Let's talk about Shiseido


Διαχρονική Ιαπωνική αισθητική στο χώρο της ομορφιάς
Σήμερα θέλω να γνωρίσουμε μαζί, ξανά από την αρχή, τη Shiseido. Νομίζεις ότι τη γνωρίζεις ήδη; Έχω να σου πω ότι η παρουσίαση της νέας συλλογής μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και του αρώματος ZEN Gold Elixir στο Hondos Center στο Κολωνάκι (πρότυπο κατάστημα, κατά τη γνώμη μου, με εξαιρετικά ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό και πολύ προσεγμένη παρουσίαση προϊόντων) μου έμαθε πολλά και με έκανε να δω την εταιρία με εντελώς άλλα μάτια. Γιατί η Shiseido δεν είναι μόνο το αγαπημένο σου αντηλιακό και η διάσημη πούδρα, στη χαρακτηριστική μπλε συσκευασία..

Η φιλοσοφία της Shiseido
Όλα ξεκίνησαν το 1872, από τον Yushin Fukuhara, ιδρυτή της εταιρίας, ο οποίος εισήγαγε στην Ιαπωνία, πολιτισμό με αυστηρή παράδοση, ένα φαρμακείο δυτικού τύπου. Αργότερα ο γιος του Shinzo, με έρεισμα την τέχνη και τον πολιτισμό της Αμερικής και της Ευρώπης, άλλαξε ουσιαστικά την προοπτική της επιχείρησης. Έτσι, παίρνοντας την τελικής της μορφή, έτσι όπως τη γνωρίζουμε και εμείς σήμερα, έγινε η γέφυρα Ανατολής-Δύσης, εναρμονίζοντας πλήρως την τεχνολογία και τις αυστηρές αρχές και αξίες της Ιαπωνικής κουλτούρας. Γιατί η Shiseido είναι στην πραγματικότητα ο συνδυασμός της Ιαπωνικής αισθητικής και της ευαισθησίας της Ανατολής, με την επιστήμη και την τεχνογνωσία της Δύσης
Η ονομασία Shiseido αποτελείται από τρία κινέζικα ιδεογράμματα, ηλικίας 2000 ετών, που σημαίνουν "αμοιβαία ανταλλαγή με τη φύση". Αυτή είναι άλλωστε και η καρδιά της φιλοσοφίας της, ύμνος στη φύση και στις ευεργετικές της ιδιότητες, που χαρίζουν ομορφιά, υγεία, ευ ζήν και εναρμονίζει σώμα και πνεύμα, εισάγοντας νέες αξίες και πρωτοποριακές ιδέες. 
Μένοντας συνεπής στις αρχές και στην κεντρική της φιλοσοφία, η Shiseido έχοντας κατακτήσει την κορυφή της εξαιρετικά απαιτητικής Ιαπωνικής αγοράς, είναι  πρεσβευτής της Ανατολικής αισθητικής σε όλο τον κόσμο, που με κέντρο την υψηλή ποιότητα και τον άνθρωπο, στοχεύει στην βελτίωση του τρόπου ζωής.


Στην Ιαπωνία οι απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας για ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης είναι πολύ υψηλές. Όπως καταλαβαίνεις, αφού η Shiseido εξελίσσεται σε τόσο αυστηρά πλαίσια, είναι ο πλέον ειδικός στον τομέα. Εκτός από τα ήδη γνωστά, αγαπημένα προϊόντα της, το νέο βήμα της εταιρίας είναι  οι σειρές: 
• Future Solution LX - Το μέλλον για την αιώνια ομορφιά
Κρέμα υψηλής αποτελεσματικότητας που αξιοποιεί τη δύναμη του φυσικού γονιδίου Daytime Defense του δέρματος, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα στις φθορές που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, ενώ βελτιώνει δραστικά την ποιότητα της επιδερμίδας από το εσωτερικό.
• Ibuki - Η επιλογή της σύγχρονης, δραστήριας γυναίκας
Απευθύνεται στη σύγχρονη, δραστήρια γυναίκα 20-30 ετών, με γεμάτο πρόγραμμα και έντονους ρυθμούς ζωής. Η έλλειψη ύπνου, το στρες, τα ορμονικά προβλήματα, η έντονη ξηρότητα λόγω του ξηρού περιβάλλοντος του γραφείου, οι διεσταλμένοι πόροι, η λιπαρότητα, η έλλειψη ισορροπημένης διατροφής δυστυχώς αποτυπώνονται και στο δέρμα σου. Ο τρόπος ζωής δεν αλλάζει εύκολα, γι'αυτό η Shiseido λανσάρει τη σειρά Ibuki (ιαπωνική λέξη που παραπέμπει σε ένα είδος εσωτερικής δύναμης) ώστε να ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής σου και χαρίζει νέα πνοή στην επιδερμίδα σου
Δοκιμάζω ήδη προϊόντα της σειράς και θα σου πω εντυπώσεις αναλυτικά, σύντομα. Προς το παρόν θα σου πω ότι το δέρμα μου λατρεύει και ευγνωμονεί τη Shiseido!!!


