March Favourites!

Hello Beauties μου!

Καλό μήνα!!! Μπήκε η άνοιξη για τα καλά και οδεύουμε ολοταχώς προς το καλοκαιράκι που φέτος αναμένεται πολύ πολύ hot. Φέτος, μετά από τον πολύ κρύο χειμώνα, απολαμβάνω ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες που ξεκίνησαν αλλά και τη μετάβαση από τα μουντά χρώματα και τα βαριά, σκούρα ρούχα στα πιο ανάλαφρα και λουλουδάτα, στις πιο παστέλ ή έντονες αποχρώσεις τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ. Κοραλί και ροδακινί, φούξια και παστέλ ροζ, έντονο πράσινο και απαλό βεραμάν έχουν ήδη κάνει την είσοδό τους και μας φτιάχνουν τη διάθεση! Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας της μετάβασης καθώς άρχισα σταδιακά να περνάω από το χειμερινό στο ανοιξιάτικο χρωματολόγιο. Τι προϊόντα χρησιμοποίησα και αγάπησα πιο πολύ? Πολλά! Ελάτε να σας δείξω τα πιο αγαπημένα μου που με δυσκολία ξεχώρισα για αυτό το μήνα..




Dior Cannage Color Collection Eye Palette
Με λένε Σοφία και είμαι makeup addict! Είναι Dior, είναι Travel Exclusive και με 45€(αν θυμάμαι καλά) παίρνεις 8 χρώματα στη γνωστή άψογη ποιότητα Dior...μα μπορούσα να αντισταθώ? 
Τη συγκεκριμένη παλέτα την έχω αρκετό καιρό αλλά αυτό το μήνα τη βολεύτηκα απίστευτα! Τα ανοιχτά χρώματα δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους αλλά όλα έχουν τέλεια υφή και δίνουν στα μάτια υπέροχη λάμψη. Το δυνατό σημείο όμως είναι τα πιο σκούρα χρώματα, που είναι όλα πολύ όμορφα και ευκολοφόρετα! Τελευταία χρησιμοποιώ πολύ τα τρία κάτω-δεξιά χρώματα. Τα 1ο για να δώσω λάμψη στην εσωτερική γωνία, το 2ο σε όλο το κινητό βλέφαρο και το 3ο για να δώσω βάθος στο μάτι και να κάνω ελαφρύ smokey. Εύκολο, γρήγορο, περιποιημένο και κατάλληλο για όλες τις ώρες.

Mascara Volumizer Bourjois
Σας έχω ξαναμιλήσει για τη συγκεκριμένη μάσκαρα. Ανήκει στην κατηγορία 2 βημάτων: Το πρώτο βήμα βάφει και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και το δεύτερο τις απογειώνει. Αν οι έντονες βλεφαρίδες είναι το σήμα κατατεθέν σας τότε πρέπει να τη δοκιμάσετε!

Toyoko Luxurious Eyebrows in Brunette
Η Toyoko είναι ελληνική εταιρεία με ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα. Πολύ σύντομα θα σας μιλήσω για την Toyoko αναλυτικά, γιατί χρησιμοποιώ χρόνια τα προϊόντα της και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ!
Τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών! Μου αρέσουν πολύ τα έντονα φρύδια και ειδικά αν το μακιγιάζ σας είναι πολύ φυσικό τονίζοντας τα ελαφρώς θα δείτε αμέσως το πρόσωπό σας να δείχνει πιο νεανικό. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, μην το παρακάνετε! Σκοπός είναι να τα τονίσετε ΕΛΑΦΡΩΣ, όχι να φαίνονται βαμμένα! Χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό το Taupe της MAC γιατί  το συγκεκριμένο χρώμα γκριζάρει ελαφρώς και δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα απ' όσα μολύβια έχω δοκιμάσει. Αλλά όσο και αν λατρεύω το χρώμα του η υφή του δεν με ικανοποιεί. Το συγκεκριμένο μολύβι της Toyoko όμως το λατρεύω! Δείχνει επίσης πολύ φυσικό, έχει ενσωματωμένο βουρτσάκι για να χτενίσετε τα φρύδια σας και η υφή του είναι τέλεια! Και είναι πολύ πολύ οικονομικό!


Garnier ΒΒ Cream
Από τη στιγμή που την δοκίμασα την αγαπώ! Κάθε πρωί αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου χρησιμοποιώ τη BB Cream της Garnier και το πρόσωπό μου δείχνει τέλειο όλη μέρα. Είναι ιδανική αν δεν έχετε χρόνο και δε θέλετε να βαραίνετε το πρόσωπό σας με makeup!

