Beauty Gift Ideas

δώρα για τη γυναίκα μου

Η ομορφιά όπως και η ευτυχία έχουν ουσία μόνο όταν τις μοιράζεσαι και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για αυτή τη μοιρασιά χαράς από τις γιορτινές μέρες! Λίγο τα φωτάκια, ο στολισμός, η λαχταριστή μυρωδιά των γλυκών, οι βόλτες και οι εορταστικές μουσικές κάνουν την ψυχή σου να ανοίγει, ζεσταίνουν την καρδιά σου και σε κάνουν να θέλεις να αγκαλιάσεις όλους όσους αγαπάς! Και ειδικά σε καιρούς δύσκολους, αυτή η μικρή πολυτέλεια, γίνεται ανάγκη και το χαμόγελο μεταδοτικό.. και ναι, φυσικά υπάρχει πολύ πιο ουσιαστικό τρόπος να πεις "σ'αγαπώ" και ένα βλέμμα, μια σφιχτή αγκαλιά και μια βοήθεια σε κάποιον που την έχει ανάγκη, είναι το απόλυτο πνεύμα των Χριστουγέννων, όμως ένα δώρο, δοσμένο με αγάπη δίνει χαρά και αυτό το κάνει εξίσου σημαντικό! Έτσι, συγκέντρωσα όλα όσα θα ξεσηκώσουν κάθε beauty addict, θα μοιράσουν χαμόγελα σε κάθε γυναίκα και σου προτείνω σήμερα κιόλας να φορέσεις κάτι κόκκινο (προτείνω κραγιόν φυσικά!) και με γιορτινό mood να κάνεις μία shopping βόλτα και να προμηθευτείς μικρά, εορταστικά δώρα και να μεταδόσεις γύρω σου τη χαρά των ημερών! 


μακιγιάζ δώρα

For the Makeup Addict
Αν κάποιος που με γνωρίζει θέλει να μου πάρει δώρο, ξέρει ότι το μακιγιάζ είναι η αδυναμία μου και δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει πιο χαρούμενη από μία Sephora bag, που κάθε φορά ανοίγω με την ίδια ασυγκράτητη, παιδιάστικη ανυπομονησία! Έτσι, για εσένα που μοιράζεσαι τη δική μου εμμονή αλλά και για τη φίλη σου, που είναι beauty addict, σίγουρα θα βρεις κάτι ξεσηκωτικό, που θα φέρνει στο νου γλυκές αναμνήσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε! 
Οι εορταστικές συσκευασίες των Sephora αποτελούν ιδανική επιλογή λόγω ποιότητας, packaging αλλά και λόγω τιμής. Ξεχωρίζω τις δύο παλέτες, τη Winter Queen Palette με δύο πολύ κολακευτικά ρουζ, bronzer και highlighter και την Winter Magic Palette, με 8 ματ και περλέ σκιές ματιών που εφαρμόζονται και συνδυάζονται πανεύκολα. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τα κραγιόν Melted Matte από Too Faced, σου εγγυώμαι ότι θα λατρέψεις τις αποχρώσεις, την άνετη αίσθηση και την εξαιρετική διάρκεια και συγκεκριμένα η απόχρωση Gingerbread είναι η απόλυτη για τις γιορτές ενώ έχει την πιο πιο πιο λαχταριστή γεύση που έχεις δοκιμάσει ποτέ σε κραγιόν! Η Benefit They’re Real! crystal mascara είναι το best seller προϊόν που ήδη αγαπάμε, σε νέα limited συσκευασία με καπάκι που θυμίζει κόψη διαμαντιού, ιδανικό δώρο για τη φίλη που ψάχνει ακόμα την ιδανική μάσκαρα! Η Kat Von D ήρθε στην Ελλάδα και ειλικρινά δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για μία αληθινή makeup addict! Προτείνω το best seller Tattoo Liner, σε συνδυασμό με το Everlasting Liquid Lipstick, στη φλογερή απόχρωση Outlaw, για ένα chic, εορταστικό μακιγιάζ που θα τραβήξει τα βλέμματα. Και αν σκέφτεσαι να κλείσεις σε συσκευασία δώρου τη λάμψη των γιορτών η επιλογή, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι το Shimmering Skin Perfector Pressed από τη BECCA. Αγαπώ την απόχρωση Pressed C Pop για την απαλή, ιριδίζουσα λάμψη και τη λαμπερή, βελούδινη υφή!


