Bobbi Brown - Feel Pretty


"Be Pretty, Be Confident, Be Who You Are"
Όταν σκέφτομαι Bobbi Brown, σκέφτομαι προϊόντα επαγγελματικά, προϊόντα που δεν επισκιάζουν αλλά υπογραμμίζουν την ομορφιά. Αγαπώ τη συγκεκριμένη εταιρεία, καταρχάς για την υψηλή ποιότητα της αλλά και γιατί η φιλοσοφία της είναι ότι κάθε γυναίκα είναι και μπορεί να νιώθει όμορφη και τα προϊόντα της έχουν ακριβώς αυτό το σκοπό. Διορθώνεις τις όποιες ατέλειες, τονίζεις τα χαρακτηριστικά σου με τρόπο φυσικό (ανεξαρτήτως χρωμάτων) και νιώθεις πάντα ο εαυτός σου αλλά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.. Be Pretty, Be Confident, Be Who You Are! Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου φιλοσοφία, αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ το μακιγιάζ. 

Μπορεί ένα κραγιόν να σε κάνει να αισθανθείς διαφορετικά?
Ναι, όχι γιατί είσαι διαφορετική όταν το φοράς αλλά γιατί φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου, την πιο θηλυκή πλευρά σου, βάζει χρώμα στο χαμόγελό σου. Τα κόκκινα χείλη μάλιστα έχουν τη δική τους μαγεία, μη διστάζεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου ένα κατακόκκινο κραγιόν και πολύ περισσότερο μη διστάζεις να το φορέσεις. Βρες την ιδανική απόχρωση για εσένα και τόλμησέ το. Ακόμα και μόνο του - που είναι άλλωστε ο πιο μοντέρνος τρόπος για να το φορέσεις - αποτελεί  από μόνο του ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ και σε κάνει να νιώθεις, να κινείσαι, να μιλάς και να χαμογελάς διαφορετικά. Αν ακόμα το φοβάσαι και τα έντονα χείλη που τραβούν τα βλέμματα δεν είναι τόσο το δικό σου στυλ, δοκίμασε να το απλώσεις ταμποναριστά με τα δάχτυλα σου, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πιο απαλό, πιο ροκ και η διάρκεια του πολύ μεγάλη!

Tips and Tricks
Αφού έχεις σκοπό να τραβήξεις την προσοχή στα χείλη σου, φρόντισε η κατάστασή τους να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου άπλωσε το αγαπημένο σου lip balm, ώστε αφού ολοκληρώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ, τα χείλη σου να είναι ενυδατωμένα. Πριν απλώσεις το κραγιόν σου, μην ξεχάσεις να ταμπονάρεις απαλά τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο, ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα του lip balm, που θα μπορούσε να μειώσει τη διάρκεια του κραγιόν στα χείλη σου. Το Yogi Bare lip balm της Bobbi Brown είναι ιδανικό, γιατί όντως ενυδατώνει σε βάθος ενώ έχει πολύ λεπτή σύνθεση και είναι μία καλή βάση για το κραγιόν σου.

 Vixen Red, Yogi Bare lip balm, concealer brush

Ένα από τα αγαπημένα μου κόκκινα είναι το Vixen Red, βαθύ, κλασικό κόκκινο. Το απλώνω είτε με τα δάχτυλά μου είτε με πινέλο χειλιών (concealer brush, με δικό του καπάκι, ιδανικό για την τσάντα) επίσης από Bobbi Brown. Η εφαρμογή με το πινέλο σου δίνει πολύ καλύτερο έλεγχο ενώ αυξάνει και τη διάρκεια, αφού το χρώμα γίνεται ένα με τα χείλη σου.


