March Favourites

monthly beauty favourites

Τελικά, όντως, όλα είναι θέμα ψυχολογίας.. Βάζεις ένα στόχο, δουλεύεις προς μία κατεύθυνση, αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία και με ένα μαγικό τρόπο όλα φτιάχνουν, και μπαίνουν σε ρυθμό. Βέβαια όσο καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα, τόσο πιο αισιόδοξη νιώθεις, και τόσο καλύτερα αποδίδεις. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, γιατί δεν ξέρω αν ισχύει ότι όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις, ξέρω σίγουρα όμως ότι η θετική σκέψη βοηθάει και η θετική έκβαση σε ένα τομέα της ζωής σου επηρεάζει θετικά και τους υπόλοιπους! Κάπως έτσι και επειδή καταλαβαίνεις το mood μου, καταλήγω φέτος για πρώτη φορά, να χαίρομαι την άνοιξη περισσότερο από ποτέ. Απολαμβάνω τα χρώματα, όσο απολαμβάνω τα φρεσκοκομμένα λουλούδια στο σπίτι και τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες που σε ξεσηκώνουν και σε ωθούν να βγεις και να χαρείς τη φύση! Τι άλλαξε στις beauty συνήθειές μου; Έχω μεγάλες ανοιξιάτικες αγάπες που μου φτιάχνουν τη διάθεση και με κάνουν χαρούμενη!


Skincare & Body Stuff

Έχω την τραγική υποψία ότι η αναζήτηση της απόλυτης, της τέλειας κρέμας ματιών δε θα σταματήσει ποτέ. Και μεταξύ μας δεν ξέρω καν αν έχω δίκιο που αναζητώ το ιδεατό (ίσως είναι μάταιο, όπως και γενικότερα άλλωστε) ή αν είναι μία beauty εμμονή. Πάντως το Eye Balm της Frezyderm κέρδισε μία θέση στα αγαπημένα του μήνα και ξέρω ότι είναι πολλές ακόμα οι fans εκεί έξω. Μπορείς να δεις αναλυτικά την άποψή μου εδώ. Αν ψάχνεις μία κρέμα που ενυδατώνει χωρίς υπερβολές και βοηθάει με πρηξίματα και κουρασμένο βλέμμα να τη δοκιμάσεις, αφού ούτε η τιμή ούτε η ποιότητά της θα σε απογοητεύσουν.
Τί μου φτιάχνει τη διάθεση μέσα σε ένα δευτερόλεπτο και το αισθάνομαι σαν ανάσα φρεσκάδας μέσα στη μέρα; Η νέα σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας English Dawn White Gardenia της The Body Shop, για την οποία μιλήσαμε και εδώ. Το λουλουδάτο και ανάλαφρο Fragrance Mist κάνει μαγικά και με αναζωογονεί κάθε φορά, σαν την πρώτη φορά. Δοκίμασε να το βάλεις στην τσάντα σου και να αρωματιστείς κάθε στιγμή που αισθάνεσαι κουρασμένη.. σε ξυπνάει και σε ταξιδεύει! Η άνοιξη μπήκε σε μπουκαλάκι και ειδικά αν το συνδυάσεις με το αντίστοιχο body lotion, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο ευχάριστο και η διάρκεια μεγαλύτερη. 


Hair
Moroccanoil Oil Light Treatment

Με έχεις ακούσει πολλές φορές να μιλάω για τη Moroccanoil. Είναι μία από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια πλέον αφού ό,τι έχω δοκιμάσει είναι απλά εξαιρετικό! Αφού τελείωσα και το δεύτερο μπουκαλάκι Moroccanoil Treatment ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το Moroccanoil Oil Light Treatment. Και όπως φαντάζεσαι, το ερωτεύτηκα! Είναι ένα προϊόν φροντίδας και styling με μία μοναδική φόρμουλα από έλαιο Argan που απορροφάται αμέσως από την τρίχα, προσδίδοντας λάμψη και μεταξένια απαλότητα. Είναι εξίσου υπέροχο με το κλασικό Moroccanoil Treatment με πιο ανάλαφρη σύνθεση. Αν θέλεις μαλλιά υγιή και λαμπερά δες εδώ οπωσδήποτε και αν θέλεις να κάνεις κάποια αγορά μπορείς να βρεις τα προϊόντα της εταιρίας εδώ (με κωδικό 2014 έχεις -10% έκπτωση στα προϊόντα Moroccanoil και δωρεάν μεταφορικά!!) 


Makeup
Clinique All About Shadow 8-Pan Palette

Με το που την είδα online ακόμα την ερωτεύτηκα! Πριν ακόμα δοκιμάσω τις σκιές στο χέρι μου είχα αποφασίσει ότι θα είναι η επόμενη αγορά μου και δεν το μετάνιωσα αφού η Clinique All About Shadow 8-Pan Palette είναι ονειρεμένη. Αγαπώ τα πάντα.. τη συσκευασία, τα χρώματα, την υφή, τους αμέτρητους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις, τα πάντα! Οφείλω βέβαια να παραδεχτώ ότι είμαι μεγάλη fan των σκιών της Clinique! Είναι κρεμώδεις, έχουνε εξαιρετική απόδοση, πολύ καλή διάρκεια, απλώνονται και δουλεύονται πολύ εύκολα, ακόμα και αν δεν είσαι ιδιαιτέρως εξοικειωμένη με τις σκιές γενικότερα. Με μία γκάμα φυσικών αποχρώσεων από λαμπερό λευκό μέχρι σκούρο, smokey, μπρονζέ-καφέ. Με αυτή την παλέτα μπορείς να κάνεις τα πάντα, φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ ιδανικό για κάθε μέρα ή ζεστό smokey eyes χρησιμοποιώντας την πιο αγαπημένη μου απόχρωση στην παλέτα, Black Honey (δεύτερη από δεξιά).

Clinique All About Shadow 8-Pan Palette


Nails
essie spring colors

Χρώμα στα άκρα; Ξέρεις πια.. Essie, μεγάλη αγάπη! Αλήθεια ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιες κοπέλες δεν τα βολεύονται καθώς προσωπικά λατρεύω τα βερνίκια της Essie! Δύο αποχρώσεις πρωταγωνίστησαν αυτό το μήνα. Truth or flare, sexy, ναζιάρικο και απόλυτα σαγηνευτικό! Είναι το vintage blue denim της νέας ανοιξιάτικης συλλογής, απλώνεται υπέρ-υπέροχα και λάμπει ακόμα και χωρίς top coat. Και ένα κλασικό αγαπημένο χρώμα που πρόσφατα προστέθηκε στη συλλογή μου.. είναι το Watermelon, ένα πανέμορφο, λαμπερό κόκκινο-φούξια. Δεν είναι κόκκινο, δεν είναι φούξια, είναι ακριβώς στη μέση και τόσο παιχνιδιάρικο που μόνο που το βλέπω στα νύχια μου με κάνει να χαμογελάω. Προβλέπω να το φοράω non-stop και το καλοκαίρι!


Εσύ τί αγάπησες περισσότερο το μήνα που μας πέρασε; Περιμένω σχόλια, φωτογραφίες, links ή βίντεο, περιμένω να μας βάλεις ιδέες για επόμενες αγορές και αν έχουμε κοινές αδυναμίες θέλω όπως πάντα την άποψή σου! Και αν υπάρχει κάτι που σε κάνει χαρούμενη, που σε κάνει να σκέφτεσαι θετικά και να χαμογελάς.. αυτό και αν θα ήθελα να το μάθω!! Γιατί πλέον είμαι πεπεισμένη, η ευτυχία είναι μεταδοτική! 


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...