Mani Monday #2


Ας το παραδεχτούμε, εμείς οι γυναίκες πολλές φορές θέλουμε το τέλειο και δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο! 
Κάνω λάθος; Πόσες φορές έχεις ακούσει τις φίλες σου να απορρίπτουν κάποιον με ασήμαντες αφορμές.. πόσα κόκκινα κραγιόν έχεις στη συλλογή σου μέχρι να πετύχεις το τέλειο κερασί, που έχεις στο μυαλό σου.. πόσους κομμωτές έχεις εγκαταλείψει επειδή έκοψαν τα μαλλιά σου ένα εκατοστό πιο κοντά από ότι ήθελες και πόσα καταστήματα έχεις γυρίσει αναζητώντας το ιδανικό φόρεμα για το γάμο της παλιάς σου συμμαθήτριας.. Η λίστα είναι τεράστια και άπειρα τα παραδείγματα, το ξέρεις και το ξέρω! Κάπως έτσι ήταν για εμένα το τέλειο λευκό βερνίκι νυχιών. Ελαφρώς γαλακτερό αλλά όχι εντελώς διάφανο, να στρώνει εύκολα και να είναι οικονομικό, έπρεπε να είναι απλά.. τέλειο!

2 coats -- 3 coats
Και ήμουν αρκετά τυχερή και το βρήκα εύκολα. Τα βερνίκια της Maybelline τα αγαπώ γιατί τα έχουν όλα. Όμορφα χρώματα, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, έχουν πολύ καλή ποιότητα, βολικό πινελάκι και είναι και πολύ οικονομικά!

Το καλοκαίρι, το λευκό το είδαμε σε μανικιούρ και πεντικιούρ και το αγαπήσαμε γιατί είναι chic, πάει με όλα και συγχωρεί τις ατέλειες. Το Winter Baby το πήρα έχοντας επιφυλάξεις και τελικά με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Απλώνεται τέλεια χωρίς να κάνει γραμμές και με δύο στρώσεις είναι το γλυκό γαλακτερό που έψαχνα. Με τρεις στρώσεις έχει άψογο αποτέλεσμα, διατηρεί τη "διαφάνειά" του και δε δίνει αντιαισθητικό τελείωμα blanco. Το ελαφρώς πεπλατυσμένο πινελάκι βοηθάει πολύ στη σωστή και ομοιόμορφη εφαρμογή ενώ εξασφαλίζει ότι παίρνεις κάθε φορά με μία κίνηση ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι. Ψυχρό και καθαρό σαν χιόνι, κάνει τα χέρια να δείχνουν λευκά και περιποιημένα. Δείχνει όμορφο για όλες τις ώρες και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Ολοκλήρωσε με το αγαπημένο σου top coat για εξτρα λάμψη. Με κάνει να κοιτάζω τα νύχια μου συνεχώς! Απλά τέλειο!



Tips & Tricks
• Αν σου φαίνεται βαρετό έχω να σου πω ότι είναι ο ιδανικός καμβάς για nail art. Λευκή βάση και παίζεις με χρώματα και σχέδια. 
• Θέλεις να απογειώσεις το neon βερνίκι σου; Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα λευκό βερνίκι σαν βάση και άπλωσε από πάνω το έντονο χρώμα. Χρώμα στα άκρα είπες;!
• Φρόντισε να απλώνεις λεπτές και ομοιόμορφες στρώσεις και άφησε την κάθε στρώση να στεγνώσει πριν περάσεις στην επόμενη. Θα δεις διαφορά όχι μόνο στο αποτέλεσμα αλλά και στη διάρκεια. Απλά θέλει λίγη υπομονή!
• Δοκίμασε λευκό μανικιούρ και πεντικιούρ με total black look και κόκκινα χείλη. Μοντέρνο, μίνιμαλ και αγαπημένο!


Θα ήθελα μου πεις τη γνώμη σου για το nail art, DO or DON'T; Προτιμάς το ενιαίο χρώμα ή τα σχέδια και τα στρας θεωρείς ότι δίνουν μια πιο ναζιάρικη πινελιά;

Λοιπόν; Τί λες; Τέλειο; Άρα, εγκρίνεται! 
Τουλάχιστον για τον τομέα shopping, που μπορείς να το ελέγξεις και να πειραματιστείς ελεύθερα, είσαι ΟΚ. Για όλα τα υπόλοιπα, το συζητάμε.. και συνεχίζουμε την αναζήτηση ;-)


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...