Το κόκκινο κραγιόν σε γυμνό πρόσωπο είναι τάση. Μεταξύ μας όμως, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις αρκετά χλωμή ή να τονίσει τυχόν ατέλειες. Γι'αυτό σου προτείνω να προσέξεις τη βάση σου, να βάλεις λίγο (πολύ λίγο) make up κυρίως στο κέντρο του προσώπου, όπου συνήθως οι περισσότερες έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από κάλυψη, να χρησιμοποιήσεις concealer στα σημεία που το έχεις ανάγκη και να δώσεις λίγο χρώμα με bronzer και ρουζ. Εννοείται όχι υπερβολές! 
Το αγαπημένο μου bronzer στο έδειξα ήδη (εδώ) ενώ το 41, Pretty Pink δίνει απαλό, ζεστό, baby ροζ χρωματάκι και σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή. Αν έχεις μαύρους κύκλους τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο Corrector της Bobbi Brown, δεν είναι τυχαία Best Seller της εταιρείας. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα, που από τη στιγμή που έμαθα ακριβώς πως να το χρησιμοποιώ το θεωρώ Must-have! Δεν είναι concealer, σκοπός του είναι όχι να καλύψει αλλά να εξουδετερώσει το χρώμα των κύκλων, πριν το concealer. Αν το σκέφτεσαι σου προτείνω να περάσεις μια βόλτα από τη Bobbi Brown, όπου οι make up artists της εταιρείας θα σου δείξουν τα μυστικά του και θα μπορέσεις να το δοκιμάσεις!

Έντονα χείλη, λιγότερο έντονα μάτια..?
Αυτό λέει ο κανόνας, αν και προσωπικά δεν πιστεύω στους κανόνες στο μακιγιάζ, όλα μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τη διάθεσή σου, με το τι σου πάει και το τί μπορείς να υποστηρίξεις και φυσικά ανάλογα με την ώρα και την περίσταση. 
Για την πιο casual εκδοχή, μπορείς απλά να τονίσεις τις άνω βλεφαρίδες, με μολύβι ματιών ή με μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner. Η Bobbi Brown φημίζεται για την ποιότητα και τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της όσον αφορά το gel eyeliner, πάρε μία γεύση εδώ. Το δικό μου αγαπημένο είναι το 13, Chocolate Shimmer, σε ζεστό καφέ, μπρονζέ, υπέροχο και διακριτικό χρώμα. Επίσης, για να πλαισιώσεις όμορφα το βλέμμα σου, τόνισε ελαφρώς τα φρύδια σου.
Μία επίσης μοντέρνα επιλογή είναι να τονίσεις το βλέμμα σου τόσο-όσο. Η αγαπημένη σου μάσκαρα και ένα πέρασμα με μία φυσική σκιά στο άνω βλέφαρο αρκούν. Η Long-Wear Cream Shadow στην απόχρωση Cement είναι καταπληκτική, φυσική γκρι-μπεζ απόχρωση, με πραγματικά μεγάλη διάρκεια, απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα και είναι εξαιρετική και ως βάση για τις σκιές σου.
Αν πρόκειται για μία βραδινή εμφάνιση, μπορείς να τολμήσεις ένα πιο δραματικό μακιγιάζ. Μπορείς να συνδυάσεις smokey eyes για μία εμφάνιση γεμάτη μυστήριο, να κάνεις έντονη γραμμή eyeliner με αέρα Marilyn ή να πειραματιστείς ακόμα και με τις αποχρώσεις του χρυσού, αν θέλεις κάτι διαφορετικό. Επίσης μια εναλλακτική πρόταση είναι η μεταλλική σκιά. Από Bobbi Brown σου προτείνω την Black Pearl, μεταλλική μωβ απόχρωση με ιριδισμούς (δύσκολο να την περιγράψω) ή την Galaxy, ασημί-taupe, που είναι από τις πιο αγαπημένες μου αποχρώσεις, γενικώς.

Vixen Red, 41-Pretty Pink Blush,
Cement, Galaxy, Black Pearl, chocolate shimmer gel eyeliner,
glitter liquid eyeliner gold

Για πολλές γυναίκες τα κόκκινα χείλη είναι η υπογραφή τους και το προτιμούν ακόμα και για πρωινό μακιγιάζ. Λες ναι στο κόκκινο ή το θεωρείς too much? Αν ναι θέλω σίγουρα να μάθω το δικό σου αγαπημένο κόκκινο κραγιόν!!!
Το συνδυάζεις με γυμνό πρόσωπο ή ακόμα και με πιο έντονα μάτια?


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...