Inglot •• Beauty Beauty Land


Πήρα τα πινέλα και τα χρώματα και κυριολεκτικά ζωγράφισα!!

Θυμάμαι ακόμα ότι με το που άκουσα ότι θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα Inglot στην Αθήνα, πήρα τον καλό μου και πονηρά σκεπτόμενη του πρότεινα καφέ στη Γλυφάδα. Και θυμάμαι ακόμα..το μαγαζί ήταν κλειστό και εγώ να στέκομαι έξω εντυπωσιασμένη! Γιατί πραγματικά αν υπήρχε παράδεισος των beauty addicted κάπως έτσι θα ήταν..χρώμα παντού, σκιές σε ό,τι απόχρωση μπορείς να φανταστείς, τεράστια ποικιλία σε κραγιόν με ό,τι υφή μπορεί να υπάρξει, βερνίκια σε κλασικές, μοντέρνες και extreme αποχρώσεις.. ρουζ.. παλέτες.. παράδεισος! Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μου με τα Inglot και κάθε φορά που μπαίνω σε κάποιο κατάστημά τους αισθάνομαι σαν παιδί σε μαγαζί με ζαχαρωτά. Inglot, the beauty-beautyland!!!


Ίσως αυτό σκέφτηκαν και οι ίδιοι, με τη βοήθεια των ζαχαροπλαστείων Fresh, και έκαναν τις σκιές τους σοκολατάκια!!

Τρίτη απόγευμα. Κρύο..πολύ! Για την ακρίβεια..χιόνι. Inglot Χαλανδρίου.
Η Inglot Team κατάφερε να μας ζεστάνει και να μας ταξιδέψει στο φανταστικό κόσμο του μακιγιάζ. Οδηγός ο Μάνος, ο make up artist των Inglot, μας εξήγησε τα πάντα, μας έδωσε tips&tricks, ανέλυσε τα πιο επαγγελματικά προϊόντα, μας έδειξε χρώματα και διαφορετικές υφές. Και η διαδικασία αυτή ήταν απαραίτητη, γιατί με την τεράστια ποικιλία τα θέλεις όλα και κάπου χάνεσαι. Βέβαια μετά την "ξενάγηση" στον κόσμο των χρωμάτων συνεχίζω να τα θέλω όλα αλλά συνειδητά..αν τα έχεις ήδη δει από κοντά ξέρεις τι εννοώ, αν όχι πίστεψέ με το "σύνδρομο Inglot" (= με το που πρωτο-μπαίνω στο μαγαζί θέλω να μείνω για ωωώρες και να δοκιμάσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ..δε θέλω να φύγω ποτέ..) θα σε πιάσει και εσένα!!

Πούδρες, ρουζ, concealer και correctors, θα τα βρεις όλα ώστε η βάση του μακιγιάζ σου να είναι άψεγάδιαστη ή φυσική, λαμπερή ή ματ..ανάλογα με τις ανάγκες σου, το αποτέλεσμα που προτιμάς και την απόχρωση της επιδερμίδας σου! Και σου λέω θα βρεις ό,τι ψάχνεις, γιατί όπως μας είπε και ο Μάνος τα Inglot δεν έχουν αγαπηθεί μόνο από τις γυναίκες αλλά και από τους ειδικούς. Οι επαγγελματίες τους έχουν δώσει μία θέση στο kit τους λόγω της ποικιλίας, της εξαιρετικής τους ποιότητας αλλά και της πολύ καλής τιμής.

Tips&tricks
• Η πούδρα και το make up σου πρέπει να έχουν ακριβώς το χρώμα του προσώπου σου και να σβήνουν απαλά στο λαιμό. Μην προσπαθείς να ζεστάνεις ή να ανοίξεις το χρώμα σου με αυτό τον τρόπο γιατί το αποτέλεσμα δεν κολακεύει..
• Παίξε με το foundation! Ανακάτεψε το με λίγο ρουζ σε υγρή μορφή ή με το φανταστικό highlighter για να δώσεις λάμψη. Προσοχή στις υπερβολές!

Πινέλα. Κακά τα ψέμματα ξέρεις ότι όταν κάνεις το μακιγιάζ σου με το σωστό πινέλο έχει διαφορά. Και δυστυχώς πολλές από εμάς έχουμε δώσει αρκετά χρήματα για τα σωστά εργαλεία. Στα Inglot θα βρεις κορυφαία πινέλα σε πολύ καλές τιμές.
Σου προτείνω, αν χρησιμοποιείς eyeliner, να δεις το 30Τ, το "λυγισμένο" πινελάκι που θα κάνει την εφαρμογή του gel eyeliner παιχνίδι. Επίσης τα blending brushes είναι εξαιρετικά! Αν χρειάζεσαι βασικά πινέλα και θέλεις κάποιο οικονομικό σετ που να σου δίνει τα βασικά, στα Inglot θα βρεις πολύ καλές προτάσεις!

