Gift Ideas...


Ψάχνεις δώρα σωστά..Σωστά? Η φίλη σου γιορτάζει, με την κολλητή σου έχετε παράδοση από παιδιά να ανταλλάσσετε δώρα στις γιορτές, θέλεις να κακομάθεις λίγο τη μαμά που σε κακομαθαίνει τόσα χρόνια, κάθε μέρα, η συνάδελφος σε έχει καλέσει σπίτι για ρεβεγιόν αλλά και εσύ η ίδια θέλεις να κάνεις στο εαυτό σου ένα δωράκι..Και φυσικά δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία..Ποια είναι η λύση? Έξυπνες ιδέες, φαντασία και έρευνα αγοράς!


Τις είδαμε, τις πήραμε, τις αγαπήσαμε και σας λέω με σιγουριά ότι οι Sleek Palettes με τόσα χρώματα και τέτοια τιμή τονώνουν τη δημιουργικότητά μας!! Είναι εξαιρετική πρόταση για δώρο.. Μόνο με 10€ αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, 12 υπέροχα χρώματα σε εξαιρετική ποιότητα σας προκαλούν να δημιουργήσετε κάθε φορά ένα διαφορετικό λουκ. 
Οι φίλες σου θα ξετρελαθούν και εσύ θα τη λατρέψεις!
Δες περισσότερα εδώ!


Μία καλή λύση είναι το "φτιάξ'το μόνη σου"
Επιλέγεις εσύ τη συσκευασία και τα δώρα ξεχωριστά. Έτσι μπορείς να προσαρμόσεις το δώρο ακριβώς στα χρήματα που θέλεις αλλά και στο χαρακτήρα του προσώπου που το προσφέρεις ενώ βάζεις τη δικής σου, ξεχωριστή, δημιουργική πινελιά!
Αγοράζεις ένα όμορφο κουτί, μια εορταστική σακουλίτσα ή χαρτί περιτυλίγματος και κορδέλες και το γεμίζεις με ό,τι θέλεις!
Τα αρώματα Elode είναι σχετικά καινούργια στην ελληνική αγορά και είναι μια πολύ καλή οικονομική επιλογή. Θα τα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών σε συσκευασία των 100ml με προτεινόμενη λιανική τιμή 4,95€.
4 μοναδικά αρώματα που αντιπροσωπεύουν 4 διαφορετικούς τύπους γυναικών
EssenceD’ Or - Για την «κλασσική» γυναίκα που η κομψότητα είναι δεδομένη... 
Innercode - Για τη γυναίκα που ακολουθεί τη μόδα, ή απλά η μόδα ακολουθεί αυτή... 
SoLovely - Για τη γυναίκα που ακολουθεί τα όνειρά της, αλλά με στυλ... 
Enigmatic - Για τη γυναίκα που θέλει να κάνει τους άλλους να αναρρωτιούνται...

Για τα βερνίκια Beauty Line σας έχω ξαναμιλήσει, είναι μια αγαπημένη οικονομική επιλογή. Στην εταιρία θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με πολύ καλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια. Φυσικά χρησιμοποιούμε πάντα Top Coat και Base Coat. 

Τα κραγιόν Lovie τα ξέρετε ήδη οι περισσότερες. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με μόνο 1€!! Τα έχετε δει στο μετρό του Συντάγματος και πρόσφατα στο νέο τους κατάστημα στο μετρό Συγγρού-Φιξ και είμαι σίγουρη ότι πολλές έχετε μεγάλη συλλογή Lovie ήδη. Διστακτικά ξεκίνησα τη γνωριμία μου με το Νο57 σε έντονο φούξια και δεδομένης της τιμής δηλώνω ικανοποιημένη!


Τα καταστήματα The Body Shop μπήκαν από νωρίς στο κλίμα των γιορτών και έχουν πολύ ωραίες προτάσεις για δώρα σε διάφορες τιμές. Όμορφες εορταστικές συσκευασίες, λαχταριστά αρώματα, πολύ ωραίες υφές και σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα, το σπίτι και μία φανταστική σειρά μακιγιάζ. Βανίλια, σοκολάτα, cranberry..πάρε ιδέες εδώ!


