If I were a minister of beauty..

nars ελλαδα

Αν γινόσουν πρωθυπουργός για μία μέρα τι θα έκανες; Ε αυτό είναι μεγάλη συζήτηση, είναι η αλήθεια, αλλά μπορώ με σιγουριά και πιο εύκολα να απαντήσω τι θα έκανα αν γινόμουν υπουργός ομορφιάς για μία μέρα! Είναι απλό, θα έφερνα στην Ελλάδα όλα αυτά τα brands που τόσο πολύ λαχταράμε να δούμε από κοντά, όλες εμείς οι εγχώριες beauty addicts! Και μπορεί να έχω μία τεράστια λίστα απωθημένων αλλά είμαι σίγουρη ότι αν γινόταν δημοψήφισμα (και δε θέλω αρνητικούς συνειρμούς για τη λέξη παρακαλώ) με διαφορά θα υπερψηφίζαμε τη NARS.. αλλά μισό λεπτό.. το επιτελείο μου (είμαι στο mood υπουργού ακόμα) με ενημερώνει ότι ο πιστός κυβερνητικός συνεργάτης, η Sephora, μας τα έφερε ήδη!! Και ναι, πλέον μπορείς να βάζεις στην ίδια πρόταση τις λέξεις NARS, Sephora και Ελλάδα, χωρίς απλά να ονειροπολείς, αφού με ένα απλό beauty walk, σε συγκεκριμένα Sephora καταστήματα, μπορείς να δεις από κοντά όλα τα προϊόντα της εταιρίας, να τα δοκιμάσεις, να γεμίσεις swatches τα χέρια σου και να γυρίσεις στο σπίτι με μερικά από τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς, που τόσο καιρό θαύμαζες μόνο online. 


Εγκαταλείπω λοιπόν προς το παρόν την ιδέα του υπουργείου μου και θέλω να σου αποκαλύψω τα πιο πιο πιο αγαπημένα προϊόντα της NARS, που αξίζει να δοκιμάσεις και σου εγγυώμαι ότι θα μπουν στην καθημερινή σου ρουτίνα, δε θα σε προδώσουν ποτέ και θα αγοράζεις ξανά και ξανά! Και επειδή πλέον η NARS είναι μια βόλτα μακριά, έχω μια wishlist η οποία περιμένει να υλοποιηθεί και θέλω και τη δική σου γνώμη για ό,τι έχεις ήδη δοκιμάσει.. 


αγαπημενα nars

Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στη συλλογή concealer της NARS. Το Soft Matte Complete Concealer είναι η τέλεια επιδερμίδα σε super cute pot. Με ματ τελείωμα και βελούδινη υφή απλώνεται ιδανικά με τα δάχτυλα και καλύπτει με απόλυτα φυσικό τρόπο μαύρους κύκλους και ατέλειες. Δε μαζεύεται σε λεπτές γραμμές και η κρεμμώδης σύστασή του το κάνει ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αν θέλεις να καλύψεις μόνο συγκεκριμένες ατέλειες στο πρόσωπό σου και να αποφύγεις τη χρήση foundation, μόλις βρήκες τον ιδανικό σου σύμμαχο! Bonus ότι είναι εξαιρετικό προϊόν βάσης για τα ταξίδια σου και ίσως το μόνο που θα χρειαστείς. Αν και μικρό είναι θαυματουργό, αφού η ποσότητα που χρειάζεσαι είναι ελάχιστη και το προϊόν θα σου κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό από όσο νομίζεις. 

Το κλασικό και διαχρονικά αγαπημένο concealer της NARS και φυσικά ένα από τα best seller της εταιρίας. Σε chic συσκευασία υπόσχεται να δώσει λάμψη και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Μαζεύεται ελαφρώς σε λεπτές γραμμές και ίσως τονίσει περιοχές ξηρότητας στο πρόσωπο αλλά προσωπικά αγαπώ να το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο βήμα, για να δώσω διακριτική φωτεινότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Η NARS πρόσφατα μάλιστα λάνσαρε νέες αποχρώσεις, οπότε θα βρεις εύκολα και με απόλυτη ακρίβεια αυτή που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα σου. Να σημειωθεί ότι είμαι στη δεύτερη συσκευασία και σίγουρα είναι ένα προϊόν που δε λείπει ποτέ από τη συλλογή αλλά και το pro kit μου. 

Το Sheer Glow Foundation, που υπόσχεται να χαρίζει φυσική λάμψη, είναι αναμφισβήτητα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα προϊόντα του brand αλλά για κάποιο λόγο δεν ανήκει στα δικά μου πιο αγαπημένα, ίσως γιατί δίνει την αίσθηση κλασικού, πλούσιου foundation, κάτι που δε με συγκινεί ιδιαίτερα.. Ωστόσο το νέο Velvet Matte Foundation Stick το αγαπώ! Σε εύχρηστη μορφή στικ, απλώνεται στην επιδερμίδα με μία κίνηση για αψεγάδιαστο, βελούδινο ματ αλλά φυσικό αποτέλεσμα. Το απλώνω κυρίως με τα δάχτυλα χωρίς να καλύπτω απαραίτητα όλο το πρόσωπο, κάτι που δίνει ακόμα πιο φυσική όψη. Η συσκευασία του είναι εκτός από πολύ chic και απόλυτα travel friendly, αφού εκτός από τα δάχτυλα και πινέλο, μπορείς για την εφαρμογή να χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο σφουγγαράκι χωρίς λάτεξ! Μπαίνει στην τσάντα σου και γίνεται ιδανική επιλογή για φρεσκάρισμα μέσα στη μέρα! 
Tip: επίλεξε μία πιο σκούρα απόχρωση και χρησιμοποίησέ τη σαν bronzer ή για φωτοσκιάσεις!



nars ελλαδα sephora

Αν πρόκειται να έχεις ένα και μόνο bronzer στη συλλογή σου, τότε πρέπει να είναι το Laguna! Με διαφορά! Με εξαιρετικά λεπτή υφή, απλώνεται σαν χάδι ενώ η υπέροχη απόχρωση κολακεύει όλες τις επιδερμίδες, αφού δεν είναι ούτε πολύ ψυχρό, ούτε πολύ θερμό και το πολύ διακριτικό χρυσό shimmer, χαρίζει την απόλυτη λάμψη υγείας στο πρόσωπο. Φυσικά και δεν είναι τυχαία best seller. Once you go Laguna, you never go back! 

