MAC News

Η ζωή είναι ωραία! Γιατί όταν έχεις υπόλοιπο από αλλαγή στο attica και τα MAC έχουν 25% και έχεις και ένα back to mac η κατάληξη είναι πολύ πολύ ωραία!





All that glitters
Ανήκει στα best sellers των MAC. Έχει υπέροχο σαμπανί χρώμα και μια από τις πιο αγαπημένες υφές των MAC, veluxe pearl = η τέλεια υφή, βελούδινη, απλώνεται πανεύκολα, δεν πέφτει σκιά κάτω από το μάτι, δεν δείχνει τις ρυτιδούλες. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με την All that glitters. Είναι εξίσου ωραία μόνη της με λίγη μάσκαρα για φωτεινό, καθημερινό μακιγιάζ αλλά και με οποιαδήποτε άλλη σκιά στην εσοχή κάτω από το κόκαλο (το γνωστό πλέον crease σε απλά ελληνικά). Ο τέλειος συνδυασμός είναι με την satin taupe ή την sable για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Swiss Chocolate
Αν δεν την έχετε δει τσεκάρετέ τη την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στα MAC. Είναι η πιο όμορφη, ματ, ζεστή καφέ σκιά που έχω δει! Αν και ματ είναι αρκετά εύκολο να δουλευτεί και ανάλογα με την ποσότητα που θα βάλετε μπορείτε από το να τονίσετε ελαφρώς τα μάτια σας δίνοντας βάθος μέχρι να κάνετε ένα πιο έντονο smoky για πραγματικά ζεστό βλέμμα. Συνδυάζεται πολύ ωραία και με την all that glitters αλλα και με Woodwinked, Satin Taupe, Wedge και ότι άλλο θα βάζατε σε μια neutral παλέτα. Εμένα μου αρέσει πολύ και με μαύρο kohl και μπόλικη μάσκαρα για πιο έντονα Penelope Cruz-like μάτια.

So sweet, So easy
Είναι το πρώτο μου cremeblend blush από τα mac και μέχρι στιγμής ειμαι πολύ ευχαριστημένη! Απλώνεται τέλεια και είναι το πιο γλυκό χρώμα που έχετε δει. Αν σας αρέσει πιο διακριτικό αποτέλεσμα και έχετε αρκετά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ( εγώ είμαι NW20) θα το βολευτείτε γιατί ταιριάζει με τα πάντα.
Bonus αν δεν είστε πολύ μέσα στα πράγματα όσον αφορά το μακιγιάζ είναι πολύ καλή λύση για εσάς αφού απλώνεται ακόμα και με τα δάχτυλα και το πινέλο δεν είναι απαραίτητο!


Creme Cup
I love back to mac♥  Και πάνω που νόμιζα ότι στα MAC δε θα βρω ποτέ ένα ωραίο nude κραγιονάκι που να πηγαίνει με πιο έντονα μάτια που συνήθως προτιμώ είδα το creme cup! Τέλειο! Ούτε πολύ ροζ, ούτε πολύ μπεζ, ούτε πολύ κοραλλί. Είναι το τέλειο με μία δόση τσαχπινιάς, τόσο όσο! Και η υφή του πολύ καλή. Και το hue θα μπορούσα να πω ότι είναι το τέλειο αν δεν ξέραινε τα χείλη και δεν έδειχνε κάθε ατέλεια, κάτι που το creme cup δεν κάνει.

Και επειδή όπως είπα όλα τα παραπάνω τα πήρα με αλλαγή και back to mac, δεν σταμάτησα εδώ! Είπα να δοκιμάσω κάτι ακόμα από την γερμανική εταιρεία Essence, γνωστή για τα οικονομικά της προϊόντα μακιγιάζ.

Essence 44 Almost Famous

Από τη μέρα που το πήρα βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα μου. Το αγαπώ γιατί είναι πολύ οικονομικό, πολύ ενυδατικό, δίνει όμορφη λάμψη και χρώμα υγείας και έχει ευχάριστη γεύση (να σας πω ότι πριν πάρω κραγιόν το μυρίζω πρώτα :-Ρ για παράδειγμα τα κραγιόν της estee lauder δεν τα πλησιάζω καν). Και είναι dupe του MAC Viva Glam Cyndi ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...