Clinique - Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Τα Chubby Stick της Clinique πλέον τα ξέρεις πολύ καλά, τα έχεις βολευτεί και έχουν κερδίσει μία μόνιμη θέση στην καρδιά και στο νεσεσέρ σου. Και αφού αγαπήθηκαν τόσο η εταιρία αποφάσισε να καλύψει τις ανάγκες τις σύγχρονης γυναίκας για εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ και στα μάτια. Chubby Stick Shadow Tint for Eyes, είναι το νέο μέλος της οικογένειας Chubby Stick. 

Μεγάλη γκάμα χρωμάτων, εύκολη και βολική στη μεταφορά, σκιά σε κρεμώδη υφή, που προσφέρει έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας. Η κρεμώδης σύνθεσή της χαρίζει ομοιόμορφη εφαρμογή και σταθερό αποτέλεσμα. Αν η λιπαρότητα στα μάτια είναι και για εσένα πρόβλημα, τότε σίγουρα πρέπει να τη δοκιμάσεις, αφού δε μουτζουρώνεται και δε δημιουργεί πτυχές στο καπάκι των ματιών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μέχρι να στεγνώσει σου δίνει τη δυνατότητα να τη δουλέψεις, με το πινέλο ή με τα δάχτυλά σου, ώστε να κάνεις το τέλειο smokey αλλά αφού στεγνώσει μένει στη θέση της για ώρες! Είναι εμπλουτισμένη με καταπραϋντική Βιταμίνη Ε και έχει τόσο απαλή σύνθεση που γλιστρά στο δέρμα, αφήνοντας έντονο χρώμα με το πρώτο κιόλας πέρασμα. Η πρωτοποριακή συσκευασία που χωράει και στην τσάντα σου, είναι ιδανική για ταξίδια αλλά και για να μεταμορφώνεις το πρωινό σε βραδινό μακιγιάζ, από το γραφείο στο ραντεβού, ενώ χαρίζει μεγάλη ακρίβεια και κάνει την εφαρμογή της σκιάς παιχνίδι.

Γίνε δημιουργική και παίξε με τα χρώματα!
Χρησιμοποίησέ τη σαν βάση για τις σκιές σου, καθώς εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα όλη μέρα. Ή παίξε με τα χρώματα και δημιούργησε το δικό σου προσωπικό look συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις Chubby Stick. Ποιο είναι το μυστικό; Σβήσε τις άκρες, ανάμειξε τα χρώματα με το πινέλο σου ή ακόμα και με τα δάχτυλά σου, χρησιμοποίησέ τη κοντά στις βλεφαρίδες σαν eyeliner, δώσε λάμψη στο βλέμμα σου με μία πιο ανοιχτή απόχρωση στην εσωτερική γωνία ή άπλωσε σε όλο το καπάκι και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου για ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Βάλε φαντασία γιατί οι επιλογές είναι πολλές, για όλες τις ώρες.

Tips&Tricks
Το ξέρεις ότι όλο το καλοκαίρι τα νέα  Chubby Stick τα λάτρεψα, γιατί τα συζητήσαμε. Ειδικά η απόχρωση Fuller Fudge είναι αγαπημένη μου, σε bronze-καφέ (μοιάζει ελαφρώς στην Antiqued από MAC), είναι υπέροχη είτε ως βάση, είτε ως eyeliner ή και μόνη της για ένα ζεστό smokey eye που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών. Η Lavish Lilac και η Fuller Fudge είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός για το φθινόπωρο. Εφάρμοσε τη Lavish Lilac σε όλο το πάνω βλέφαρο και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων και τη Fuller Fudge κοντά στη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων σαν μολύβι.
Ολοκλήρωσε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα και λίγο bronzer και είσαι έτοιμη. Εντυπωσιακό, απλό και γρήγορο!

Ε και όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν τυχαία άμεσα sold out στα καταστήματα.. Επανακυκλοφορούν και σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις ;-)
Έχεις παίξει μαζί τους; Ποια είναι η αγαπημένη σου απόχρωση και πως σου αρέσει να τα χρησιμοποιείς;

Και επειδή αγαπώ να σε ξεσηκώνω.. να έχεις το νου σου για τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Clinique, θα σε εντυπωσιάσει! Ειδικά αν έχεις όπως και εγώ αδυναμία στις παλέτες.. Θα τα πούμε όλα σύντομα! Ως τότε.. πάρε το αγαπημένο σου Chubby και παίξε μαζί του!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...