Lierac


Το 1975, ένας γιατρός της αισθητικής ιατρικής επέλεξε να θέσει την εμπειρία και τη γνώση του στην υπηρεσία όλων των γυναικών. Γεννήθηκε η LIERAC, η οποία αναδείχτηκε στην πρώτη γαλλική μάρκα δερμοκοσμετολογίας που εξειδικεύεται στη διόρθωση της γήρανσης της επιδερμίδας και στα αισθητικά προβλήματα προσώπου και σώματος. Πρωτοπόρος της Ενεργής Φυτο-Κοσμετολογίας, η LIERAC συνδύασε τα καλύτερα φυτικά συστατικά με τις απαιτήσεις της επιστήμης για να δημιουργήσει προϊόντα που επιβεβαιώνουν τις θεμελιώδεις αρχές της μάρκας: Πρωτοπορία, απόδοση, εγγυημένη ασφάλεια, θηλυκότητα, κατανόηση των αναγκών της γυναίκας.

Η LIERAC είναι από τις εταιρίες που τα προϊόντα τους πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Φημίζεται για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, τα οποία είναι αποτελεσματικά και μάλιστα στοχεύουν όχι απλά στην περιποίηση αλλά και στην επίλυση εξειδικευμένων προβλημάτων.


Luminescence
Ιριδίζων ορός με υφή σαν γαλάκτωμα που δρα συγχρόνως στο βάθος και στην επιφάνεια της επιδερμίδας μειώνοντας ορατά όλες τις ατέλειες (κοκκινίλες, καφέ κηλίδες, ανοιομοιογενή υφή). Εκλεπτύνει αμέσως την υφή της επιδερμίδας και επαναφέρει τη φωτεινότητά της.

 Το χρησιμοποιώ αρκετές μέρες και μπορώ να πω..ουαου! Ουαου από το ιριδίζον κουτί και την πολυτελή συσκευασία, μέχρι το προϊόν που μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει ευχάριστο, ελαφρύ άρωμα λουλουδιών, γαλακτώδη υφή και στεγνώνει αρκετά γρήγορα κάνοντας το πρόσωπο πολύ πολύ απαλό και δίνοντας λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ πριν την ενυδατική. Προσωπικά, επειδή ακριβώς πρόκειται για ορό λάμψης, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ κυρίως το πρωί πριν την ενυδατική με χρώμα ή τη ΒΒ Cream για να δώσει λάμψη στο πρόσωπό μου. Δεν ξέρω αν είναι τα συστατικά, το διακριτικό άρωμα λουλουδιών ή η ανάλαφρη υφή του αλλά νιώθω ότι ξυπνάει το πρόσωπό μου και αυτό φαίνεται! Και έχει και αντιοξειδωτική δράση!


HYDRA-CHRONO+ Βάλσαμο για αφυδατωμένες επιδερμίδες
Κρεμώδες βάλσαμο με πλούσια υφή που ρυθμίζει την ενυδάτωση, προστατεύει, θρέφει, και ανακουφίζει από το πρώτο λεπτό όλους τους τύπους επιδερμίδας που παρουσιάζουν αφυδάτωση. Ιδανική ως μάσκα εξπρές.
Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή με τάση λιπαρότητας και ειδικά το καλοκαίρι η λιπαρότητα είναι ακόμα πιο έντονη. Οπότε με το που είδα το balm σκέφτηκα "αποκλείεται". Αποφάσισα λοιπόν να το χρησιμοποιήσω το βράδυ ως beauty sleep. Καταπληκτικό! Χρησιμοποίησα πολύ μικρή ποσότητα και άπλωσα καλά σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό, η υφή του είναι υπέροχη, απλώνεται γλιστρώντας στο δέρμα και αφήνει μια λεπτή βελούδινη στρώση. Το πρωί είχα δέρμα μωρού και καθόλου λιπαρότητα. Πραγματικά το βλέπω πλέον σαν spa κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αν έχετε πιο ξηρό δέρμα είναι σίγουρα η τέλεια επιλογή για βάση πριν το foundation.


