Mani Monday #8


Do or Don't? Well...maybe...
Είναι μερικά πράγματα που όσο και αν τα σκέφτομαι, όσο και αν τα βλέπω, δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω αν μου αρέσουν και καταλήγω σε μία κατάσταση love-hate.. Κάποιες αγαπούν φανατικά το nail-art και άλλες, εξίσου φανατικά, το μισούν. Ε λοιπόν δεν μπορώ να επιλέξω όχθη αν και τείνω να ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, υποστηρίζοντας 'less is more'. Κάποιες φορές πιάνω τον εαυτό μου να γλυκοκοιτάζει με πονηριά κάποια ναζιάρικα σχεδιάκια σε νύχια φίλων, περαστικών ή διασημοτήτων. Αγαπώ τα κομψά, σικάτα, μονόχρωμα νύχια που δείχνουν ίσως και πιο cool αλλά δεν μπορώ να γυρίσω εντελώς την πλάτη στις παιχνιδιάρικες προτάσεις της Alexa Chung, στις τρελές ιδέες της Katy Perry, στα νύχια που τραβούν τα βλέμματα από τη Lady Gaga που ξέρει να κάνει τη διαφορά αλλά και στα νύχια που περνάνε μηνύματα και προτιμούν πολλές celebrities. Μορφή τέχνης ή υπερβολή; Νύχια που επηρεάζονται από τις εποχές, special occasions, με σημαίες και εθνικά σύμβολα, χιουμοριστικά, ρομαντικά, 3D, νύχια επηρεασμένα από διάσημους πίνακες, ακόμα και πολιτικοποιημένο nail art με το πρόσωπο του Obama έχουμε δει. Το μανικιούρ είναι αξεσουάρ αναμφισβήτητα και πλέον βλέπουμε ότι αποτελεί καμβά όπου μπορείς να εκφράσεις τη δημιουργικότητα αλλά και να περάσεις το δικό σου μήνυμα. Δεν μπορώ να σου πω ότι η καλλιτεχνική μου φύση με οδηγεί σε τέτοια μονοπάτια αλλά δε σου κρύβω ότι ένα dotting tool και δύο βερνίκια με έκαναν να κάνω τη δική μου, μικρή, διακριτική nail τσαχπινιά..

Μια μικρή παρένθεση.. beauty εμμονή η νέα οκταπλή παλέτα της Clinique, All About Shadow Νeutral Territory 2. Must-have, με οχτώ απαλές και εντονότερες σκιές, που ακολουθούν τη διαχρονική τάση των φυσικών αποχρώσεων και κολακεύουν κάθε γυναίκα. Θαύμασέ τη και πες μου ότι δεν είναι love at firt sight.. my precious!!! Την ονειρεύομαι!!!
Μαζί με την υπέροχη πρόταση της Clinique για τα μάτια θα δούμε και νέες, ουδέτερες, φυσικές αποχρώσεις για τα νύχια, ιδανικές για ένα κομψό, εκλεπτυσμένο look. Με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για να μην προκαλεί ερεθισμούς τα βερνίκια Α Different Nail Enamel for Sensitive Skins είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μάτια.



Και αν δεν είσαι fan των "ήσυχων" χρωμάτων, έχω να σου πω ότι το nude μανικιούρ, με μία απόχρωση όσο το δυνατό πιο κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σου, κάνει να νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά και τα δάχτυλά σου πιο λεπτά και κομψά. Μπορείς όμως να επιλέξεις μία πιο σκούρα, φυσική απόχρωση, όπως το Νο33 Nighty Night της Clinique, δίνοντας μία αίσθηση πολυτέλειας στα άκρα που ταιριάζει πολύ στην εποχή και κολακεύει ιδιαίτερα τα ανοιχτόχρωμα χέρια ενώ ταιριάζει απόλυτα με τη σκούρα, χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα. Ή μπορείς να κάνεις κάτι ακόμα πιο διασκεδαστικό.. Παίξε με διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι (ombre manicure) ή βάψε όλα τα νύχια σου μπεζ και ένα ή δύο νύχια σε κάθε χέρι με διαφορετικό χρώμα ή μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις το dotting tool σου και να κάνεις κάτι σαν αυτό που επέλεξα και εγώ. Νο28 Birthday Suit σε όλα τα νύχια και μία τελίτσα Nighty Night. Απλό, με μία μικρή δόση τσαχπινιάς και πολύ, πολύ απλό!


Do or Don't? Well...maybe... 
Όσο και αν η μόδα δεν έχει όρια και η παλέτα χρωμάτων όλο και εμπλουτίζεται με αποχρώσεις που πολλές φορές δεν μπορούσες καν να φανταστείς, είναι καλό να επιστρέφουμε κάποιες φορές σε αποχρώσεις κλασικές και αγαπημένες. Είναι άλλωστε μία safe επιλογή για την καθημερινότητά σου και ιδανική για το γραφείο ή περιστάσεις που θέλεις να είσαι κομψή, χωρίς υπερβολές. Όσο για το nail art.. Μεγάλη συζήτηση! Εσύ τί λες;


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...