Τα ρουζ της NARS είναι ίσως από τα πιο διάσημα προϊόντα της χάρη στις υπέροχες αποχρώσεις, την πλούσια απόδοση, τις εξαιρετικές υφές, το buildable αποτέλεσμα αλλά και τη χαρακτηριστική μαύρη συσκευασία που ξεσηκώνει κάθε beauty addict. Μεταξύ μας, ίσως και οι... ιδιαίτερες ονομασίες είναι άλλος ένας λόγος που τραβάνε τα βλέμματα αφού θα επιλέξεις ανάμεσα σε αποχρώσεις όπως η best seller Orgasm, Super orgasm, Deep Throat, Sin.. Δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι η Deep Throat, σε ροζ βερικοκί με διακριτική χρυσή λάμψη, που θυμίζει πολύ τo εμβληματικό Orgarm αλλά με λιγότερο έντονο shimmer. 



sephora ελλαδα

NARS Lipsticks
Εδώ η επιλογή είναι πραγματικά πολύ δύσκολη αφού στη NARS θα βρεις ό,τι μπορείς να φανταστείς σε υπέροχες αποχρώσεις και υφές..
Στα top αγαπημένα μου προϊόντα χειλιών από τη στιγμή που το δοκίμασα ανήκει το Powermatte Lip Pigment. Αν είσαι fan των liquid lipsticks (ή ακόμα και αν δεν είσαι) το συγκεκριμένο ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσεις! Θα το λατρέψεις χάρη στο ματ τελείωμα, την εξαιρετικά πλούσια απόδοση χρώματος πραγματικά μεγάλης διάρκειας, την απόλυτη ακρίβεια εφαρμογής που προσφέρει το λεπτό άκρο του απλικατέρ και κυρίως την απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη, κάτι που δεν έχω συναντήσει σε άλλο liquid lipstick. Αγαπημένες μου αποχρώσεις: Starwoman, Don't Stop (το απόλυτο φωτεινό κόκκινο για το καλοκαίρι), Under My Thumb και American Woman. 
Τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού της σειράς Velvet Matte Lip Pencil είναι διαχρονικά πραγματικά λατρεμένα! Είναι ιδανικά για να σχηματίσεις και να γεμίσεις τα χείλη, πολύ εύκολα και επίσης με μεγάλη ακρίβεια, έχουν ματ τελείωμα και πολύ μεγάλη διάρκεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του, κάτω από άλλο κραγιόν ή ακόμα και κάτω από lip gloss. Αγαπημένες μου αποχρώσεις: Dolce Vita, Red Square, Dragon Girl, Damned.
Η συλλογή Audacious Lipstick περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά προκλητικών αποχρώσεων, από διακριτικά nude μέχρι εντυπωσιακά κόκκινα και σκούρες σαγηνευτικές αποχρώσεις. Θα τα λατρέψεις γιατί με ένα πέρασμα χαρίζουν πλούσιο χρώμα, τέλεια κάλυψη ενώ παράλληλα λειαίνουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν όγκο στα χείλη. Η συσκευασία αλλά φυσικά και το ίδιο το προϊόν έχουν μία αίσθηση πολυτέλειας και αν είσαι lipstick lover ετοιμάσου για ένα πραγματικό εθισμό! Αγαπώ την απόχρωση Vanessa αλλά θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και άλλες.. περιμένω προτάσεις!



sephora ελλαδα

Η παλέτα Wanted πιστεύω ονομάστηκε έτσι γιατί στη NARS προέβλεψαν σωστά ότι το συγκεκριμένο λανσάρισμα θα είναι από τα 'most wanted' προϊόντα μακιγιάζ, αφού προκάλεσε πραγματικό χαμό και είναι κατά τη γνώμη μου από τις ομορφότερες παλέτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πάρα πολλά, από ένα απλό, διακριτικό καθημερινό μακιγιάζ έως και ένα look που πραγματικά θα τραβήξει τα βλέμματα. 12 υπέροχες αποχρώσεις με ματ, satin, ιριδίζον και μεταλλικό αποτέλεσμα, θα βγάλουν στην επιφάνεια τον πιο δημιουργικό εαυτό σου! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και αν σου κλείνει το μάτι κινήσου γρήγορα, αφού είναι limited edition και όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι περιζήτητη! 


Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολη η επιλογή των πιο αγαπημένων μου προϊόντων από τη  NARS, γιατί ότι έχω δοκιμάσει είναι εξαιρετικό και είναι ένα brand που πολύ δύσκολα θα σε απογοητεύσει. Και όπως καταλαβαίνεις έχω μία wishlist με τίτλο 'NARS' που περιμένει να υλοποιηθεί γι'αυτό περιμένω προτάσεις, εντυπώσεις και σχόλια για ό,τι έχεις δοκιμάσει! Α και... αν ήσουν εσύ υπουργός ομορφιάς (λυπάμαι η θέση είναι πιασμένη φυσικά) τι θα έκανες;; 



facebooktwitterbloglovininstagramgoogle

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...