"Δεν υπάρχει μοναδική ομορφιά για εμένα αλλά μοναδικά όμορφοι άνθρωποι"
Η φράση του "μάγου" των χρωμάτων και Artistic Director της εταιρίας, Dick Page, αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του μακιγιάζ της Shiseido. Πηγή έμπνευσης οι διαφορετικοί πολιτισμοί και η ιστορία τους, παίζοντας με το χρώμα και τις διαφορετικές υφές ο Dick Page σε προτρέπει να γίνεις δημιουργική, να αναμείξεις χρώματα και να παίξεις μαζί τους, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά "το μακιγιάζ πρέπει να είναι διασκεδαστικό". 
Και όντως, παίρνοντας στα χέρια σου το Eye Color Bar, αισθάνεσαι γυναίκα και παιδί ταυτόχρονα. Μία παλέτα με 9 νέες, υπέροχες αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις φετινές γιορτές. 7 ξεχωριστές αποχρώσεις, κάποιες πιο έντονες, άλλες πιο απαλές και 2 ακόμα μαγικά χρώματα, πλούσια σε πολωμένα μόρια πέρλας, που μεταμορφώνουν τα υπόλοιπα χρώματα. (Να θυμάσαι.. η μαγεία κρύβεται στις αποχρώσεις "Champagne" και "Soda"!!)
Παίξε μαζί της, δοκίμασε, ανάμειξε, δημιούργησε.. κινήσου από ουδέτερο και ελαφρύ μέχρι πλούσιο και εντυπωσιακό, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεσή σου! Το όνειρο κάθε Beauty Addict!!

Αρκεί να αγγίξεις, μια φορά και μόνο, τις σκιές της εταιρίας για να τις ερωτευτείς για πάντα, με τρόπο μαγικό! Μην προσπεράσεις τις κρεμώδεις σκιές και τα νέα φανταστικά κραγιόν.. 


Αγγίζεις, παρατηρείς, ονειρεύεσαι, δημιουργείς, ανακαλύπτεις μυστικά, ταξιδεύεις με τη φαντασία.. Όλες οι αισθήσεις λειτουργούν, χαλαρώνοντας το σώμα και αφυπνίζοντας το πνεύμα. Το νέο Eau de Parfum Absolue είναι ένα ισχυρό ελιξίριο που αποκαλύπτει τον πραγματικό αισθησιασμό σου. Ένα προκλητικό, λουλουδάτο, κεχριμπαρένιο άρωμα, με το οποίο ο αριστοτέχνης αρωματοποιός Michel Almairac εκφράζει την εκλεπτυσμένη θηλυκότητα και το γνήσιο αισθησιασμό του ΖΕΝ. 
Ένα άρωμα που σε προκαλεί να αφεθείς στον κόσμο των αισθήσεων, διακριτικό αλλά και ζεστό, με τη λάμψη φίνας οργάντζας, νότες απαλών λουλουδιών - αριστοκρατικό γιασεμί sambac και μανόλια- τη ζεστασιά της βανίλιας, με σαγηνευτικό πατσουλί και κεχριμπάρι, σε ένα μπουκάλι που αποπνέει πολυτέλεια. 
Δοκίμασέ το και άσε τα αρώματα της ανατολής να σε ταξιδέψουν.. 


Λοιπόν; Ήξερες πραγματικά τη Shiseido;

Δεν είναι εκπληκτικό να βλέπεις ότι πίσω από μπουκαλάκια και κραγιόν, που έχουν γίνει αγαπημένα σου, κρύβεται η κουλτούρα και η διαχρονική αισθητική του ανατολικού πολιτισμού αλλά και η δυτική τεχνογνωσία, σε απόλυτη αρμονία;
Δηλώνω απόλυτα γοητευμένη, τόσο από τη φιλοσοφία της, όσο και από τα προϊόντα της Shiseido  και σου προτείνω να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω, για να τα γνωρίσεις σε βάθος, στην επόμενη βόλτα ομορφιάς. Δοκίμασε της υπέροχες τριπλές παλέτες της και πρότεινέ μας τη δική σου αγαπημένη, γιατί πραγματικά θέλω βοήθεια στην επιλογή!

Και να θυμάσαι.. η εσωτερική ομορφιά και ισσοροπία αντανακλάται στο πρόσωπό σου, γι'αυτό άλλαξε από μέσα προς τα έξω..


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...