεια. Η ποσότητα επίσης είναι τόσο μεγάλη που νομίζω ότι θα μου κρατήσει πολύ καιρό. Στα χείλη, τί άλλο; Chubby Stick Intense από Clinique στη ζουμερή απόχρωση 04 Heftiest Hibiscus. Ενυδατικό, σταθερό, με αρκετά έντονο χρώμα, πολύ αγαπημένο και δεν βγαίνει ποτέ από την τσάντα μου.


Nails..
Η σειρά A Different Nail Enamel από Clinique αγαπήθηκε πολύ παγκοσμίως. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά για τα "διαφορετικά" αυτά βερνίκια εδώ. Αγαπημένο χρώμα το 04 Hi Sweetie σε πολύ γλυκό φούξια. Και σου έχω πει το φούξια είναι η ροκ πλευρά του ροζ και μου φτιάχνει τόσο πολύ τη διάθεση! 
Νeon αποχρώσεις σε χείλη και νύχια είδαμε πολύ το καλοκαίρι και το Portobello από Nails Inc. είναι από τα ομορφότερο neon κοραλλο-ροζ που κινούνται σε πιο ήσυχους τόνους. Βέβαια αν το δοκιμάσεις με λευκή βάση το χρώμα απογειώνεται και τραβάει τα βλέμματα. Απλώνεται εύκολα και το αποτέλεσμα δεν είναι 100% opaque κάτι που προσωπικά που αρέσει πολύ. Η διάρκειά του είναι γύρω στις 5 μέρες με βάση και top coat. 


Τί χρώματα και τί αρώματα είχαν οι δικές σου "βουτιές"; Θέλω οπωσδήποτε να μάθω τα αγαπημένα σου, αν έχεις post ή video άσε μας το link για να δούμε τα δικά σου,  διαφορετικά περιμένω στα σχόλια τη δική σου αγαπημένη Αυγουστιάτικη λίστα!!

Καλό χειμώνα δε θα πω να μη μελαγχολήσουμε.. θα δώσω "μεταβατική" ευχή και την βλέπεις όπως θέλεις ανάλογα με τη διάθεση!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή νέα σεζόν όμορφη ;-)


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...