Brand focus.. Max Factor


Με τη Max Factor έχω ένα πρόβλημα.. κάθε φορά βγάζει ένα νέο foundation, μία νέα mascara και εγώ σου λέω ότι είναι τέλειο, είναι το αγαπημένο μου, δεν το αλλάζω με τίποτα κλπ κλπ και κάθε φορά τα αναιρώ όλα με το που δοκιμάσω το επόμενο foundation και την επόμενη mascara που είναι ακόμα καλύτερα και πιο αγαπημένα και πλέον αυτά δεν αλλάζω με τίποτα κλπ κλπ.. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά το εννοώ, γιατί το συγκεκριμένο brand χωρίς πολλά πυροτεχνήματα καταφέρνει κάθε φορά να λανσάρει κάτι καλύτερο. Και το σημαντικότερο είναι ότι όχι μόνο τα προϊόντα Max Factor είναι εξαιρετικά αλλά είναι για κάποιο μυστήριο λόγο πάρα πολύ βολικά. Αν έχω 3 (ΟΚ 5) λεπτά να βαφτώ πριν βγω από το σπίτι τρέχοντας με τη σκέψη "πάλι άργησα", το χέρι μου πάει απευθείας σε τρία πολύ συγκεκριμένα προϊόντα.. Max Factor Whipped Creme Foundation, Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara και Max Factor Lipfinity. Βάση, μάτια, χρώμα στα χείλη και έφυγα!



Max Factor Whipped Creme Foundation
Σου αρέσει η υφή των mousse foundations αλλά σε απογοητεύει η μικρή διάρκεια και ο τρόπος που τονίζουν τις ξηρές περιοχές του προσώπου; Θέλεις κάλυψη αλλά ταυτόχρονα φυσικό τελείωμα; Θέλεις ένα foundation που είτε το απλώνεις με πινέλο είτε με τα χέρια το αποτέλεσμα θα είναι άψογο; Το Max Factor Whipped Creme Foundation τα έχει όλα! Χαρίζει πολύ καλή κάλυψη, διαρκεί όλη μέρα ενώ δίνει την αίσθηση ότι δε φοράς τίποτα και έχει υπέροχη, βελούδινη υφή. Το αποτέλεσμά του είναι "demi-matte".. διαφορετικό; Πολύ! Τι σημαίνει; Ημι-ματ! Σημαίνει ότι είτε έχεις λιπαρή, είτε ξηρή επιδερμίδα, θα το λατρέψεις και δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα! Περιέχει σωματίδια σιλικόνης που ελέγχουν την αντιαισθητική γυαλάδα και διαχέουν το φως, ενώ στη σύνθεσή του συνδυάζει νερό και γλυκερίνη, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση ξηρότητας κατά την εφαρμογή. Ματ αλλά και φυσικά λαμπερό τελείωμα, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και εφαρμόζεται τέλεια και γρήγορα, είτε με τα δάχτυλα, είτε με πινέλο. Αν σε κάποια σημεία χρειάζεσαι μεγαλύτερη κάλυψη, λίγη ακόμα ποσότητα αρκεί για να κάνει το θαύμα της. Είναι η τέλεια επιδερμίδα σε μία βολική συσκευασία που μπορείς να έχεις ακόμα και στην τσάντα σου. Αγαπημένο και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή!



Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara
Έχω μία απίστευτη αδυναμία σε κάθε mascara από Max Factor που έχω δοκιμάσει και δεν είναι υπερβολή αν πω ότι είναι από τις top της αγοράς. Η νέα προσθήκη στη συλλογή είναι μία mascara δύο βημάτων. Βήμα πρώτο "Extreme Volume", που δίνει φανταστικό όγκο, μήκος και πολύ καλό διαχωρισμό. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται ουσιαστικά για την κλασική υπερ-αγαπημένη Max Factor False Lash Effect, αφού τόσο το χαρακτηριστικό πλαστικό βουρτσάκι και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το δεύτερο βήμα θα το έλεγα "αποτέλεσμα περιοδικού", γιατί αν έχεις ζηλέψει τις σούπερ μαύρες, glossy, εντυπωσιακές βλεφαρίδες των μοντέλων από διαφημιστικές καμπάνιες στις σελίδες περιοδικών, ήρθε η στιγμή να τις αποκτήσεις! Πολλές φορές και ανάλογα με το look το πρώτο βήμα είναι αρκετό από μόνο του αλλά αν θέλεις το κάτι παραπάνω, το δεύτερο θα απογειώσει το βλέμμα σου. Όσο για την αφαίρεσή της, ειδικά όταν ακολουθείς και τα δύο βήματα, καλό είναι να προτιμήσεις ένα ντεμακιγιάζ ματιών με βάση το λάδι, διαφορετικά θα χρειαστεί λίγη υπομονή..


Αν θέλεις extra όγκο στη ρίζα των βλεφαρίδων, μπορείς να "κλέψεις" λίγο κάνοντας μία πολύ λεπτή γραμμή με το Max Factor Excess Intensity Eyeliner. Είναι το μολύβι που επιλέγω όταν βιάζομαι αφού είναι μηχανικό, πολύ μαλακό, εύκολο στη χρήση και διαρκεί όλη μέρα χωρίς να χρειάζομαι βάση. Δοκίμασέ το και στο εσωτερικό (aka waterline), η διάρκειά του θα σε εκπλήξει.



Max Factor Lipfinity Lip Colour
Χρώμα στα χείλη που μένει αναλλοίωτο για ώρες; Max Factor Lipfinity Lip Colour μπορείς να το βάλεις το πρωί και να το ξεχάσεις. Με την άκρη του απλικατέρ δώσε σχήμα στα χείλη σου χωρίς να χρειάζεσαι περίγραμμα, γέμισε με χρώμα με την άλλη πλευρά, άφησέ το να στεγνώσει και ολοκλήρωσε με το balm, που θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση. Το χρώμα παραμένει ζωντανό ενώ τα χείλη σου δεν ξηραίνονται. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι κάθε 3 ώρες περίπου να ανανεώνεις το balm. Και αν θέλεις το μυστικό για την τέλεια εφαρμογή, εφάρμοσε μία λεπτή στρώση και άφησέ το να "καθίσει" στα χείλη σου για ένα λεπτό χωρίς να ενώσεις τα χείλη σου, ώστε να κάτσει ομοιόμορφα το χρώμα.


Για το τέλος σου άφησα το πιο ξεσηκωτικό! Χρώμα στα άκρα φυσικά και τα βερνίκια της Max Factor κινδυνεύω να με κάνουν να ξεχάσω το top coat, αφού η λάμψη που έχουν από μόνα τους είναι μοναδική και η διάρκεια πολύ καλή. Αγαπώ το νέο μου φούξια που χαζεύω συχνά στα νύχια μου και το ονειρεύομαι ήδη στο πεντικιούρ να ολοκληρώνει την ομορφιά στις λεπτομέρειες, μαζί με τα νέα μου σανδάλια. Γιατί μπορεί ο καιρός να μας κάνει νάζια αλλά το δικό μου μυαλό ταξιδεύει ήδη σε μαγικές ακρογιαλιές, πλακόστρωτα σοκάκια και ηλιοβασιλέματα.. και θα σου πω ένα μυστικό που με έχει τρελάνει.. ετοιμάζω καλοκαιρινές διακοπές από τώρα! Σσσσς!! Ακούω προτάσεις για προορισμούς εννοείται αν και κάτι έχω στο μυαλό μου..! Και ταυτόχρονα θέλω γνώμη για τις νέες Max Factor αδυναμίες, τι δοκίμασες, τι ξεχώρισες και τι μπήκε στη wishlist σου;


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...