Top 11 for 2011 - Tag

Hello Beauties:-)
 
Το 2011 φεύγει! Ω ναι, φεύγει σας λέω! Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες λοιπόν μας πιάνει μια τάση απολογισμού…τι ήταν καλό, τι δεν ήταν καλό, που έφταιξα, που ήμουν καλό παιδί, τι μου άρεσε, τι θέλω να τα πάρει ο παλιός ο χρόνος και να μην το ξαναδώ ποτέ μου… και διάφορα άλλα τέτοια που να μην σας τα λέω και σας κουράζω γιατί τα ξέρετε και εσείς πολύ καλά. Beauties μου δεν ξέρω, αγνοώ πραγματικά τον τίτλο που θα έβαζα στο 2011 που μας αποχαιρετά σύντομα. Είχε τα έντονα αρνητικά του από τη μία (βλέπε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, άδεια μαγαζιά, κλειστές επιχειρήσεις, απολυμένοι γονείς ή πολύ απλά το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού μας) είχε όμως και τα έντονα θετικά του (μάθαμε το cocooning:-Ρ, γίναμε πιο σωστοί καταναλωτές, ιεραρχήσαμε τις προτεραιότητές μας, μάθαμε να είμαστε καλά και με λιγότερα, μάθαμε να μιλάμε στο διπλανό μας, να νιώθουμε συμπόνια, να βοηθάμε, μάθαμε ότι το Gucci φόρεμα είναι last year και το περσινό μικρό μαύρο φόρεμα με κόκκινο κραγιόν και πλατύ χαμόγελο so this and the next year…) άρα…ίσως θα μπορούσα να πω ότι το 2011 ήταν έντονο και έφερε αλλαγες! Και ας μείνω σ’ αυτό, με μια πικρή γεύση αισιοδοξίας!


Αφού σας κούρασα λίγο με τους προβληματισμούς μου (έτσι για να μην ξεχνάμε το beauty IN CRISIS) να σας πω ότι υπεύθυνη για το post αυτό είναι και πάλι η αγαπημένη μου smugnificent από το http://ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com/ που με έκανε tag στο Top 11 for 2011 της και θέλει να της αποκαλύψω τα 11 πιο αγαπημένα μου προϊόντα για το 2011. 


Beauties μου, ελάτε μαζί με τη smugnificent να τα δούμε!



Klorane Dry Shampoo with Nettle Extract
Like! Είχα διαβάσει πολλά γι’ αυτό και όντως ισχύουν! Εξαφανίζει μαγικά τη λιπαρότητα και δίνει όγκο στα μαλλιά. Δεν είναι για κάθε μέρα αλλά για μια bad hair day=βαριέμαι να λουστώ day, μια στο τόσο, είναι τέλειο!

Bioderma Sensibio H2O
«Δεν ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό» του το αφιερώνω κάθε βράδυ που ξεβάφομαι και διώχνει ακόμα και την πιο επίμονη αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια μου. Δοκιμάστε το!!!

Apivita κρεμώδης αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα
Για εμένα είναι το τέλειο καθαριστικό για το πρόσωπο! Είναι φυσικό προϊόν, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι και για το πρόσωπο και για ντεμακιγιάζ ματιών, δεν ξηραίνει το δέρμα και είναι αφρώδες. Ακριβώς ό,τι ζητάω! Και με μια μικρή λούφα για το πρόσωπο κάνει τέλεια απολέπιση.

Chanel Le Crayon Khol
Το χρησιμοποιώ χροοόνια τώρα, γιατί αν και δεν είναι το πιο σταθερό που έχω χρησιμοποιήσει, είναι το μόνο που μπορώ να αντέξω για μέσα στο μάτι χωρίς να κλαίω.

MAC 217 blending brush
Όταν το αγόρασα η make up artist της mac με διαβεβαίωσε ότι δεν μπορώ να απλώσω σκιά με το 217. Ε λοιπόν μπορώ! Γιατί με το 217 μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μπορώ να βάλω concealer, να απλώσω σκιά και να κάνω σβησίματα. Απλά το λατρεύω!

Gliss hair repair
Το αγόρασα πρόσφατα αλλά από τη μέρα εκείνη δε σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά και προσφέρει υπέροχη λάμψη. Δεν έχω δοκιμάσει το αντίστοιχο προϊόν της Kérastase αλλά αυτό είναι σαφώς πιο οικονομικό και πραγματικά είδα διαφορά!

Nivea Crème
Σας έχω ξαναμιλήσει για τη ρετρό μου αγάπη αλλά το αξίζει! Είναι διαχρονική αγάπη και είναι πάντα μαζί μου!

Κiehl's lip balm
Και για αυτό σας έχω ξαναμιλήσει! Αν δεν το δοκιμάσατε ακόμα ειλικρινά δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Βγαίνει και σε σωληνάριο (και μάλιστα στα Hondos στοΚολωνάκι το βρήκα και σε υπέροχες γεύσεις)

Soleil Tan de Chanel – Bronze Universel
Το τέλειο μπρόνζερ κατά τη γνώμη μου! Αρχικά μου φάνηκε πολύ πορτοκαλί( είμαι NW20-pink undertones) αλλά μετά απλά το λάτρεψα! Το χρησιμοποιώ και το χειμώνα με το Pro Bronzer Brush των Sephora για να ζεστάνει λίγο το χρώμα της επιδερμίδας μου και όσο περνάει η ώρα και γίνεται ένα με το δέρμα δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα! Ακριβό μεν αλλά κρατάει μια ζωή!

MAC studio sculpt concealer
Τα είπαμε αυτά beauties μου, δεν πάω πουθενά χωρίς το concealer μου!

MAC Paint Pot
Αν μου πείτε ότι όταν γυρίζετε το βράδυ σπίτι δεν έχετε ίχνος σκιάς στα μάτια σας θα σας πω ότι το paint pot θα γίνει ο ήρωάς σας! Γιατί με βλέφαρα λιπαρά σαν τα δικά μου το paint pot είναι απαραίτητο. Και πιστέψτε με, η σκιά σας δε θα πάει πουθενά.
(Μεταξύ μας ως 111/2 αγαπημένο προϊόν θα μπορούσα να πω ότι και οι αντίστοιχες κρεμώδεις σκιές της Bobbi Brown είναι πολύ αποτελεσματικές)

Τέλος θα ήθελα να κάνω tag και να ζητήσω απο τις παρακάτω beauties να μοιραστουν μαζί μας το δικο τους top 11:
http://lovelyviolet5.blogspot.com/
http://cbsg5861.blogspot.com/
http://fashion-written-with-alipstick.blogspot.com/
http://allthevanity.blogspot.com/
http://littlestylist.net/
http://fashionsugarbubbles.blogspot.com/
http://notebookofclaire.blogspot.com/
http://cocktailnotes.blogspot.com/
http://omorfiasnea.blogspot.com/
http://shoppingtherapy.blogspot.com/ 
http://www.doyouspeakgossip.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...