IDÉALIA LIFE SERUM - GIVEAWAY


Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο..
Μήπως τα επόμενα δευτερόλεπτα περιγράφουν και τη δική σου έντονη ζωή;

Όσο έντονη και αν είναι η ζωή σου, όσο κουρασμένη και αν είσαι,
δε θες να φαίνεται στην επιδερμίδα σου!
Ένα θέμα που μας απασχολεί όλες.. 
Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, το καθημερινό full πρόγραμμα, οι άκρως απαιτητικοί και αντιφατικοί ρόλοι που έχει η γυναίκα σήμερα, δημιουργούν άγχος και το άγχος δυστυχώς αποτυπώνεται στην επιδερμίδα σου. Η ρύπανση, ο ήλιος, το στρες, το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η κούραση είναι παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση και αφαιρούν τη λάμψη και την υγεία του δέρματος. Η Vichy, πρωτοπόρος στον τομέα της περιποίησης προσώπου, αναπτύσσει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της γήρανσης και λανσάρει ένα νέο προϊόν, που θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σου στη μάχη ενάντια στο χρόνο. Ο ορός IDÉALIA LIFE SERUM, βασισμένος στην ένωση 2 ισχυρών μορίων [LR2412+LHA], που αποκαθιστούν τις ορατές επιπτώσεις του έντονου τρόπου ζωής στο δέρμα σου. Σημασία δεν έχει μόνο η ηλικία και τα γονίδια, όπως αποκαλύπτουν έρευνες και κλινικές μελέτες, αλλά ο τρόπος και η ποιότητα ζωής, που παίζουν μάλιστα καθοριστικό ρόλο! 

Ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα;
Θαμπή όψη, ανομοιόμορφος τόνος επιδερμίδας; Μήπως διεσταλμένοι πόροι, λιπαρότητα ή ξηρότητα; Σε ταλαιπωρούν η κουρασμένη όψη και οι πρώτες λεπτές γραμμές, που έκαναν την εμφάνιση τους νωρίτερα από το αναμενόμενο; Όλα αυτά είναι ουσιαστικά τα αποτυπώματα του τρόπου ζωής στο δέρμα σου. Η Vichy υπόσχεται αποτελέσματα! 
Στο IDÉALIA LIFE SERUM για πρώτη φορά συνδυάζονται δύο ισχυρά συστατικά με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Το LR2412 συνδυάζεται με το LHA προσφέροντας συνολική δράση στην επιφάνεια και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Επανορθωτική δράση για τις "αμαρτίες" του παρελθόντος, προστασία για το παρόν και πρόληψη για το μέλλον.

Ένα αόρατο πέπλο λάμψης..
Η συσκευασία καταρχάς σου κλείνει το μάτι από την πρώτη στιγμή, ροζ, μαγική, εύχρηστη, με αντλία για εύκολη και υγιεινή εφαρμογή. Η υφή του είναι καταπληκτική, ελαφριά, λεπτόρρευστη και ταυτόχρονα κρεμώδης, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Υφή και δραστικότητα ενός serum με την κρεμώδη σύσταση μίας ενυδατικής προσώπου. Εμπλουτισμένη με χρυσές και κόκκινες πέρλες προσφέρει άμεση λάμψη, χωρίς υπερβολές, χαρίζοντας στο πρόσωπο φρέσκια και νεανική όψη. Έχει πολύ ευχάριστη, διακριτική μυρωδιά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και μόνο του, χωρίς ενυδατική. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή βλέπεις το δέρμα σου στα καλύτερά του, λαμπερό και ομοιόμορφο, ενυδατωμένο και με σαφώς λιγότερους πόρους. Αν και η λιπαρότητα στη ζώνη Τ του προσώπου είναι από τα θέματα που με απασχολούν προσωπικά, με το συγκεκριμένο προϊόν δεν παρατήρησα αυξημένη λιπαρότητα, ενώ μου αρέσει πολύ και ως βάση για το μακιγιάζ μου. Είναι εμπλουτισμένο με το καταπραϋντικό και αναζωογονητικό ιαματικό νερό της Vichy - βάση των προϊόντων της εταιρίας - για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και σε εύθραυστες και ευαίσθητες επιδερμίδες.


Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα πολύ καλό serum προσώπου είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες που το κρύο σε συνδυασμό με το lifestyle κάνουν το δέρμα θαμπό και κουρασμένο. Το IDÉALIA LIFE SERUM, θα ξυπνήσει και θα δώσει ζωή στο δέρμα σου από την πρώτη κιόλας δοκιμή! Κάνε μια βόλτα στο μαγικό κόσμο της Vichy εδώ και μάθε ακόμα περισσότερα..

Δοκιμή είπα..; Μήπως ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει τη νέα ροζ beauty αγάπη μου; 
Στο πνεύμα των ημερών η Vichy και το Beauty in Crisis δίνουν την ευκαιρία σε 10 αγαπημένες φίλες να δοκιμάσουν το IDÉALIA LIFE SERUM.

Τί πρέπει να κάνεις για να πάρεις μέρος στην κλήρωση; 
Απλά συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα βήμα-βήμα!!
Να θυμάσαι ότι κάποιες συμμετοχές μπορείς να τις επαναλαμβάνεις καθημερινά, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες! Και μην ξεχάσεις να αφήσεις σχόλιο και να μοιραστείς μαζί μας με ποιο Vichy girl ταυτίζεσαι;
Κέλλυ, Ραφαέλλα ή Χριστίνα;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...