Mani Monday #9

Mani Monday

Paradise is calling..
Υπάρχουν φορές που το μόνο που θέλεις είναι  να πάρεις τον καλό σου αγκαλιά και να φύγεις κάπου μακριά.. προς άγνωστο προορισμό, να κλείσεις κινητά, να ξεχάσεις τη διαδικτυακή σου ζωή, να διώξεις τις έννοιες της δουλειάς, λίγο να χάσεις την αίσθηση του χρόνου και την πίεση των υποχρεώσεων. Μία μικρή απόδραση σου δίνει ώθηση και ενέργεια, σε ανανεώνει και σου χαρίζει μία αίσθηση ελευθερίας. Είναι ένα μικρό νάζι στη ρουτίνα σου, λίγο χρώμα στην καθημερινότητα.. χρώμα; Χρώμα! Έτσι δεν είναι κάπως και η ομορφιά; Δίνει μια πινελιά ζωηρή σε κάθε σου κίνηση. Σου αλλάζει τη διάθεση, σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε κάνει να χαμογελάς.. Όπως το χρώμα στα άκρα, το αναζωογονητικό, ανοιχτό μπλε σαν τον ουρανό μιας χειμωνιάτικης βόλτας στη φύση, γλυκό ροδακινί που θυμίζει ηλιοβασίλεμα στο νησί, απαλή απόχρωση της άμμου που δίνει κάτι από την ελευθερία των διακοπών τις μέρες που είσαι στο γραφείο αλλά και προκλητικό δαμασκηνί σαν τις ρομαντικές νύχτες που ζωντανεύουν ξανά, όταν κλείνεις τα μάτια.. Το κάθε χρώμα λέει μια ιστορία, η κάθε απόχρωση ανακαλεί μια ανάμνηση και υπόσχεται νέα ταξίδια, το κάθε μπουκαλάκι, κλείνει μέσα του χρώμα αλλά και ένα μικρό παράδεισο που περιμένει να τον ανακαλύψεις..

Essie 2014 Resort Collection,

Χαζεύω τη νέα συλλογή της Essie 2014 Resort Collection, που όπως ξέρεις της έχω αδυναμία, αλλά δυσκολεύομαι να μείνω στη στιγμή, συγκεντρωμένη.. Πίνω μια γουλιά καφέ, τυλιγμένη με τα ζεστά ρούχα του σπιτιού και προσπαθώ να συντονίσω τις σκέψεις μου, τι και αν η θερμοκρασία αυτές τις μέρες δε σε προδιαθέτει, ονειρεύομαι διακοπές, θάλασσα, χρώμα νησιώτικο, άμμο που κολλάει στα πόδια και λάμπει στον ήλιο, ονειρεύομαι την αλμυρή γεύση που σου αφήνουν στα χείλη οι βουτιές και τα βράδια που οι βόλτες έχουν άλλο άρωμα, άλλο χρώμα. Resort.. όπως παράδεισος, σαν να λέμε ελευθερία, μέρες που σκας μόνο από γέλια. Αυτές οι τέσσερις νέες ακαταμάχητες αποχρώσεις με ταξιδεύουν και δένουν άψογα με το lifestyle των διακοπών και σίγουρα δείχνουν υπέροχες δίπλα στη θάλασσα, με ανάλαφρα ρούχα και διάθεση. Έχουν κάτι εξωτικό και κομψό ταυτόχρονα, γι'αυτό και τις ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! 

Essie Under the twilight swatches

Πρώτος προορισμός.. "Under the twilight"..
Υπέροχο, αυτό το μπουκαλάκι κρύβει κάτι από τη μαγεία της νύχτας. Μοντέρνο, προκλητικό, βαθύ δαμασκηνί. Απόλυτα chic, απόλυτα in fashion. Έχει κάτι μοναδικό και αν και πολύ σκούρο ξεφεύγει πολύ από το άγριο μαύρο και δείχνει πραγματικά πανέμορφο στα νύχια. Είναι rock και απαλό ταυτόχρονα, μάλλον έχει να κάνει με το πως το βλέπεις, με τη διάθεση και το στυλ σου. Καταπληκτική σύνθεση, απλώνεται πολύ εύκολα, χωρίς να κάνει γραμμές. Το δυνατό του σημείο, εκτός φυσικά από το χρώμα που το λατρεύω και έλαβε πολλά σχόλια, είναι ότι ακόμα και με την πρώτη στρώση χαρίζει opaque, λαμπερό αποτέλεσμα. Όσο για τη διάρκειά του.. με βάση και top coat μου κράτησε μία ολόκληρη εβδομάδα είτε έκανα μία, είτε δύο στρώσεις. Θεωρώ ότι είναι η must-have απόχρωση της συλλογής! Αν και δε σου κρύβω ότι δύσκολα θα αντισταθώ στο Cocktails & Coconuts, σε ζεστή απόχρωση της άμμου (δε Chanel-ίζει αρκετά?!) αλλά και στο find me an oasis, το πολύ γλυκό, ανοιχτό γαλάζιο, κλασικό χρώμα για τα δικά μου δεδομένα.. Ενώ αν αγαπάς πιο κλασικές αποχρώσεις το ροδακινί resort fling, θα σου κλέψει την καρδιά!

Που ταξιδεύει το μυαλό σου αγαπημένη μου; Τι αναμνήσεις ζωντανεύουν μπροστά σου με μάτια κλειστά και τι σε κάνει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου; Μια και είμαστε στην εβδομάδα των ερωτευμένων (δε θέλω σοβαροφάνεια παρακαλώ!) έχω να σου πω.. έρωτας είναι η αιτία! Με την ευρύτερη έννοια, γιατί το "ερωτευμένος με τη ζωή" είναι μεν κλισέ αλλά έχεις γενναίες δόσεις αλήθειας και είναι μαγικό! Εννοείται θέλω τη γνώμη σου, πως σου φάνηκε η νέα συλλογή, ποιο χρώμα ξεχώρισες από την Essie Resort 2014? Περιμένω προτάσεις.. με ταξιδιάρικη διάθεση, έτσι για να ξεφύγουμε λίγο.. 


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...