Oily skin girls will love this

φαρμακειο καλλυντικα

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Η αλήθεια είναι ότι ίσως νιώθεις λίγο "αδικημένη", αφού οι περισσότερες εταιρίες με τα νέα λανσαρίσματα δίνουν έμφαση κυρίως σε φουλ ενυδάτωση και αντιγήρανση και έτσι και εσύ καταλήγεις να δοκιμάζεις προϊόντα που ίσως δεν είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Και δε θέλω να παρεξηγηθώ, η λιπαρή επιδερμίδα έχει την ίδια ανάγκη για ενυδάτωση με τους άλλους τύπους. Άλλωστε η αφυδάτωση δεν κάνει διακρίσεις! Χρειάζεσαι επομένως τα κατάλληλα προϊόντα που θα προσφέρουν την ενυδάτωση που χρειάζεσαι αλλά ταυτόχρονα θα ρυθμίσουν την αντιαισθητική λιπαρότητα και ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν ως τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου. Η Bioderma, μία από τις εταιρίες που προσωπικά αγαπώ και εμπιστεύομαι απόλυτα, σου έχει τη λύση με τη σειρά Sébium. Αν είσαι λοιπόν oily skin girl ετοιμάσου να μεταμορφωθείς σε heaylthy, glowy skin girl και να λατρέψεις τα παρακάτω προϊόντα που θα σου αλλάξουν τη ζωή! 



προϊόντα για ακμή

Υποθέτω γνωρίζεις ήδη και ίσως χρησιμοποιείς το αγαπημένο των επαγγελματιών Sensibio H2O, στη ροζ συσκευασία (η αλήθεια είναι ότι δεν το αλλάζω με απολύτως τίποτα). Το Sébium H2O είναι το "αδερφάκι" του διάσημου micellaire αλλά με εξειδίκευση στο μικτό ή λιπαρό δέρμα, που μιμείται τη φυσική σύνθεση του δέρματος για τέλεια αφαίρεση μακιγιάζ και απόλυτο σεβασμό ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Χάρη στο κατοχυρωμένο σύμπλεγμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Fluidactiv® καθαρίζει την επιδερμίδα και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, χωρίς να φράσσει τους πόρους. Το χρησιμοποιώ κυρίως το πρωί σε βαμβάκι, που αν είσαι oily girl καταλαβαίνεις απόλυτα ότι χρειάζεσαι κάτι εξειδικευμένο και ομολογώ ότι η διαφορά στη λιπαρή ζώνη "Τ" του προσώπου είναι εμφανής όλη τη μέρα! 

Το Sébium Gel Moussant καθαρίζει απαλά και είναι το μόνο gel καθαρισμού που περιορίζει το σχηματισμό των κηλίδων χάρη στην σμηγματορρυθμιστική δράση της κατοχυρωμένης πατέντας Fluidactiv®. Το χρησιμοποιώ μετά το Sebium H2O, κάνοντας μασάζ σε υγρό δέρμα και αγαπώ την αίσθηση απόλυτης καθαριότητας και απαλότητας που χαρίζει, χωρίς να αισθάνομαι ότι "τραβάει" το δέρμα μου. Bonus η πολύ βολική συσκευασία με την αντλία που βγάζει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι κάθε φορά. Θεωρώ ότι είναι ίσως το καλύτερο καθαριστικό προσώπου αν έχεις θέμα με λιπαρότητα ή ακμή, γιατί θα δεις πραγματικά διαφορά με πόρους και ατέλειες και δε θα σε προβληματίσει τίποτα, ακόμα και αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα.

Αν ταλαιπωρείσαι από ακμή, μαύρα στίγματα ή κοκκινίλες το νέο Bioderma Sébium Global Cover θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου! Πρόκειται για μία κρέμα περιποίησης υψηλής κάλυψης με χρώμα που δρα στις αιτίες των σημαδιών ακμής, αποκαθιστά τις φυσικές ενυδατικές λειτουργίες και αποτρέπει την επανεμφάνιση ατελειών. Περιέχει ΑΗΑ esters και σαλικυλικό οξύ που διατηρούν τους πόρους καθαρούς και βελτιώνουν την υφή του δέρματος, ενοξολόνη που καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα και γλυκονικό ψευδάργυρο που καθαρίζει την επιδερμίδα και ρυθμίζει τη λάμψη. Το πράσινο balm που θα βρεις στο καπάκι της συσκευασίας λειτουργεί ως corrector για την ερυθρότητα, χρησιμοποιώντας το τοπικά πριν την κρέμα με χρώμα στο σωληνάριο. Σημείωσε ότι χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος κάθε φορά και ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην περιοχή των ματιών! Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα genius εξειδικευμένο προϊόν! 


Αν ανήκεις στο target group η σειρά Sébium πραγματικά θα αλλάξει το δέρμα και την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Ιδανική και για εσένα που βρίσκεσαι στην εφηβεία, που το δέρμα σου αλλάζει και χρειάζεσαι τα σωστά προϊόντα αφενός για να το φροντίσεις και αφετέρου για να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς εδώ και περιμένω εντυπώσεις! 


facebooktwitterbloglovininstagramgoogle

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...