Ready to cook beauty at home? (& Giveaway)

diy cosmetics

Είναι περισσότερο από προφανές ότι αγαπώ να δοκιμάζω νέα προϊόντα και τεχνικές, διαφορετικές υφές, να παίζω με το χρώμα, να συνδυάζω αρώματα και να πειραματίζομαι με την καθημερινή μου ρουτίνα. Έτσι, όταν ανακάλυψα την The Pionears και συγκεκριμένα τη σειρά Made by You ένιωσα λίγο σαν παιδί σε κατάστημα με λαχταριστά γλυκά! Πόσο ενδιαφέρον να "μαγειρεύεις" το δικό σου προϊόν ομορφιάς στο σπίτι; Δε σε κάνει να το νιώθεις λίγο πιο πολύ "δικό σου" και να το αγαπάς λίγο περισσότερο; Και όχι, δεν είμαι expert του diy και δε σου κρύβω ότι έχω κακομάθει στο να αγοράζω έτοιμα όλα τα προϊόντα περιποίησης και μεταξύ μας, ίσως διστάζω λίγο και να μπω στη διαδικασία.. Όμως η σειρά Made by You έχει όλα τα οφέλη του αγνού και φρέσκου προϊόντος που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και ταυτόχρονα κάνει τη διαδικασία εξαιρετικά απλή και αν θέλεις τη γνώμη μου, απόλυτα διασκεδαστική και απολαυστική!

Στην καινοτόμα σειρά της The Pionears Made by You θα βρεις kits για να "μαγειρέψεις" μόνη σου κρέμα προσώπου, αφρόλουτρο, σαμπουάν, γαλάκτωμα σώματος και body butter. Στην καρδιά της ανατρεπτικής φιλοσοφίας της σειράς είναι ότι σε μια εποχή γεμάτη υποχρεώσεις, προβλήματα και ελάχιστο προσωπικό χρόνο έχουμε ξεχάσει ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ζωής, τη δημιουργία. Έτσι, με στόχο να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, χωρίς ιδιαίτερη πολυπλοκότητα αλλά και για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου (που θα σου πω ότι είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική απασχόληση) η The Pionears δημιουργεί ένα kit που περιλαμβάνει κατάλληλες φόρμουλες, συνταγολόγιο και αναλυτικά steps, ώστε πολύ εύκολα να δημιουργήσεις το καλλυντικό σου, το οποίο εμπλουτίζεις με φρέσκα συστατικά που υπάρχουν στην κουζίνα σου! 


Vanilla bath gel

Μετά από μια γεμάτη μέρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαλαρωτικό μπάνιο, πλημμυρισμένο από άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις και ειδικά όταν το προϊόν που χρησιμοποιείς είναι δική σου δημιουργία, η περιποίηση γίνεται ακόμα πιο απολαυστική και σε κάνει να αισθάνεσαι λιιιγο υπερήφανη! Έτσι, το Vanilla Touch Bath Gel είναι ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσω τη μέρα μου και κάθε φορά που το χρησιμοποιώ το απολαμβάνω διπλά, αφού είναι κάτι που δημιούργησα εγώ η ίδια! Και αν ακόμα, όπως και εγώ αρχικά, είσαι σκεπτική για το αν θα τα καταφέρεις να σου πω ότι η διαδικασία παρασκευής είναι κυριολεκτικά παιχνίδι! Στο kit θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι και αναλυτικές οδηγίες και απλά θα χρειαστεί να προσθέσεις το εκχύλισμα της επιλογής σου (τσάι, τσάι του βουνού, πράσινο τσάι, χαμομήλι ή φασκόμηλο), μία αμπούλα βανίλιας σε σκόνη που έχει αποτοξινωτική δράση και λίγο αλάτι για να πετύχεις την πηκτικότητα που θέλεις στο αφρόλουτρό σου. Και μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά έχεις έτοιμο το Vanilla Touch Bath Gel, ένα αφρόλουτρο που είναι παράλληλα ενυδατική σώματος! Θα το αγαπήσεις, όχι μόνο γιατί το έφτιαξες με τα χεράκια σου αλλά και για τη μεταξένια του υφή, τη μαγική μυρωδιά βανίλιας που κατακλύζει το χώρο, τον πλούσιο αφρό και την απολαυστική αίσθηση απαλότητας που χαρίζει στην επιδερμίδα. To φασκόμηλο σε συνδυασμό με το χαμομήλι, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει, ενώ προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση ευεξίας και τονώνει τη διάθεση! Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, περιέχει 100% οργανικά εκχυλίσματα και δεν περιέχει χημικά συστατικά, που είναι αποδεδειγμένα βλαβερά για το δέρμα. 



Και πες μου αν εσύ μπορείς να σκεφτείς καλύτερο δώρο για τις γιορτές για εσένα ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Έτσι, το Beauty In Crisis παρέα με την The Pionears, σου κάνουμε δώρο 3 kits, από τη σειρά Made by You!! 3 τυχερές φίλες του Beauty In Crisis θα κάνουν δικό τους ένα kit Vanilla Touch Bath Gel, ίδιο με αυτό που αγαπώ και εγώ και είδες εδώ! Κάνε εγγραφή με το email σου στα δεξιά της σελίδας (Follow by email..) για να μαθαίνεις πάντα πρώτη τα νέα και δες τι πρέπει να κάνεις, για να κάνεις ένα kit με απολαυστικό άρωμα βανίλιας δικό σου..

Για να δηλώσεις συμμετοχή.. 

για να είσαι η τυχερή στο Facebook 
- like στη σελίδα του Beauty in Crisis & της The Pionears
- like & share στη φωτογραφία του διαγωνισμού (εδώ) - 
(μπορείς να κάνεις share κάθε μέρα για περισσότερες συμμετοχές) 

και

για να είσαι μία από τις δύο τυχερές στο Instagram 
- follow @beautyincrisis & @thepionears_greece
- tag τις αγαπημένες φίλες σου, που ξέρεις ότι θα το λατρέψουν - 
- like & repost τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις στο προφίλ μου, κάνοντας mention @beautyincrisis ή χρησιμοποιώντας το hashtag #beautyincrisis - 
(θα βρεις τη φωτογραφία στο προφίλ μου @beautyincrisis) 

Ο διαγωνισμός λήγει 22/12. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν με dm! 

Καλή επιτυχία ;-)


facebooktwitterbloglovininstagramgoogle

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...