δώρα Sephora

For the Skincare Expert
Ξέρεις πολύ καλά ότι όσο επαγγελματικό και αν είναι το μακιγιάζ σου, χρειάζεσαι ένα άψογο καμβά για να το απογειώσεις και αυτό σημαίνει αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Έτσι, για εσένα που η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου είναι το Α και το Ω αλλά και για τη φίλη που θέλεις να φροντίζει σωστά την επιδερμίδα της, έχω τις απόλυτες προτάσεις! 
Η Origins, διάσημη τα προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας για την φροντίδα της επιδερμίδας, ήταν ένα ακόμα απωθημένο που επιτέλους ήρθε στη χώρα μας, αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora! H GinZing Energy-Boosting Moisturizer με σύμμαχο την ευεργετική καφεΐνη, ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και αναπληρώνει την φωτεινότητα ενώ η Plantscription SPF25 Power Anti-Aging Oil Free Cream, με αντιγηραντική δράση και δείκτη προστασίας SPF25, είναι ιδανικό δώρο για τη μαμά! Για εσένα που χρειάζεσαι πιο εξειδικευμένη φροντίδα, οι μάσκες Clear Improvemen Active Charcoal Mask to Clear Pores, ειδικά για λιπαρές επιδερμίδες και η DrinkUp Intensive Overnight Mask to Quench Skin’s Thirst, για εσένα που δεν έχεις χρόνο και χρειάζεσαι το απόλυτο beauty sleep, είναι εξαιρετικές και θα τις βρεις και σε travel size συσκευασίες! Επίσης για εσένα που οι λίγες ώρες ύπνου είναι πολυτέλεια, τα Flashpatch Rejuvenating Eye Gels από Patchology θα αναγεννήσουν το κουρασμένο βλέμμα σε λίγα λεπτά! Η Lanolips, είναι η μάρκα που ειδικεύεται σε προϊόντα που περιέχουν λανολίνη φυσικής προέλευσης και προσωπικά υπερ-λατρεύω τα lip balms της τόσο, που έχω πλέον όλες τις version! Μια εξαιρετική και safe επιλογή είναι το διάσημο και πολυχρηστικό 101 Ointment MultiPurpose Superbalm Original αλλά και η πιο fun εκδοχή με γεύση φράουλα 101 Ointment Strawberry Multi-Balm. Σούπερ εντυπωσιακό skincare δώρο είναι η χρυσή και αποτελεσματική Pumpkin Gold Peel Off Mask από το Κορεάτικο brand Too Cool For School που είναι fun στη χρήση και χαρίζει λάμψη αλλά και το super cute Cracker Pumpkin Sleeping Pack, η ενυδατική και απολεπιστική μάσκα νυκτερινής φροντίδας. Προσωπική αδυναμία είναι το σετ με 3 μάσκες από καουτσούκ Tarot of Rubber Mask Set από Dr Jart+, που κερδίζει βραβείο καλύτερου packaging και θα λατρέψει κάθε skincare expert! 


Sephora Ελλαδα

For the pampering lover
Χριστούγεννα και απολαυστικές στιγμές ζεστασιάς στο σπίτι πάνε μαζί! Αν θέλεις να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα στιγμές χαλάρωσης, με προϊόντα που θα αναβαθμίσουν αυτό το 'me time', πρέπει να κινηθείς σε αυτή την κατηγορία! 
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου δώρα για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης είναι το Sleep Stars από This Works, σε συσκευασία που θυμίζει στολίδι δέντρου θα βρεις δύο pillow sprays, με αιθέρια έλαια λεβάντας, βετιβέρ και χαμομηλιού για να διευκολύνουν την ξεκούραση και τη χαλάρωση και το χαλαρωτικό Sleep Balm που εφαρμόζεις στους καρπούς και βοηθάει να χαλαρώσεις από τους πιεστικούς ρυθμούς μίας γεμάτης μέρας. Για εσένα ή τη φίλη που τα χέρια της ειδικά το χειμώνα χρειάζονται έξτρα φροντίδα, τα Avocado Skincare Gloves είναι οικονομικό αλλά και πρακτικό όμορφο δώρο! Πρόκειται για μία μάσκα χεριών σε υπέροχα γάντια, διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα σχέδια και εμποτισμένα με μια περιποιητική σύνθεση από εκχύλισμα αβοκάντο. Δεν περιορίζουν την αίσθηση της αφής, ώστε να μην χρειάζεται να διακόψεις τις δραστηριότητές σου και μέσα σε 15 λεπτά κάνουν το θαύμα τους. Για εσένα που ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι η μέγιστη απόλαυση σου έχω τα απόλυτα δώρα! Το ιδανικό δώρο για να απολαύσεις το χειμώνα είναι μια κούπα γεμάτη εκπλήξεις.. και συγκεκριμένα μία κούπα Winter Wonderland, με το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο σχέδιο, που περιέχει 8 αστέρια με άρωμα άνθους βαμβακιού, που διαλύονται στο νερό και απελευθερώνουν το μοναδικό τους άρωμα, κάνοντας το μπάνιο απόλαυση! Δώσε στο μπάνιο εορταστική διάθεση, με το αφρόλουτρο Winter Wonderland της Sephora στολισμένο με το γιορτινό κασκόλ, που μετατρέπει το μπάνιο σε μια μαγική στιγμή γεμίζοντας το νερό με νιφάδες λάμψης. Τέλος, ότι δώρο και αν επιλέξεις για εσένα ή τους αγαπημένους σου, δώσε πιο προσωπικό χαρακτήρα χαρίζοντας μία πιο πρωτότυπη και χρηστική κάρτα ευχών, με τις Winter Wonderland κάρτες, που είναι ταυτόχρονα άλατα confetti ή πέρλες μπάνιου αλλά και πολύ όμορφο στολίδι! 


Για τη φίλη, τη μαμά, τη γιαγιά, τη σύζυγο και την αδερφή αλλά και για εσένα την ίδια, είναι σίγουρο ότι τα δώρα ομορφιάς που χαρίζουν χαρά και απολαυστικές στιγμές, θα κάνουν τη διαφορά φέτος στις γιορτές αλλά και όχι μόνο! Μοίρασε δώρα ανάλογα με το budget σου, ανάμεσα από τις άπειρες λαχταριστές και άκρως γιορτινές επιλογές που θα βρεις στα καταστήματα αλλά και online (αν το κάνεις εγκαίρως θα βρεις και εξαιρετικές προσφορές) και μην ξεχνάς, πάνω από όλα τις μέρες αυτές, να μοιραστείς την αγάπη, την καλή διάθεση και το πιο λαμπερό και πηγαίο χαμόγελό σου! 



facebooktwitterbloglovininstagramgoogle

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...