Valentine's Day Giveaway


Λοιπόν; Γιορτάζεις τελικά στις 14; Ή μήπως το βλέπεις λίγο πιο "αυστηρά" και πιστεύεις ότι ο Άγιος Βαλεντίνος είναι λίγο.."κάπως"; Δε θα διαφωνήσω αλλά πλέον πιστεύω ότι έστω και τις πιο μικρές και ανούσιες ευκαιρίες που έχουμε για να γιορτάσουμε ή να χαρούμε, πρέπει να μην τις αφήνουμε ανεκμετάλλευτες! Αν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε φέρει έστω και ένα βήμα πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάς, τότε είναι σίγουρα για καλό. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερη είναι μια καλή ευκαιρία να ντυθείς στα κόκκινα και να βγεις με τις φίλες σου, girls night out mood αλά sex and the city! Ό,τι και αν κάνεις, ακόμα και αν κάτσεις σπίτι με μία καρδιά γεμάτη πραλίνες από εσένα για εσένα, να θυμάσαι ότι πρέπει να ζεις την κάθε μέρα στο 100%, να χαμογελάς σε κάθε ευκαιρία και να μη σταματάς ποτέ μα ποτέ να ονειρεύεσαι!! 
Όσο για εσένα που θα περάσεις τη μέρα αγκαλιά με τον αγαπημένο σου.. Σου έχω έκπληξη! Σου έχω το ιδανικό δώρο για εκείνον, από την ανδρική σειρά περιποίησης της L’Oreal Paris, MEN EXPERT: 
HYDRA ENERGETIC AFΤΕR SHAVE 
HYDRA ENERGETIC ΕΝΥΔΑΤIKH ΚΡΕΜΑ 
HYDRA ENERGETIC GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

• Hydra Energetic Δροσερό gel καθαρισμού 
Δύσκολο ξύπνημα για την επιδερμίδα σας; Ξεχάστε το σαπούνι που ξηραίνει και "τραβάει" την επιδερμίδα. ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ καθαρίζει, εξυγιαίνει και ξυπνάει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. 

• Hydra Energetic Ενυδατική Κρέμα κατά της Καθημερινής Κούρασης 
Νιώθετε στρες, σας λείπει ύπνος; Η επιδερμίδα σας δεν είναι ανίκητη. Μετά από ορισμένο καιρό της λείπει η ενέργεια …Αντιδράστε! Δράση 1: Καταπολεμά τα 5 σημάδια κούρασης στους άνδρες Δράση 2 : Ενισχύει τη φυσική ανθεκτικότητα της επιδερμίδας Δράση 3 : Ενυδάτωση και ομαλή επιδερμίδα για τους άνδρες 

• BALSAM ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ Men Expert 
Ενυδάτωση 24 ώρες για κανονικές ως ξηρές επιδερμίδες Το balsam για μετά το ξύρισμα ενυδατώνει για 24 ώρες, καταπραΰνει άμεσα και επαναφέρει την προστατευτική ικανότητα της επιδερμίδας.

5 τυχερές (ή τυχεροί!) θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από ένα σετ με τα τρία αυτά προϊόντα!! 
Γιατί η ομορφιά αγαπημένη μου δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο!! 

Για να πάρεις μέρος, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα βήμα-βήμα και να θυμάσαι αν θέλεις να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις μπορείς να επαναλαμβάνεις κάποια βήματα κάθε μέρα.. 

Τη φωτογραφία του διαγωνισμού θα τη βρεις εδώ!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...