☼ Sun Protection ☼ Part 3. Apivita


Την Apivita θα έχετε καταλάβει ήδη ότι είναι μία από τις εταιρείες που εκτιμώ και εμπιστεύομαι ιδιαίτερα. Μία ελληνική εταιρεία, με διεθνή μάλιστα καριέρα, που κρατάει την ποιότητα πολύ ψηλά, φροντίζει να ανανεώνεται, τόσο από πλευράς συνθέσεων όσο και από πλευράς τιμών, τα προϊόντα της είναι εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη για μια ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς, με φυσική σύνθεση από 80%-100%.
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα όσο η αντηλιακή προστασία, ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την ομορφιά αλλά κυρίως την υγεία, δε θα μπορούσα παρά να εμπιστευτώ πλήρως την Apivita Suncare και τη φυσική και αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία που παρέχουν τα αντηλιακά της. Η Apivita Suncare, με τη μοναδική καινοτομία, την πατέντα της πρόπολης (αριθμός πατέντας 1007520) για προστασία από τη φωτογήρανση, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλης της οικογένειας, με αντηλιακά για το πρόσωπο, για το σώμα, για τα παιδιά αλλά και προϊόντα για μετά τον ήλιο.

Τα νέα αντηλιακά Apivita Suncare εξασφαλίζουν άριστη προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων, ενώ παράλληλα ο δείκτης SPF παραμένει σταθερός σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Επιπλέον περιέχουν δραστικό εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας, που ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας στην ηλιακή ακτινοβολία. Παρέχουν ενισχυμένη ενυδάτωση, έχουν ανθεκτικότητα στο νερό και υφές που απλώνονται εύκολα και δεν κολλάνε. Περιέχουν 14 φυτικά εκχυλίσματα και οι φυσικές τους συνθέσεις αγγίζουν το 77%-100%.



Καινοτομία - Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης
Η Apivita, πρωτοπόρος στη χρήση της πρόπολης στα καλλυντικά προϊόντα, αναπτύσσει μια καινοτόμο μέθοδο εκχύλισης των δραστικών συστατικών της πρόπολης, με την οποία ενισχύεται η σταθερότητα τους.Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση – την πιο σημαντική αιτία πρόωρης γήρανσης- αυξάνοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων έως και 40% και προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες έως και 20%.
Δραστικό εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας (Sea Lavender ή Statice Latifolia ή Imortal Blue)
Ανήκει στην κατηγορία των Αλόφυτων, δηλαδή φυτών που φύονται σε περιοχές όπου το έδαφος έχει μεγάλη συγκέντρωση αλατιού, γεγονός που τους προσδίδει μοναδικές ιδιότητες. Ενισχύει την άμυνα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και στους ερεθισμούς, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας και μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού. Επίσης προστατεύει από τη φωτογήρανση, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου.


Για το πρόσωπο
Αυτό είναι ουσιαστικά το πιο δύσκολο κομμάτι της αντηλιακής προστασίας, γιατί δύσκολα βρίσκουμε ένα προϊόν που να παρέχει την προστασία που έχουμε ανάγκη αλλά να είναι συμβατό με την επιδερμίδα του προσώπου μας. Στη σειρά Suncare για το πρόσωπο, θα βρείτε 6 προϊόντα  που παρέχουν άριστη προστασία και από την UVB και από την UVA ακτινοβολία (δείτε εδώ τη σημασία που έχει η προστασία από UVA και UVB) με δείκτες προστασίας SPF 50+, SPF50 και SPF 30.

1. Κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF 50+/ UVA35 - 82% φυσική σύνθεση
Για ανοιχτόχρωμες και δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Με κόκκινα και καφέ φύκια. Συνίσταται η χρήση της όλο το χρόνο και είναι κατάλληλη και μετά από λέιζερ. (Λ.Τ.€21,50)

2. Κρέμα για επιδερμίδες με ΠΑΝΑΔΕΣ SPF 50/ UVA26 - 77% φυσική σύνθεση
Αποχρωματίζει τις πανάδες και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων. Με αχιλλέα και βλαστοκύτταρα από κρίταμο. Κατάλληλο για επιδερμίδες με δυσχρωμίες, πανάδες ή με προδιάθεση. 
Ιδανική σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο εμμηνόπαυσης. (Λ.Τ. €21,50)

3. Κρέμα ελαφριάς υφής για λιπαρές- μεικτές επιδερμίδες SPF30/ UVA17 - 83% φυσική σύνθεση
Ρυθμίζει τη λιπαρότητα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Με δραστικό μείγμα ιπποκάστανου, γλυκύρριζα και πρόπολη. Ιδανικό για νεανικές και λιπαρές επιδερμίδες και για την ανδρική επιδερμίδα. (Λ.Τ. €15,80)

4. Κρέμα ελαφριάς υφής για κανονικές- ξηρές επιδερμίδες SPF30/ UVA16 - 83% φυσική σύνθεση
Προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση με ολιγοσακχαρίτες υαλουρονικού οξέος και πανθενόλη. Ιδανικό για κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες και για τις ώριμες επιδερμίδες. (Λ.Τ. €15,80)

5. Κρέμα με ΧΡΩΜΑ για ΠΑΝΑΔΕΣ SPF 50 / UVA34 - 77% φυσική σύνθεση
ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ
Αποχρωματίζει τις πανάδες και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων. Με αχιλλέα και βλαστοκύτταρα από κρίταμο. Κατάλληλο για επιδερμίδες με δυσχρωμίες με πανάδες ή με προδιάθεση, για μέτρια κάλυψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Ιδανική σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο εμμηνόπαυσης. (Λ.Τ. €21,50)

