Holiday make-up ideas

Hello Beauties :-)

Νομίζω οι περισσότερες γυναίκες αυτές τις μέρες σκέφτονται πως θα είναι οι φετινές γιορτινές τους εμφανίσεις. Και επειδή όπως σας είπα, πιστεύω ότι φέτος το last year είναι so this year, σας προτρέπω να μεταμορφώσετε το περσινό σας φορεματάκι σε φετινό με αξεσουάρ, όμορφο μακιγιάζ και κυρίως με την πιο γιορτινή σας διάθεση :-)

Σε αυτό  το post θέλω να σας δείξω ποια θα είναι τα φετινά «αξεσουάρ» για τη δική μου εμφάνιση… 



 Νιώστε ντίβα! Κλασικές επιλογές, μαύρο eyeliner, κόκκινο κραγιόν, κόκκινο βερνίκι νυχιών και μια λαμπερή αλλά διακριτική σκιά για να φωτίσει το βλέμμα σας. Έντονα μάτια και έντονα χείλη σε αρμονία όμως μεταξύ τους. Και φυσικά το αγαπημένο σας άρωμα. Δικό μου αγαπημένο το Philosykos της diptyque (θα το βρείτε στα Beautyworks) και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!


 Λολίτα! Όχι τόσο κλασικό όσο το κόκκινο αλλά το ίδιο αγαπημένο είναι το φούξια κραγιόν, ιδανικό για μια πιο girly εμφάνιση. Όλο το μακιγιάζ είναι εμπνευσμένο από την περσινή εορταστική σειρά μακιγιάζ της chanel. Στα χείλη χρησιμοποίησα το υπέρτατα σταθερό lipmix της MAC για έντονο αποτέλεσμα που θα μείνει αναλλοίωτο όλο το βράδυ. Στα μάτια πάλι μια shimmery παλέτα αλλά με ένα πιο «ήσυχο» αποτέλεσμα.



Σέξι κόκκινο ή χαρούμενο φούξια? Δική σας η επιλογή, μια τελευταία συμβουλή μόνο: ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Ναι, οι μέρες αυτές προσφέρονται για glitter και shimmer και λίγο πιο έντονο μακιγιάζ αλλά προσοχή μην το παρακάνετε! Γι’ αυτό προτιμήστε αν συνδυάσετε  bold lips με glitter στα μάτια να επιλέξετε ουδέτερο χρώμα ή να την τοποθετήσετε μόνο κοντά στην εσωτερική γωνία του ματιού για μία έξτρα εορταστική τσαχπινιά.

Και να θυμάστε, χαμογελάστε! Είναι το πιο όμορφο αξεσουάρ και είναι μεταδοτικό;-)
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...