CND Spellnight Vinylux Collection & Giveaway


Η ομορφιά μοιάζει αρκετά με τη μαγεία αν το σκεφτείς.. Έχεις τη δυνατότητα να μεταμορφώνεσαι, να βγάζεις κάθε μέρα ένα διαφορετικό πρόσωπο, να παίζεις με προϊόντα, χρώματα και υφές και όλα, μοιάζοντας λίγο σαν μαγικά ξόρκια, είναι ένα μυστικό αποπλάνησης! Η φθινοπωρινή συλλογή CND Spellnight Vinylux κρύβει μέσα της ακριβώς αυτή τη μυστηριώδη ομορφιά.. Με χρώματα εμπνευσμένα από τις λάμψεις του φεγγαριού, φιλτράρει το διάστημα ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα και αποτυπώνει τις ανεπανάληπτες, χρωματικές, φωτεινές και σκούρες αντιθέσεις, δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ!


βερνίκια cnd vinylux

Το χρώμα στα άκρα, το γνωρίζεις καλά, είναι το απόλυτο αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει το look σου και οι ονειρικές αποχρώσεις της συλλογής Spellnight θα δώσουν δυναμισμό στην εμφάνισή σου, έχοντας κάτι από τη σαγηνευτική ατμόσφαιρα της νύχτας, το μυστήριο του φεγγαριού και το χορό του φωτός με το σκοτάδι. Το Lilac Eclipse, το μουντό κρεμώδες λιλά/σάπιο μήλο απλώνεται υπέροχα και αν και ελαφρώς πιο ήσυχο, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο! To ιριδίζον πετρόλ Viridian Veil κόβει την ανάσα, με το μεταλλικό του τελείωμα ενώ είναι άψογο με ένα μόνο πέρασμα. Για εσένα που αγαπάς τις πιο κλασικές αποχρώσεις, θα λατρέψεις το Berry Boudoir, το σκούρο, πολυτελές μπορντώ, που έχει μοναδική λάμψη ακόμα και χωρίς top coat. Στη συλλογή θα βρεις επίσης το ιδιαίτερο Hypnotic Dreams με τους πράσινους και μωβ ιριδισμούς, το σκούρο μεταλλικό ασημί Mercurial και το βαθύ, μεταλλικό σκούρο μωβ με μπλε ιριδισμούς Eternal Midnight
Να σου θυμίσω ότι τα βερνίκια της σειράς CND Vinylux Weekly Polish είναι πολύ αγαπημένα, γιατί έχουν διάρκεια 7 ημερών, χωρίς να χρειάζονται την ειδική λάμπα και αφαιρούνται εύκολα, όπως ένα κοινό βερνίκι. Επίσης, μαζί τους δε θα χρειαστείς base coat ενώ το Vinylux Top Coat, που τα συνοδεύει, χαρίζει extra λάμψη και διάρκεια και στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά! Επίσης, είναι "7 free" (δεν περιέχουν formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK) και εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή στη φθορά και απόλυτη προστασία στα φυσικά νύχια, χαρίζοντάς τους τη μοναδική λάμψη κρυστάλλων, χωρίς κόπο και με ασύγκριτη διάρκεια. 


Το Beauty In Crisis παρέα με την αγαπημένη Creative Group, σου κάνουμε δώρο 4 Gift Boxes Spellnight, από τη σειρά Vinylux Weekly Polish της CND. 4 τυχερές φίλες του Beauty In Crisis θα κάνουν δικό τους ένα Gift Box ίδιο με αυτό που αγαπώ και εγώ και είδες εδώ, με το μαγικό Vinylux top coat και τρία χρώματα της τελευταίας συλλογής Spellnight! Κάνε εγγραφή με το email σου στα δεξιά της σελίδας (Follow by email..) για να μαθαίνεις πάντα πρώτη τα νέα και δες τι πρέπει να κάνεις, για να κάνεις ένα Gift Box δικό σου..

Για να δηλώσεις συμμετοχή..

για να είσαι μία από τις δύο τυχερές στο Facebook 
- like στη σελίδα του Beauty in Crisis & της Creative Group -
- like & share στη φωτογραφία του διαγωνισμού (εδώ) -
(μπορείς να κάνεις share κάθε μέρα για περισσότερες συμμετοχές)

και

για να είσαι μία από τις δύο τυχερές στο Instagram
- follow @beautyincrisis & @creativegroup_cnd_hellas -
-tag τις αγαπημένες φίλες σου, που ξέρεις ότι είναι nail addicts
- repost τη φωτογραφία του διαγωνισμού κάνοντας mention @beautyincrisis ή χρησιμοποιώντας το hashtag #beautyincrisis -
(θα βρεις τη φωτογραφία στο προφίλ μου @beautyincrisis)


Ο διαγωνισμός λήγει 12/11.  Οι νικήτριες θα ενημερωθούν με dm!

Καλή επιτυχία ;-)


facebooktwitterbloglovininstagramgoogle

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...