The Body Shop - English Dawn White Gardenia


Spring is in the air!
Λοιπόν, σήμερα θέλω να σου πω για πολλές αγάπες που αν και φαινομενικά ασύνδετες μεταξύ τους, μαζεύονται όλες μαζί στη σημερινή μας κουβέντα και με κάνουν πολύ πολύ χαρούμενη! Spring is in the air.. και δε σου λέω ότι είναι η αγαπημένη μου εποχή αλλά κρύβει μια ναζιάρικη αισιοδοξία η άνοιξη, πολύ χρώμα, ανάλαφρη διάθεση και σου θυμίζει ότι είσαι μόλις μια ανάσα μακριά από τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Άνοιξη, αναγέννηση, λουλούδια, ανθισμένοι κήποι, αρώματα και πολύχρωμα λιβάδια που μοιάζουν να ξεπηδούν από πίνακα ζωγραφικής, επιβεβαιώνουν ότι η γη ξυπνά, βάζει τα γιορτινά της και η φύση χορεύει ένα χορό ερωτικό, στο απόγειο της ομορφιάς της. Τα αρώματα.. ανάλαφρα, αισθησιακά και θηλυκά αλλά με πιο ναζιάρικες πινελιές, αιχμαλωτίζουν τη φρεσκάδα φρεσκοκομμένων λουλουδιών. Οι αισθήσεις ενεργοποιούνται, τα μάτια πλημμυρίζουν χρώμα, κάθε ανάσα απολαμβάνει άρωμα ανανεωτικό.  Αν έπρεπε να περιγράψω την άνοιξη με μια εικόνα, θα ήταν μία κοπέλα, νέα, όμορφη, γεμάτη ενέργεια, με φόρεμα αέρινο και λουλούδια στα μαλλιά, που χορεύει σε ένα ολάνθιστο λιβάδι. Ο ήλιος να τη λούζει με φως χρυσό, η ανάλαφρη μυρωδιά της να ενώνεται με τα αρώματα της φύσης και το γέλιο της γίνεται ένα με το τραγούδι των πουλιών. Αυτή την εικόνα φέρνει στο μυαλό μου η πρώτη αλλά και κάθε δοκιμή της νέας περιορισμένης κυκλοφορίας σειράς English Dawn White Gardenia της The Body Shop.


White Gardenia fragrance mist body lotion

Ένα μπουκέτο από εκατοντάδες άνθη λευκής γαρδένιας..
Ανάλαφρο και ονειρικό, το άρωμα της English Dawn White Gardenia αιχμαλωτίζει ένα μπουκέτο από εκατοντάδες άνθη λευκής γαρδένιας στο πρώτο φως της αυγής. Η νέα αυτή συλλογή της TBS είναι η νέα προσθήκη στη best-selling Voyage Fragrance Collection, που εμπνέεται από αρώματα από όλο τον κόσμο. Με το λανσάρισμα αυτό, μεταφερόμαστε σε έναν ανθισμένο κήπο της Βρετανικής επαρχίας και γιορτάζουμε τη Βρετανική άνοιξη, με μία limited edition συλλογή και μόνο για τρεις μήνες κυκλοφορίας. 
Το μυστικό πίσω από το άρωμα.. Το ανοιξιάτικο "ταξίδι" ανοίγει με μια νότα περγαμόντο, μετά από λίγο, στην καρδιά του αρώματος εντοπίζεις το διακριτικό Κυνόρροδο, ενώ αρχίζουν να λάμπουν οι ντελικάτες νότες Λευκής Γαρδένιας. Στη βάση αποκαλύπτεται το Σανταλόξυλο, που προσδίδει βάθος και ένταση. Όπως πάντα, τα προϊόντα της The Body Shop, εταιρία πρωτοπόρο στον κοινωνικό ακτιβισμό, στηρίζει το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και για τη συγκεκριμένη συλλογή το Eau De Toilette και το Fragrance Mist περιέχουν 100% οργανικό Οινόπνευμα από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στο Εκουαδόρ.

Ντελικάτη, θηλυκή και ελαφρώς εύθραυστη.. η σειρά English Dawn White Gardenia, αρωματίζει διακριτικά το δέρμα ενώ αν θέλεις μεγαλύτερη διάρκεια και ενισχυμένο αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά το Shower Gel (250ml - 9,00€), το Body Lotion (250ml - 9,00€) και το Fragrance Mist (100ml - 12,00€) ή το Eau de Toilette (50ml - 20,50€) της σειράς. Αν δεν το έχεις κάνει σου προτείνω να "πάρεις μυρωδιά" την άνοιξη σ'ένα κατάστημα The Body Shop και να απολαύσεις την αναζωογονητική αρωματική εμπειρία.
Περιμένω εντυπώσεις και προτάσεις.. τί είναι αυτό που σε βάζει σε ανοιξιάτικο mood, τί δίνει ανάλαφρη αίσθηση και άρωμα λουλουδιών στην καθημερινότητά σου; Κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.. 


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...