Clinique Superpowder Double Face Powder in 02 Matte Beige
Αποφάσισα να αλλάξω για λίγο τη Mineralize Skinfinish Natural της MAC και να επιστρέψω στην παλιά αγαπημένη μου από την Clinique. Με το που την χρησιμοποίησα ξανά, θυμήθηκα αμέσως πόσο πολύ την αγαπούσα παλιότερα και πως είναι ο καλύτερος σύμμαχος για το μικτό προς λιπαρό δέρμα μου! Μαζί με τη Mineralize Skinfinish Natural της MAC είναι οι δύο πιο αγαπημένες μου πούδρες.


MAC Beauty Powder Shell Pearl
Είναι συλλεκτική Beauty Powder από τη σειρά της MAC Liberty of London και είναι τέλεια!!!! Λατρεύω τα πάντα στη Shell Pearl, από την πανέμορφη συσκευασία της μέχρι το γλυκό χρυσό-ροδακινί-με λίγο ροζ χρώμα της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν ρουζ είτε σαν highlighter και δίνει στο πρόσωπο υπέροχη λάμψη. Για τη εποχή αυτή χρησιμοποιώ bronzer για ελαφρώς πιο ηλιοκαμένη όψη και τη Shell Pearl σαν ρουζ για να δώσει διακριτική λάμψη και χρώμα!
Τη Shell Pearl δεν μπορείτε να βρείτε στη MAC πλέον γιατί ήταν συλλεκτική αλλά παρόμοιο αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε και με το Bobbi Brown Nectar Shimmerbrick, το Bobbi Brown Antigua Illuminating Bronzing Powder και ίσως με το Springsheen της MAC.

Chanel Rouge Coco Peregrina
Επίσης συλλεκτικό από την περσινή ανοιξιάτικη σειρά της Chanel το Rouge Coco Peregrina δίνει στα χείλη το πιο γλυκό διάφανο ροδακινί(με λίγο ροζ για να σπάει το πορτοκαλί) χρώμα που είναι ότι πρέπει για την εποχή αυτή και για το καλοκαίρι. Δένει τέλεια με smokey σε μπρονζέ τόνους ή και με πράσινες αποχρώσεις στα μάτια και συνεργάζεται άψογα με τη shell pearl. Στο εμπόριο θα βρείτε αρκετά παραπλήσια χρώματα και ειδικά στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Chanel.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor
Αν μπορούσα να σας κάνω να το μυρίσετε μέσα από την οθόνη είμαι σίγουρη ότι τη Δευτέρα θα το αγοράζατε άμεσα!! Έχει το πιο θεϊκό και εθιστικό άρωμα τσιχλόφουσκας που έχετε μυρίσει! Και κάνει δουλειά! Το αφήνεται 3 λεπτά και το λαχταριστό conditioner, best seller της Aussie αναδομεί και λειαίνει την τρίχα.

Moroccan Oil
♥♥♥
Νομίζω ότι έχετε ήδη καταλάβει πόσο πολύ το ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!! Τα κάνει όλα και συμφέρει! Και είναι από τα λίγα προϊόντα που η διαφορά που κάνει στα μαλλιά μου είναι τόσο μεγάλη και αισθητή τόσο σε εμένα όσο και στους άλλους!!! 
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο, αφού στεγνώσετε ελαφρώς τα μαλλιά με την πετσέτα, βάζετε μικρή ποσότητα από το θαυματουργό λαδάκι-θεραπεία και απλώνετε σε μήκος και άκρες. Μειώνει το χρόνο του στεγνώματος με το σεσουάρ, κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, τα προστατεύει από τη θερμότητα, δίνει λάμψη και απαλότητα. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενδιάμεσα στα λουσίματα σε στεγνά μαλλιά για να δώσει λάμψη και να μειώσετε το φριζάρισμα. Μπορείτε ακόμα να το προσθέσετε και στο μίγμα της βαφής με αναλογία 1:10(πχ σε 50ml βαφής βάζετε 5ml Moroccan Oil). Δεν έχει αντενδείξεις χρήσης με άλλα προϊόντα οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα με άλλα προϊόντα styling αν και δεν νομίζω να σας χρειαστεί κάτι παραπάνω!
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο προϊόν: Moroccan Oil ♥

Original Nail Envy της OPI
Και για το Nail Envy  της OPI σας έχω ξαναμιλήσει. Έκανα τη θεραπεία για μια εβδομάδα και παρατήρησα όντως σημαντική βελτίωση στα νύχια μου! Από τότε το χρησιμοποιώ σαν βάση για το μανικιούρ και βλέπω ότι όντως προστατεύει και βελτιώνει την υφή των νυχιών!

SPAritual Circle of Life
Λατρεύω το χρώμα του! ΟΚ ξέρω ότι είναι ίδιο με το καπάκι του BIC αλλά εγώ το λατρεύω! Και μου κρατάει μία ολόκληρη εβδομάδα!
Τα SPAritual θα τα βρείτε σε ξενοδοχεία, spa και εξειδικευμένους χώρους ομορφιάς.

Circle of Life, Shell Pearl, Peregrina, Toyoko Brunette



Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...