I love... it!


Αναρωτιέμαι..πόσες ενυδατικές σώματος μπορεί να χρειάζεται μία γυναίκα; 

Όχι, πραγματικά θέλω τη γνώμη σου, γιατί ή έχω πρόβλημα ή μιλάμε για νέο κοινωνικό φαινόμενο! Γιατί όταν έχω ήδη τρεις σπίτι και αγοράζω άλλες τρεις (μα ήταν σε προσφορά τί να κάνω?) και μετά αγοράζω άλλη μία...μισό λεπτό! Έχω δικαιολογία εδώ (πάλι), δεν μπορούσα να αντισταθώ! Γιατί αν μπορούσες να τη μυρίσεις μέσα από την οθόνη σου, θα ερχόσουν το βράδυ κρυφά με ένα κουταλάκι για να τη δοκιμάσεις! Είναι η πιο λαχταριστο-γλυκό-παγωτένια κρέμα που έχεις μυρίσει! Δεν είναι μια απλή βανίλια, είναι παγωτό βανίλια!

Και για όλα φταίει μια απλή βόλτα, μια αθώα βολτίτσα, από την All about Eve. Εξωτική καρύδα, ζουμερό, ταξιδιάρικο μάνγκο, γλυκιά φράουλα, βανίλια παγωτό, δροσερό λεμόνι και μοσχολέμονο, αναζωογονητικό μύρτιλλο με απαλό γιαούρτι..είναι να τρελαίνεσαι! Εταιρίες όπως η νέα bubbles & butter και η I love cosmetics έχουν πλήρεις σειρές περιποίησης σώματος και κλείνουν μέσα τους στιγμές ευτυχίας. Και στο λέω κατόπιν δοκιμής, δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να γυρίζεις σπίτι και να χαρίζεις στον εαυτό σου ένα πλούσιο μπάνιο με άρωμα φράουλας ενώ μετά τυλίγεσαι σε νότες μεθυστικής βανίλιας. Εννοείται θα τρελάνεις και τον αγαπημένο σου! 
Δε με εντυπωσίασε όμως μόνο το άρωμα, είναι και η ποιότητα των προϊόντων εξαιρετική. Το scrub είναι ιδιαίτερα απαλό με το δέρμα, ενώ τα αφήνει λείο και ενυδατωμένο και είναι ό,τι καλύτερο και για τις διακοπές σου, αφού χρειάζεσαι απαλή απολέπιση για να διατηρήσεις περισσότερο το μαύρισμά σου. Όσο για την κρέμα σώματος, η ποσότητα που χρειάζεσαι είναι πολύ μικρή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει και δεν αφήνει περίεργη αίσθηση στο δέρμα. Το άρωμά της διαρκεί αρκετά ενώ αφήνει ακόμα και μετά από αρκετή ώρα μία ευχάριστη, παγωτένια μυρωδιά, που διαρκεί πολύ!

Στη λίστα μου μπήκε σίγουρα μία bubbles & butter κρέμα, που θα τις ερωτευτείς με την πρώτη ματιά από τις παιχνιδιάρικες συσκευασίες και τα φανταστικά αρώματα! Νέες ομορφιές στο All about Eve, και σε ενημερώνω γιατί μυρίζομαι ότι περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις, ως τότε ρίξε μια ματιά στο www.allabouteve.gr όπου μπορείς να δεις κάποια από τα προϊόντα τους και να κάνεις τις αγορές σου! Και φυσικά..βάλε μας ιδέες για νέα "παιχνίδια", θέλω τη γνώμη σου, γιατί η λίστα μεγαλώνει και ό,τι δοκίμασα ήδη με πείθει να συνεχίσω τις δοκιμές! Μα γίνεται να αντισταθείς;!!



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...