Xmas Styling

Hello beauties!!

Ενημερώθηκα ότι τελικά τα Χριστούγεννα θα είναι μαζί μας και φέτος, έστω και αν δεν έχουν τους τόνους glitter που είχαν προηγούμενες χρονιές, θα είναι μαζί μας! Και επειδή όπως είπα τρώγοντας έρχεται η όρεξη είπα να μπούμε λίγο πιο πολύ στο κλίμα! Γιατί κρίση κρίση αλλά όλο και κάπου θα πάμε τις μέρες αυτές και πιστέψτε με υπάρχουν οικονομικές λύσεις!
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες όταν σκέφτομαι τι θα βάλω καταλήγω σε πολύ κλασικές επιλογές. Συνήθως μαύρο φόρεμα, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, retro waves hairstyle, κόκκινο κραγιόν και κόκκινο βερνίκι για τα νύχια για αξεσουάρ! Στην ουσία σας περιγράφω την πρώτη μου φωτογραφία που είναι και η πηγή έμπνευσής μου.
Ελάτε να δούμε τι μας προτείνουν οκτώ γυναίκες που έχουν αφήσει το στίγμα τους για τα καλά στο πέρασμα του χρόνου και πως μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε Marilyn, Marlene Dietrich, Brigitte Bardot, Sophia Loren, Audrey Hepburn, Rita Hayworth, Monica Bellucci, Natalie Portman, για ένα βράδυ και χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία!!


Monica Bellucci
Εφαρμοστό φόρεμα σε μαύρη δαντέλα, κόκκινο κραγιόν, κόκκινα νύχια, retro waves και μαύρα γυαλιά ηλίου για μια δόση μυστηρίου ακόμα και το αποτέλεσμα…το βλέπετε πίσω της! Θερμή παράκληση κρατείστε τα μυστήριο αλλά παραλείψτε τα γυαλιά ηλίου για νυχτερινές εμφανίσεις :-Ρ 



 
44,95€, mango


 
54.95€, mango


39.95€, h&m BIB

Rita Hayworth
Στην Gilda την ταινία που σημάδεψε την καριέρα της και μάλιστα στη θρυλική σκηνή που φορώντας ένα μακρύ, μαύρο, σατέν φόρεμα κατάφερε να παγώσει τον ανδρικό πληθυσμό κάνοντας στριπτίζ και αφαιρώντας μόνο το μακρύ, μαύρο γάντι της! Απόδειξη ότι σέξι είναι το υπονοούμενο;-)


6,99€, blanco


 
29.99€, blanco


29.99€, blanco


 
29.95€, h&m


59.99€, zara


Audrey Hepburn
Ένα πραγματικό fashion icon που με το στυλ της σημάδεψε τη μόδα και ακόμα και σήμερα συνεχίζει και μας εμπνέει. Το όνομα της συνώνυμο της κομψότητας. Και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει το Breakfast at Tiffany's! Το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα, ένα κολιέ από πέρλες, η βραδινή έκδοση του αγαπημένου top knot, έντονη γραμμή eyeliner και το πιο ναζιάρικο αλλά φινετσάτο ύφος σας αρκούν μας βεβαιώνει η Audrey!



 
35,99€, zara



29.99€, blanco



 
54.95€, mango



 

7.95€, h&m



11.90, Αχιλλέας


Natalie Portman( Black swan)

Βγάλτε για ένα βράδυ την λίγο πιο gothic πλευρά του εαυτού σας αλλά με πινελιές αθωότητας. Μία θεατρική εμφάνιση για τις πιο τολμηρές με πολύ τούλι που ανάλογα με το στυλ σας μπορεί να γίνει πιο rock ή πιο ballerina. Τολμείστε το με έντονο smokey για πιο black swan ύφος!

Η αγορά πάντως είναι γεμάτη ρούχα μπαλέτου, ρίξτε μια ματιά;-)





Η φωτογραφία είναι από την καμπάνια της Naf-Naf


Sophia Loren

«Έχετε εκρηκτικές καμπύλες? Αναδείξτε τις!» μοιάζει να μας συμβουλεύει το απόλυτο θηλυκό! Βάλτε έντονα χρώματα σε θηλυκές γραμμές και αφήστε ελεύθερο το φλογερό ταπεραμέντο σας!



 
29,99€, blanco



 
 h&m



 
29.25€, fullah sugah






 
16.90€, Αχιλλέας


Μarilyn Μonroe

Μερικοί το προτιμούν καυτό! Και η Marilyn έμοιαζε να φωνάζει καυτό! Πρόσφατα σε αφιέρωμα στο αθάνατο sex symbol διάβασα ότι επέλεγε τα ρούχα της ώστε να δίνει την εντύπωση ότι δεν φοράει τίποτα. Αν θέλετε να ακολουθήσετε το δρόμο αυτό σας προτείνω να μην ξεχάσετε το Chanel No5.


 
149€, mango



 
129€, mango



 
90€, nak


h&m



Η φωτογραφία είναι από την καμπάνια της Naf-Naf


Brigitte Bardot

«Και ο Θεός... έπλασε τη γυναίκα» και τι γυναίκα…γυναίκα επανάσταση! Γιατί πραγματικά η Β.Β. εκτός από σύμβολο του σεξ έφερε επανάσταση και στα ήθη της εποχής! Ξανθά πολύ μακριά μαλλιά με όγκο, μπόλικο μαύρο eye-liner, χείλη τονισμένα με περίγραμμα, ρούχα εφαρμοστά και σεξι, ζώνες και μπαλαρίνες είναι οι συμβουλές της γυναίκας που από κοριτσάκι έγινε femme fatale.


 
49.95€, h&m



 
25.99€, blanco



25.99€, blanco





Marlene Dietrich

Μια femme fatale «μεταλλαγμένη»! Η πρώτη που λάνσαρε το αντρικό ντύσιμο στις γυναίκες και που κατάφερε να σαγηνεύει είτε φορώντας φράκο είτε ανάλαφρα φορέματα από μουσελίνα. Αγαπημένη τάση και του φετινού χειμώνα το ανδρόγυνο λουκ αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για τις γιορτές. Αν δε θέλετε να χάσετε τη θηλυκότητα σας συνδυάστε το με σιφόν πουκάμισο, κόκκινο κραγιόν, κόκκινο μανικιούρ και γόβες( μαύρες ή σε έντονο χρώμα) . Μικρή τσαχπινιά μια λευκή μπουτονιέρα στο πέτο μαύρου σακακιού;-)



 
49,95€, zara



 
49,99€, blanco



45.95€, zara




 
11.90€, Αχιλλέας

Have Fun!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...