Τώρα αυτή η φωτογραφία είναι για να σε ξεσηκώσω!
Έχεις ακούσει για το freedom system? Τα Inglot σου δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξεις μόνη σου την παλέτα των ονείρων σου! Παίρνεις την παλέτα που θέλεις (ανάλογα με το τι θέλεις να βάλεις μέσα) και τη γεμίζεις με ό,τι θέλεις..πούδρα, ρουζ, σκιές, κραγιόν, σκιά για τα φρύδια, concealer..και τα έχεις όλα μαζί όπως τα θέλεις. Οι παλέτες είναι μαγνητικές και πολύ πρακτικές.

Σκιά 3-σε-1 με 7€ και τέτοια ποιότητα...This is hot!!

Are you a lipstick girl? Ξέρω..όσα κραγιόν και αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά. Το ένα μωβίζει, το άλλο έχει λίγο κοραλλί, το άλλο ροζίζει ελαφρώς. Εδώ θα τρελαθείς!! Ματ, glossy, shimmery, σταθερά, πιο σταθερά, stain, με ιριδισμό, ενυδατικα, διάφανα..όοο,τι μπορείς να φανταστείς το έχουν.
Θα ξαναγυρίσω σίγουρα για τα ματ κραγιόν τους αλλά και για το μοναδικό και ιδιαίτερο AMC Lip Gloss, που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το πως το χτυπάει το φως.
Tips&tricks
Το AMC Lip Gloss - 541 με έχει τρελάνει! Ξέρεις ότι τα κραγιόν και gloss που έχουν τόνους του μπλε  κάνουν το χαμόγελό σου να δείχνει ακόμα πιο λευκό και λαμπερό? AMC Lip Gloss - 541, θα με θυμηθείς!


Παράδεισος?! Αν ψάχνεις κάτι και δεν το έχουν μάλλον υπάρχει πρόβλημα.
Τα βερνίκια έχουν υψηλή τεχνολογία, μεγάλη διάρκεια και δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους τα γνωστά επικίνδυνα συστατικά.
Ο συνδυασμός του μπλε - 646, με ματ top coat ήταν μία πρόταση της ομάδας Inglot που μου άρεσε πολύ! Αποκλείεται να μην προσέξουν όλοι τα νύχια σου! Ιδιαίτερο και σικ!


Και όταν λέω πήρα τα πινέλα και τα χρώματα και ζωγράφισα, το εννοώ. Αφορμή ο διαγωνισμός  Inglot στο facebook. Μπορεί να μην κέρδισα αλλά το "ταξίδι" ήταν σίγουρα πολύ ευχάριστο. Έλενα ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις ιδέες σου!!!

Το συγκεκριμένο look έχει ως έμπνευση το μακιγιάζ και τα χρώματα που θα δούμε την άνοιξη. Ετοιμάσου για πολύ χρώμα! Έντονο μπλε, πράσινο, μωβ, τυρκουάζ, φούξια..θα τα βλέπουμε όλα σιγά-σιγά.
Μπλε μάσκαρα, μπλε eyeliner (ή μολύβι ματιών όπως χρησιμοποίησα εδώ) και μπλε μανικιούρ. Γενικά δεν είναι ωραίο να σετάρεις το μακιγιάζ με ρούχα και μανικιούρ αλλά το total blue είναι η νέα έκδοση του total black και αποτελεί εξαίρεση.
Αγαπημένο προϊόν που αγόρασα την ίδια μέρα, το eyeliner στην απόχρωση 82. Φανταστικό!
Με το 82, μάσκαρα και λίγο bronzer είσαι έτοιμη σε τρία λεπτά!

Με τα Inglot δεν τελειώσαμε..έχουμε πολλά να πούμε ακόμα! Αν πήγες ήδη, αν τα αγαπάς ή αφού τα δοκιμάσεις, θέλω να μου πεις τα αγαπημένα σου! Θέλω ιδέες και προτάσεις για αγορές, γιατί βλέπω ότι έχουν και -25% συχνά και δεν μπορώ να το αφήσω έτσι..καταλαβαίνεις ;-)


Βερνίκι Νο 120..το έχω συνέχεια στα νύχια μου και η διάρκειά του με εκπλήσσει.. Ιωάννα



Μη μου ξεχνάς το διαγωνισμό! Πάρε μέρος και δώσε στυλ στο κινητό σου!!

Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά ("Follow by email")
Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...