Μήπως δεν έχεις χρόνο για βόλτα στα μαγαζιά?
Μπες στο SmartAvenue, ένα νέο e-shop με πολλές προτάσεις για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Φουλάρι για τη φίλη σου που ξέρεις ότι τους έχει αδυναμία ή γόβες με glitter για την κολλητή - εκκολαπτόμενη Carrie Bradshaw? Σίγουρα ο γκατζετάκιας φίλος σου που η BMW των ονείρων του ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας προς το παρόν, θα τρελαθεί με το ενσύρματο οπτικό ποντίκι CLICK CAR, BMW (ΤΕΛΕΙΟ!!) ενώ το ρολόι TOYWATCH XL είναι το απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ..για να μη βλέπει την ώρα να σε ξαναδεί! 
Πέρασε μια βόλτα από τη SmartAvenue για να δεις όλες τους τις προσφορές, σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει!


Ποια γυναίκα δεν αγαπάει τη MAC και ποια δε χρειάζεται ένα κόκκινο κραγιόν για τις γιορτές?!
Στη MAC θα βρεις πολλά ωραία κόκκινα για να επιλέξεις ανάλογα με την επιδερμίδα σου. Φρόντισε να πετύχεις και -25% (18€ αρχική τιμή, 13,5€ με την έκπτωση)!!
Δικό μου αγαπημένο το Russian Red, κλασικό, σταθερό και γοητεύει όλους τους άνδρες! Η επιλογή μου για το ρεβεγιόν!
Αν δεν προτιμάς το έντονο χρώμα στα χείλη, ρίξε μια ματιά στις νέες συλλεκτικές παλέτες σκιών. Όλα όσα χρειάζεσαι για να τονίσεις τα μάτια σου σε μία πολύ κομψή συσκευασία.



Στη Harnn θα βρεις φυσικά προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και Home SPA και πολύ ωραίες προτάσεις για δώρα. Είναι από τις νέες μεγάλες μου αγάπες! Κάνε έρευνα αγοράς στο www.harnnshop.gr και πέρασε μια βόλτα από το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τους κατάστημα (Ηρακλείτου 15, Κολωνάκι)
Πλούσιες  και θρεπτικές κρέμες χεριών και σώματος, φανταστικά προϊόντα για περιποίηση προσώπου, φυτικά σαπουνάκια σε χειροποίητες υφασμάτινες συσκευασίες από αληθινό Μπαμπού, αρωματικά κεριά φτιαγμένα από κερί σόγιας, φοινικέλαιο, πιστοποιημένο οργανικό Shea Butter και με φιτίλι από 100% βαμβάκι, υπέροχο δώρο ή σετ ταξιδίου της σειράς Oriental Herbs με προϊόντα περιποίησης για σώμα και μαλλιά, αρωματικά αφεψήματα ευερφετικά για τον οργανισμό..έχετε πραγματικά πολλές επιλογές για να προσφέρετε μια εμπειρία spa στο σπίτι στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.



Ξηρό λάδι περιποίησης Divine Oil, Αρωματικό Κερί Divine Oil, Crushed Cabernet Scrub - Τιμή set 24€

Για τα Χριστούγεννα, η Caudalie σου προσφέρει τους θησαυρούς της αμπέλου και των απολαύσεων! Η νέα της συλλογή, η οποία περιλαμβάνει 3 μοναδικά set καλλυντικών: το Divine Oil, το Fleur de Vigne και το Thé des Vignes είναι μία πολύ καλή πρόταση για δωράκι. Διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία. Για την πλήρη λίστα των φαρμακείων στην Ελλάδα, επισκεφτείτε το www.caudalie.com


Fleur de Vigne – Άρωμα και αφρόλουτρο - 22,8€



Thé des Vignes – Άρωμα και αφρόλουτρο - 22,8€



Τα νέα προϊόντα της συλλογής PROFESSIONAL BLACK του Κορρέ αποκαλύπτονται αποκλειστικά σε συνδυασμό με τα νέα βερνίκια και gloss, μέσα από πέντε statement looks.
VOLCANIC BLACK, RUBY RED, CHERRY RED, WASHED OFF PINK, NUDE για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει για δώρο ή για εσένα!

Στην αγορά θα βρεις πολύ ωραίες επιλογές. Ειδικά λόγω γιορτών πολλές εταιρίες βγάζουν ειδικά σετάκια με τα προϊόντα τους, που πολλές φορές είναι και πιο οικονομικά. Οριοθέτησε το ποσό που θέλεις να διαθέσεις για το κάθε δώρο και βγες βόλτα στα μαγαζιά!



Μην ξεχνάς και το διαγωνισμό του blog! Ένα από τα πέντε πλήρη σετ περιποίησης Apivita μπορεί να γίνει δικό σου ;-)


Και αν αγαπάς ό,τι αγαπώ..ρίξε μια ματιά στο διαγωνισμό των GBB εδώ και ψήφισε το beautyincrisis.blogspot.gr!!



Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά ("Follow by email")
Τα καλύτερα έρχονται!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...