November Favorites

Άργησα λίγο για τα αγαπημένα του Νοεμβρίου, έτσι? Ναι, ισχύει! Αλλά έχω τις δικαιολογίες μου! Καταρχάς είναι που μόλις ξεκίνησα το blog μου, οπότε για λίγο ακόμα όλα συγχωρούνται;-)  Ο βασικός λόγος όμως είναι ότι το μήνα που μας πέρασε συνειδητοποίησα πόσο σχετικό πράγμα είναι ο χρόνος…Συνειδητοποίησα ότι άλλες φορές ο χρόνος κυλάει απελπιστικά αργά-νιώθεις ότι πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα και είναι ακόμα Τρίτη πρωί- και άλλες φορές, εκείνες τις φορές που θα έδινες τα πάντα για να σταματήσουν όλα να κινούνται και να μείνεις για ώρες σε μια αγκαλιά, να διαρκέσει για πάντα ένα ηλιοβασίλεμα, να μην έρθει ποτέ το άλλο πρωί, τότε ο χρόνος τρέχει και ξαφνικά…συνειδητοποιείς ότι… έρχονται τα Χριστούγεννα!! Και κάπως έτσι ξαφνικά βρέθηκα να στολίζω δέντρο και ένιωσα σαν να έβαφα κόκκινα αυγά τον Αύγουστο. Το νιώθετε και εσείς? Κάθε χρόνο ντύνομαι χαζοχαρούμενο πνεύμα των Χριστουγέννων από αρχές Νοέμβρη, αλλά φέτος δεν! Μήπως λόγω κρίσης δεν έρθει καν απ΄ τα μέρη μας ο Άγιος? Έχετε ακούσει κάτι? Δεν ξέρω, πάντως έχω να πω ότι «τρώγοντας σου έρχεται η όρεξη» οπότε στολίστε μπας και Τον φέρουμε και αυτή τη χρονιά αλλιώς του χρόνου δε μας βλέπω!

Κάπως έτσι έφτασε 12-12 και είπα να μοιραστώ μαζί σας το τι σκέφτηκα και τι χρησιμοποίησα πιο πολύ το μήνα που μας πέρασε!

Ελάτε:-)




Nivea crème
Σε εορταστική συσκευασία για να σας βάλω στο mood! Αυτό είναι all time favorite! Απλά τη λατρεύω! Την ξεκίνησα διαβάζοντας πόσο καλή είναι σε blogs και την πήρα πιο πολύ για πλάκα και λόγω τιμής. Είναι τέλεια και όχι, δεν είναι λιπαρή! Τη χρησιμοποιώ χρόνια τώρα αλλά πλέον τη βάζω πιο πολύ βράδυ μετά από καθαρισμό. Bonus ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και ως κρέμα ματιών!

Bioderma - Sensibio eye contour gel 
Πολύ καλή ελαφριά κρέμα σε μορφή gel, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν βάση πριν το concealer σας και δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια. Πολύ μικρή ποσότητα αρκεί και για τα δύο μάτια και σε συνδυασμό με την καλή τιμή (10 ή 12€ περίπου) την κάνει μια καλή και οικονομική επιλογή για όσες ψάχνουν μια απλή ενυδατική ματιών. Υποτίθεται ότι βοηθάει τα πρησμένα ματάκια (σαν τα δικά μου) να ξεπρηστούν και τις πρώτες ρυτιδούλες (όχι ακόμα αλλά προσέχουμε για να έχουμε!) να εξαφανιστούν αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά σ’ αυτό τον τομέα!


Korres – Γάλα Καρύδας γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής 
Δερματολογικά ελεγμένο
Χωρίς Paraben
Χωρίς Μεταλλικό Έλαιο
Χωρίς σιλικόνη
Χωρίς Προπυλενογλυκόλη
Χωρίς Αιθανολαμίνη
Εμπλουτισμένο με θρεπτικό αμυγδαλέλαιο βιολογικής καλλιέργειας

Πέρασα το καλοκαίρι με γαλάκτωμα σώματος Κορρέ με άρωμα κίτρο, το λάτρεψα και για το χειμώνα είπα να δοκιμάσω την καρύδα. Αποτέλεσμα? Όταν το φοράω το άρωμα του με ταξιδεύει σε εξωτικές παραλίες! Ενυδατικό χωρίς να είναι λιπαρό, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Επίσης η τιμή του είναι αρκετά καλή 7€ για ένα φυσικό προϊόν και μάλιστα ελληνικό!


MAC Studio Sculpt Concealer
Έχω δοκιμάσει και άλλα concealer των MAC αλλά προς το παρόν το συγκεκριμένο είναι - αναγκαστικά ίσως- το αγαπημένο μου αφού είναι το μόνο που μπορεί να καλύψει και τους χειρότερους μαύρους κύκλους! Είναι λίγο βαρύ αλλά αν ψάχνετε ένα καλυπτικό concealer σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Για την περιοχή κάτω από τα μάτια εφαρμόστε μια ενυδατική ματιών πριν το χρησιμοποιήσετε!

Clinique High Impact Mascara
Ουάου!!!! Και όγκος και μήκος? Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα! Και δεν ερεθίζει τα μάτια! Και δεν ξεραίνεται γρήγορα! Like!!

Chanel – Coco Mademoiselle Eau de Toilette
Χμμμ…τι να πω? Chanel! Περιέχει νότες από γιασεμί και τριαντάφυλλο. Νεανικό, θηλυκό, σικάτο, αισθησιακό, είναι το άρωμα που το φοράς και σου φτιάχνει τη διάθεση! Βέβαια όταν το αγοράζεις σου χαλάει λίγο τη διάθεση αλλά προσπαθήστε να το πετύχετε σε (σπάνιο) 25% ή σε αεροδρόμιο…

Chanel – 529 Graphite
Είναι ένα από τα τρία βερνίκια νυχιών της φθινοπωρινής σειράς της Chanel. Από τη στιγμή που το είδα στις  φωτογραφίες από την πασαρέλα Fall-Winter 2011/2012 το ερωτεύτηκα! Η τιμη τουαχ! Αλλα είναι τέλειο! Αναζητείστε dupes;-)  (ρίξτε μια ματιά στην essence)
Sergio nail Keratin
Βάση με βιολογική κερατίνη που προστατεύει τα νύχια και τα κάνει πιο ανθεκτικά
Seche Vite Dry fast Top Coat
Έχει διακριθεί παγκοσμίως ως το πιο γρήγορο στεγνωτικό στον κόσμο! Πράγματι με τα τρία αυτά προϊόντα τα νύχια μου αντέχουν από μία έως μιάμιση εβδομάδα! Αυτό όμως που με εντυπωσιάζει πραγματικά είναι η λάμψη που χαρίζει στα νύχια! Κοστίζει 15€ περίπου αλλά κρατάει πάνω από ένα χρόνο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...