Μάσκες ομορφιάς
Για τις μάσκες ομορφιάς, η LIERAC επέλεξε φυσικούς αργίλους σε διάφορα χρώματα, πολύ πλούσιους σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που οι ευεργετικές τους ιδιότητες είναι γνωστές εδώ και χιλιετίες. Η LIERAC διαθέτει τέσσερις μάσκες:
• MASQUE ÉCLAT - Βιταμινούχα μάσκα προσώπου με κίτρινο άργιλο για lifting και λάμψη
• GOMMAGE DOUCEUR - Απαλή μάσκα προσώπου με λευκό άργιλο ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες
• MASQUE CONFORT - Ενυδατική μάσκα προσώπου με ροζ άργιλο ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας
• MASQUE PURETÉ - Καθαριστική μάσκα προσώπου με πράσινο άργιλο ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες
Προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο την masque eclat, με κίτρινο άργιλο. Ότι και να σας πω, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου άρεσε. Είναι το αγαπημένο μου προϊόν από όσα δοκίμασα! Πρόκειται για ένα πορτοκαλί τζελ-κρέμα, με εκπληκτική μυρωδιά που μέσα σε 1 λεπτό κάνει θαύματα. Πρώτη φορά είδα πραγματικά το πρόσωπό μου να αλλάζει μέσα σε 1 λεπτό. Είναι κατάλληλη και για την περιοχή των ματιών και επειδή είναι προϊόν express είναι ιδανική για χρήση ακριβώς πριν το μακιγιάζ.


Στη LIERAC θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα και για το σώμα.

HUILE SENSORIELLE - Αισθησιακό λάδι με 3 λευκά λουλούδια για 24ωρη ενυδάτωση σε πρόσωπο-σώμα-μαλλιά
Λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με μεταξένια υφή, που θρέφει και αναγεννά την επιδερμίδα, χαρίζει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά, ενώ όταν προστεθεί στο νερό της μπανιέρας αναδίδει ένα διακριτικό χαλαρωτικό άρωμα. Χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ένα λιπαρό φιλμ. Με εκχυλίσματα γιασεμιού, γαρδένιας και γαμέλιας, εξασφαλίζει τριπλή αναδομητική, αντιοξειδωτική και χαλαρωτική δράση. Έλαια φουντουκιού, γλυκού αμύγδαλου, κουκουτσιών σταφυλιού και αργκάν (14%), πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και σε βιταμίνες, χαρίζουν ενισχυμένη και μακράς διάρκειας θρέψη και ενυδάτωση.

GEL DOUCHE SENSORIEL - Αισθησιακό αφρόλουτρο σώματος με 3 λευκά λουλούδια για 24ωρη ενυδάτωση
Διάφανο τζελ φυσικής προέλευσης χωρίς σαπούνι, που όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα μετατρέπεται σε ένα φίνο αφρόλουτρο, χαρίζοντας στο σώμα βελούδινη καθαριότητα και ένα διακριτικό άρωμα μετά το ντους.
LAIT SENSORIEL - Αισθησιακό γαλάκτωμα σώματος με 3 λευκά λουλούδια για 24ωρη ενυδάτωση
Γαλάκτωμα με ιριδίζοντα στοιχεία εμπλουτισμένο με ένα κοκτέιλ από φυτικά έλαια και λευκά λουλούδια, για 24ωρη ενυδάτωση και άμεσο αποτέλεσμα ομορφιάς στην επιδερμίδα.

- Τί άρωμα φοράς; Είναι τέλειο!
- Τίποτα απλά ένα ντουζάκι έκανα ;-)
Πρόκειται για πραγματικό διάλογο, μεταξύ πραγματικών ανθρώπων, σε πραγματικές συνθήκες, μετά τη χρήση της σειράς Les Sensorielles! Χιχιχι.. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνες σας! Άρωμα που αποπλανεί και ενυδάτωση που διαρκεί, είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι!

*Tα προϊόντα Lierac θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία

Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...