You need a Colour Elixir Giant Pen Stick in your life

Συχνά παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου και κυρίως τις γυναίκες.. και συνειδητοποιώ πόσο μαγικό είναι αυτό που κάνουμε. Σε καιρούς σκληρούς και απαιτητικούς, με ρυθμούς τρελούς, συνδυάζοντας αντικειμενικά τα ασυνδύαστα, καλλιεργώντας ταυτόχρονα όλες μας τις πλευρές, προσέχουμε την εμφάνισή μας, καλλιεργούμε το πνεύμα, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, κρατάμε τη γυναικεία φύση μας δίπλα στον άντρα που έχουμε επιλέξει, εξελισσόμαστε επαγγελματικά.. δραστήριες, δυναμικές, θηλυκές, συνεπείς, κοινωνικές.. ο χρόνος τρέχει και εμείς προσπαθούμε να τρέχουμε αντίστροφα. Και σκέψου πόσο δύσκολο και πολυπαραγοντικό είναι και όμως πόσο φυσικά βγαίνει στις περισσότερες γυναίκες που βλέπεις γύρω σου.. φυσικό αλλά καθόλου μα καθόλου δεδομένο!

Το μακιγιάζ, λόγω έλλειψης χρόνου και φορτωμένου προγράμματος, συχνά γίνεται ακόμα και στο δρόμο. Το σκηνικό αλλάζει και οι διαφορετικές καταστάσεις μέσα στην μέρα απαιτούν να προβάλλεις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς σου κάθε φορά.. Βάζεις κραγιόν όταν σε πιάσει κόκκινο φανάρι, ανανεώνεις το άρωμά σου πριν βγεις για καφέ με τις φίλες σου μετά τη δουλειά, κάνεις ένα γρήγορο smokey για το έκτακτο ραντεβού που έχεις το βράδυ. Η μέρα τρέχει, ο χρόνος περνά και εσύ χρειάζεσαι προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σου, είναι βολικά, μεταφέρονται εύκολα και σου λύνουν τα χέρια. Σ'αυτό ακριβώς βασίζονται οι εταιρίες που πλέον λανσάρουν προϊόντα πολυχρηστικά, εύκολα στην εφαρμογή, που πιάνουν ελάχιστο χώρο και έχουν μεγάλη διάρκεια. Η σειρά Colour Elixir Giant Pen Stick από τη Max Faxtor είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Couture Blush - Subtle Coral - Passionate Red
Μία πλούσια γκάμα υπέροχων χρωμάτων, που τονίζουν τα χείλη με ένα και μόνο πέρασμα. Ενυδατικά, με άνετη και απαλή αίσθηση αλλά και μεγάλη διάρκεια. Ειδικά τα πιο σκούρα χρώματα έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη διάρκεια, χωρίς να προκαλούν ξηρότητα. Γλιστρούν στα χείλη κατά την εφαρμογή ενώ είναι πολύ βολικά και επιτρέπουν μεγάλη ακρίβεια. Σε μορφή μολυβιού, χωράνε εύκολα ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι σου και σου δίνουν τον απόλυτο έλεγχο, ώστε να πετύχεις εύκολα άψογο αποτέλεσμα.

Tips&Tricks
Εννοείται δε χρειάζεσαι μολύβι χειλιών πριν χρησιμοποιήσεις το Colour Elixir Giant Pen Stick. Το χρώμα είναι τόσο έντονο που ένα και μόνο πέρασμα αρκεί. Άλλωστε να θυμάσαι ότι όσο πιο πολλές στρώσεις απλώσεις, τόσο μικρότερη διάρκεια θα έχει το κραγιόν σου! Ξύσε το Colour Elixir Giant Pen Stick και ξεκίνα την εφαρμογή, ενώ η μύτη είναι λεπτή, κάνοντας το περίγραμμα, που χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια και γέμισε τα χείλη σου όταν η μύτη έχει μαλακώσει από τη χρήση.

Είσαι στη δουλειά και πρέπει σε 5 λεπτά να είσαι έτοιμη για ραντεβού; Κάνε μια λεπτή γραμμή με το Colour X-pert waterproof eyeliner, κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων, πέρασε μία στρώση
2000 Calorie Dramatic Volume Mascara στις βλεφαρίδες σου, δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία, για να πετύχεις sexy, γατίσιο βλέμμα και ολοκλήρωσε με ένα πέρασμα Colour Elixir Giant Pen Stick στην απόχρωση 35 - Passionate Red. Μεταμορφώνεσαι σε 3 λεπτά, με 3 μόνο προϊόντα, που χωράνε στην τσάντα σου και είσαι έτοιμη να γοητεύσεις στη βραδινή σου έξοδο!

Ποια είναι τα δικά σου μυστικά; Πως μεταμορφώνεσαι από εργαζόμενο κορίτσι της διπλανής πόρτας σε sexy γυναίκα για την έξοδό σου;
Έχεις δοκιμάσει κάποιο Colour Elixir Giant Pen Stick; Πως σου φάνηκε;
Έχω βάλει στο μάτι και μία τέλεια φούξια απόχρωση που θα δείχνει υπέροχη με no make-up makeup!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...