April Favorites


Δεν ξέρω πως έγινε αυτό.. πραγματικά δεν ξέρω και δεν κατάλαβα καν πως πέρασε ο Απρίλιος. Πότε μπήκε η άνοιξη, πότε το θερμόμετρο πλησίασε τους 30 βαθμούς.. πότε το μαύρο μου παλτό έδωσε τη θέση του σε χρωματιστές(ή και μαύρες) ανοιξιάτικες ζακετούλες και πότε από γκρι, ψυχρό smokey πέρασα σε κοραλί και φούξια, σε παστέλ χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση, υπόσχονται αλλαγές και σου δίνουν ενέργεια. Την άνοιξη αισθάνομαι λίγο σαν να προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, τόσο ψυχολογικά όσο και χρωματικά. Έτσι, ξεφεύγω από τα μουντά, ψυχρά και σκούρα χρώματα και προσπαθώ να δώσω χρώμα, λάμψη, (ελαφρώς) ηλιοκαμένη όψη, χείλη ζουμερά, σε αποχρώσεις έντονες. Τί αγάπησα στη μετάβαση αυτή?

skin care & body stuff..
La Roche-Posay, το είπαμε, εγγύηση! Αν έχεις οποιοδήποτε μικρό ή μεγαλύτερο προβληματάκι στο δέρμα σου είναι η κατάλληλη εταιρία για να εμπιστευτείς. Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος απευθύνεται σε ξηρά δέρματα αλλά εγώ την αγάπησα γιατί κάνει θαύματα στους ερεθισμούς από την αποτρίχωση, έχει πολύ ευχάριστο άρωμα και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απίστευτα απαλό, απλά δώσε της λίγο χρόνο να απορροφηθεί πριν φορέσεις τα ρούχα σου.



Φανταστικό προϊόν! Στο έδειξα και εδώ.. Βοηθάει πολύ με μαύρους κύκλους και πρηξίματα αλλά και με τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Πολύ ελαφρύ και με ευχάριστη αίσθηση, είναι κατάλληλο και πριν το μακιγιάζ σου.
Αν δεν κάνω λάθος αυτές τις μέρες θα το πετύχεις και με έκπτωση 35% στα καταστήματα! Αξίζει να του ρίξεις μια ματιά, όπως και στην υπόλοιπη σειρά Advanced Night Repair της Estee Lauder.


Jurlique, Rose Moisture Plus Moisturising Cream

Τα είπαμε και εδώ. Αγαπώ, απλά! Ενυδατική, με απίστευτο άρωμα και αντιοξειδωτική προστασία.. τί άλλο να ζητήσω;!

hair..
Macadamia, Healing Oil Treatment & Deep Repair Masque
Η Macadamia Natural Oil είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως σειρές περιποίησης μαλλιών. Η φιλοσοφία της είναι η επούλωση και ο καλλωπισμός των προβλημάτων των μαλλιών με μια σύγχρονη και μοντέρνα εφαρμογή των ελαίων του Macadamia και του αργανελαιου.
Το Healing Oil Treatment είναι θεραπευτικό λαδάκι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδιαίτερα ωφέλιμο σε ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Κάνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα, ελέγχει το φριζάρισμα, τα προστατεύει από τον ήλιο(άρα ιδανικό για το καλοκαίρι!) και μειώνει το χρόνο του στεγνώματος 40-50%. Και το σημαντικότερο, δεν είναι καθόλου λιπαρό!
Μία καλή μάσκα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου! Η Deep Repair Masque, με έλαια Macadamia & Argan κάνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά και βοηθάει στην αναδόμηση.



