Beauty Bazaar 2014



Πόσο πολύ το περίμενες το διάσημο πλέον bazaar καλλυντικών της Estee Lauder; Δε σου κρύβω ότι και εγώ ανυπομονώ και πρέπει να σου πω ότι Τρίτη, 27 Μαΐου έως και την Κυριακή 8 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε το makeup-bag μας με κορυφαίες μάρκες καλλυντικών, σε απίστευτα χαμηλές τιμές!! Estee Lauder, Clinique, MAC, Bobbi Brown, DKNY και πολλές πολλές άλλες σε μία μεγάλη ποικιλία, με έκπτωση έως και 80%. 

Προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, αντηλιακά, μακιγιάζ, αρώματα αλλά και προϊόντα για το σπίτι, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι και ρίξε μια κλεφτή ματιά γιατί κάπου εκεί θα είμαι και εγώ!! 

Αν θέλεις να πάρεις μία γεύση από τις αγορές μου στα προηγούμενα Beauty Bazaar της εταιρίας Sarantis, ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ

Happy Shopping αγαπημένη και μην ξεχνάς, αν πας τις πρώτες μέρες του bazaar, να είσαι εκεί νωρίς-νωρίς και όταν λέω νωρίς, το εννοώ, αφού οι αριθμοί προτεραιότητας θα διατίθενται από τις 7:30 π.μ.!

Επίσης, μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στο νέο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ;-)


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...