Brand Focus.. Biolyn || Giveaway!!!

Biolyn

Το δώρο της φύσης πρέπει να είναι προσιτό σε όλους..

Σήμερα θέλω να σου συστήσω ένα brand που δοκίμασα πρόσφατα για πρώτη φορά, έχει κερδίσει την προσοχή μου και με προκαλεί για νέες δοκιμές.. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρία, που ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων περιποίησης σώματος. Τα προϊόντα της BIOLYN αποτελούνται από Βιολογικά Βότανα και δεν περιέχουν Parabens, SlS, Phenoxythanol, Silicon, Peg, Mineral Oil, Synthetic Color, που σημαίνει ότι η χρήση τους είναι ασφαλής για όλη την οικογένεια. Αξίζει να σου πω ότι τα προϊόντα δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους. 
Ρίχνοντας μια ματιά στα προϊόντα της εταιρίας βρίσκεις μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος, με βασικά συστατικά την Αλόη (Την αποκαλούν "φυτό της αθανασίας" και τη θεωρούν ελιξίριο μακροζωίας!) και το Ελληνικό λάδι ελιάς. Επίσης, προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου και σώματος, περιποίησης μαλλιών και προϊόντα προσωπικής φροντίδας, εμπλουτισμένα με τα αντίστοιχα Βιολογικά Βότανα, ιδανικά για την κάθε περίσταση. "Το δώρο της φύσης πρέπει να είναι προσιτό σε όλους", αυτή είναι η καρδιά της φιλοσοφίας της BIOLYN, νέα ομορφιά και επιμένουμε ελληνικά, φυσικά και οικονομικά!



Biolyn - Body Butter with Shea Butter & Vitamine E
Μία πλούσια κρέμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης με αλόη, ελαιόλαδο και βούτυρο βουτυροσπέρμου. Απορροφάται εύκολα, ενυδατώνει, απαλύνει και επαναφέρει στην επιδερμίδα τη χαμένη υγρασία. Περιέχει Οργανική Αλόη, Οργανικό Ελαιόλαδο, Βούτυρο βουτυροσπέρμου (Shea Butter) και Βιταμίνη Ε. Ανοίγοντας τη συσκευασία σε αιχμαλωτίζει το αναζωογονητικό, φρουτώδες άρωμα ενώ η πλούσια, βουτυρένια σύστασή του εγγυάται ενυδάτωση σε βάθος, ακόμα και στην πιο ξηρή επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Είναι η ιδανική επιλογή μετά την αποτρίχωση, αφού αφήνει αίσθηση απαλότητας, καταπραΰνει και χαρίζει αίσθηση δροσιάς στο δέρμα. Είναι σίγουρα η κατάλληλη επιλογή και για το καλοκαίρι, όταν το δέρμα σου ταλαιπωρείται από το δυνατό ήλιο, καθώς η αλόη θα το ξεδιψάσει, περιορίζοντας ταυτόχρονα τη βλαβερή δράση του.


Biolyn - Foot Gel with Hippocastanum
Το δεύτερο προϊόν που δοκίμασα σου εγγυώμαι ότι το θέλεις στη ζωή σου, θα το αγαπήσεις και θα γίνει ο "ήρωάς" σου! Φαντάσου τις μέρες που τρέχεις όλη μέρα στους δρόμους για δουλειές ή τα βράδια που προσπαθείς να χορέψεις ισορροπώντας στα νέα σου ψηλοτάκουνα ή εσύ που λόγω δουλειάς αναγκάζεσαι να είσαι πολλές ώρες όρθια.. να γυρίζεις σπίτι και ο "ήρωάς" σου να είναι εκεί για εσένα, να σε περιμένει και να σε ανακουφίζει μέσα σε λίγα λεπτά. Μαγικό; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ολιγόλεπτο μασάζ στα ταλαιπωρημένα σου ποδαράκια με το τζελ ποδιών της Biolyn. Ένα αναζωογονητικό τζελ ποδιών με αλόη, εκχύλισμα ελιάς και ιπποκαστανέα που βοηθά με το μασάζ να τονωθεί η κυκλοφορία στα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια. Περιέχει Οργανική Αλόη, Οργανικό Εκχύλισμα ελιάς, Ιπποκαστανέα, Έλαιο Μέντας και Μεντόλη. Αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μα πόσο υπέροχο είναι.. Το λάτρεψα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!



Και επειδή όπως πολύ καλά ξέρεις, η ομορφιά δεν έχει νόημα αν δεν την μοιράζεσαι και επειδή είμαι σίγουρη ότι αν τα δοκιμάσεις θα τα αγαπήσεις και εσύ.. 
Η Boilyn και το Beauty in Crisis δίνουν την ευκαιρία σε 3 από εσάς να κερδίσουν και να δοκιμάσουν από ένα set με τα δύο παραπάνω προϊόντα!!! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή είναι να συμπληρώσεις τα βήματα στην παρακάτω φόρμα.. 
Και αν θέλεις επιπλέον συμμετοχές να θυμάσαι ότι μπορείς να επαναλαμβάνεις κάποια βήματα καθημερινά..
Tα προϊόντα της BIOLYN.GR μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία αλλά και καταστήματα με βιολογικά είδη. 
Για τηλεφωνικές παραγγελίες απευθυνθείτε στο 210 2629470. 
Για ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορείτε να στείλετε mail με τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε καθώς και το όνομα και τη διεύθυνση στο info@biolyn.gr.


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...