makeup..
Bobbi Brown, Bronzing Powder & SEVENTEEN, Natural Matte Silky Blusher - Pearl Finishing Powder
Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο ονειρεύεσαι κάτι από Jennifer Lopez, φυσικά ηλιοκαμένο πρόσωπο, με χρώμα τόσο-όσο και σέξι λάμψη. Έτσι το bronzer της Bobbi Brown στην απόχρωση 1 Natural, δε θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα μου.. και ήρθε για να μείνει! Είναι λίγο τρομακτική στη συσκευασία αλλά στο δέρμα είναι απίστευτη η απόχρωση και απόλυτα φυσική. Δεν έχει λάμψη, οπότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις είτε για κοψίματα είτε για να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου (πάντα με προσοχή, οι υπερβολές ποτέ δεν κολακεύουν!!).
Για να πετύχεις την πολυπόθητη J.Lo Sunkissed Glow εκτός από το bronzer θα χρειαστείς ρουζ και highlighter. Η δική μου επιλογή είναι αρκετά οικονομική, ελληνική και πολύ πολύ αγαπημένη. Natural Matte Silky Blusher και Pearl Finishing Powder, από SEVENTEEN. Θέλω να δοκιμάσω σίγουρα και άλλα ρουζ της SEVENTEEN, έχω δει υπέροχα χρώματα, ιδανικά για το καλοκαίρι! Αν έχεις προτάσεις να μου πεις!


MAC, Costa Chic & Clinique, Chubby Stick Intense "Heftiest Hibiscus"

Χείλη κοραλί, πορτοκαλί αλλά και φούξια, ζουμερά και glossy δείχνουν πολύ όμορφα αυτή την εποχή. Το Costa Chic της MAC είναι κλασικό και λατρεμένο για πολλές γυναίκες ενώ το Chubby Stick Intense "Heftiest Hibiscus", που είδαμε εδώ, είναι το προϊόν που δε λείπει με τίποτα από την τσάντα μου!
Costa Chic - Heftiest Hibiscus


Naked Basics - Urban Decay

Έρωτας με την πρώτη ματιά η παλέτα της Urban Decay! Όλες τις εποχές, όλες τις ώρες, για κάθε επιδερμίδα, είναι το απόλυτο must have. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora στα 25€ αρχική τιμή (αυτή τη στιγμή με έκπτωση 35%). 
Αρχικά μπορεί να σου φανεί υπερβολή με τρία ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις αλλά πίστεψέ με δουλεύουν άψογα όλες μαζί. 
Tips and Tricks
• Το αγαπημένο μου μακιγιάζ; Ένα ελαφρύ πέρασμα με την Walk of Shame, Faint για να τονίσω το κόκαλο και να δώσω βάθος, Crave σύρριζα στις άνω βλεφαρίδες με έμφαση στην εξωτερική γωνία και ένα πέρασμα με τη Faint στις κάτω βλεφαρίδες. Απλό, γρήγορο και για όλες τις ώρες. Ολοκλήρωσε με την αγαπημένη σου μάσκαρα. 
• Δοκίμασε με ένα λοξό πινελάκι να τονίσεις διακριτικά τα φρύδια σου, γεμίζοντας τα κενά, με τη Faint. Σου λέω, η παλέτα αυτή είναι ό,τι χρειάζεσαι!!
Δες περισσότερα για τη Naked Basics, εδώ!




nails..
Nails Inc., Porchester Square & Orly, Green With Envy
Το χρώμα αλλάζει συνεχώς, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.. Πειραματίσου, παίξε με τα χρώματα, δες τα νύχια σου σαν αξεσουάρ! Nails Inc Porchester Square αποκλειστικά στα Sephora, μία ανοιχτόχρωμη εκδοχή του "greige"(γκρι-μπεζ) το αγαπώ γιατί είναι τόσο κομψό, γλυκό και κάνει τα χέρια να φαίνονται καθαρά και περιποιημένα. Το Green With Envy της Orly, πράσινο με μία υποψία τυρκουάζ, με κάνει να ταξιδεύει σε μαγευτικές παραλίες, γίνεται να μην το αγαπώ; Η υφή του ονειρεμένη και η διάρκεια του πολύ μεγάλη! Εγκρίθηκε!




Αγαπάς ό,τι αγαπώ; Υποψιάζομαι ότι έχουμε κοινά αλλά θέλω να μου πεις και τα δικά σου αγαπημένα, τώρα με τις προσφορές όλο και κάποια αταξία θα κάνουμε οπότε καλύτερα να είμαστε "διαβασμένες" ;-)



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...