6. Κρέμα ελαφριάς υφής με ΧΡΩΜΑ SPF30/ UVA21 - 83% φυσική σύνθεση
Υψηλή αντηλιακή προστασία για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υγιή ματ όψη στην επιδερμίδα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και μπορεί να αντικαταστήσει το make up κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. (Λ.Τ. €15,80)

Για πρόσωπο και σώμα
Με μία σειρά αντηλιακών κατάλληλων και για το πρόσωπο και για το σώμα η Apivita σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον ήλιο χωρίς τις βλαβερές συνέπειές του, ενώ ταυτόχρονα κανετε οικονομία χώρου στην τσάντα παραλίας σας αλλά και στο πορτοφόλι σας, αφού έτσι χρειάζεστε ένα μόνο προϊόν για πλήρη αντηλιακή προστασία.

1. Γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 50/ UVA29 - 78% φυσική σύνθεση
Για πολύ υψηλή προστασία και ενυδάτωση σε βάθος. Με αλόη, πανθενόλη, λάδι ελιάς και ηλίανθου. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς σε ερεθισμούς και καψίματα από τον ήλιο. 
Ιδανικό για τις πρώτες μέρες έκθεσης στον ήλιο. (Λ.Τ. €22,50)

2. Γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 30/ UVA16 - 84% φυσική σύνθεση
Υψηλή προστασία και ενυδάτωση σε βάθος. Με αλόη, πανθενόλη, λάδι ελιάς και ηλίανθου. 
Ιδανικό για μεσαίες επιδερμίδες που μαυρίζουν χωρίς να καίγονται συχνά στον ήλιο.(Λ.Τ. €21,50)

3. Γαλακτωμα προσώπου και σώματος SPF 20/ UVA9 - 81% φυσική σύνθεση
Μέτρια αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση σε βάθος. Με αλόη, πανθενόλη, λάδι ελιάς και ηλίανθου. 
Ιδανικό για επιδερμίδες που μαυρίζουν εύκολα χωρίς να καίγονται, καθώς και για ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες. (Λ.Τ. €16,50)

Λάδι για βαθύ μαύρισμα SPF 15/ UVA11 - 84% φυσική σύνθεση
Μέτρια αντηλιακή προστασία. Χαρίζει βαθύ μαύρισμα με καρότο και ενυδατώνει με τέσσερα φυτικά έλαια : ελιά, ηλίανθο, ρόδι και σταφύλι. Ιδανικό για επιδερμίδες που μαυρίζουν εύκολα και για όσους επιθυμούν βαθύ μαύρισμα . Λόγω της μη λπαρής υφής του απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. (Λ.Τ. €16,50)


Για μετά τον ήλιο

Ενυδατική δροσιστική κρέμα-gel - 96% φυσική σύνθεση
Ενυδατώνει και αφήνει απαλή την επιδερμίδα, με αλόη , αμυγδαλέλαιο και σύκο. Επιπλέον προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς χάρη στο αγγούρι. Είναι ιδανική για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς κυρίως μετά την έκθεση στον ήλιο. Κατάλληλη κάθε τύπο επιδερμίδας. (Λ.Τ. €11,50)


Για βρέφη και παιδιά
Η έκθεση των παιδιών στον ήλιο πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή αφού το ευαίσθητο δερματάκι τους είναι πολύ πιο ευάλωτο σε εγκαύματα από τον ήλιο, σε πολύ μικρότερο χρόνο απ' ότι το δέρμα ενός ενήλικα. Για την προστασία τους από την ηλιακή ακτινοβολία είναι απαραίτητη η χρήση του κατάλληλου αντηλιακού, καπέλου και γυαλιών ηλίου, προστατευτικών ρούχων αλλά και η αποφυγή της απευθείας έκθεσής τους στον ήλιο από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 όπου υπάρχει η μέγιστη ακτινοβολία.

ECO-BIO γαλάκτωμα για το Πρόσωπο και το Σώμα για βρέφη και παιδιά με SPF 30/ UVA10 - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
Υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση. Με μελισσοκέρι, λάδι ελιάς και ηλίανθου, αλόη και πανθενόλη. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς με καλέντουλα. Περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα. Είναι ένα πιστοποιημένο φυσικό αντηλιακό κατάλληλο για παιδιά για βρέφη. (Λ.Τ. €21,50)

Γαλάκτωμα για Πρόσωπο και Σώμα για ΠΑΙΔΙΑ SPF 50/UVA 29 - 78% φυσικά συστατικά
Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση. Με αλόη, λάδι ελιάς και ηλίανθου και πανθενόλη. Προστατεύει την επιδερμίδα με βερίκοκο και βιταμίνη Ε. (Λ.Τ. €19,50)

* Όλα τα προϊόντα της σειράς SUNCARE δεν περιέχουν: parabens, silicones*, propylen glycol, mineral oils, ethanolamines, phtalates.

Και φέτος το καλοκαίρι η Apivita θα είναι μαζί μου!
Αναζητείστε, στα φαρμακεία και στα Hondos Center, τις καλοκαιρινές προσφορές της Apivita που συνδυάζουν αντηλιακά προϊόντα με προϊόν ενυδάτωσης για το πρόσωπο ή το σώμα, ή για φροντίδα της παιδικής υγιεινής. Ολοκληρώστε την καλοκαιρινή σας περιποίηση και χαρείτε το καλοκαίρι με ασφάλεια, φυσική προστασία και οικονομία!


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...