Bobbi Brown Nectar & Nudes Collection for Spring 2014

Nectar & Nudes Collection


Τα Nudes ανθίζουν..
Είναι και κάποιες φορές που λες.. υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά! Και όχι, μην πάει ο νου σου στον αγαπημένο σου, αν και όντως πιστεύω ότι υπάρχει αυτό το συγκλονιστικό, μοναδικό συναίσθημα, που από το πρώτο βλέμμα, ο χρόνος κυλάει πιο αργά, όλα γύρω σου παγώνουν και χάνουν τη σημασία τους και υπάρχει μόνο εκείνος και εσύ, σε μία μαγική, μυστηριώδη και ανεξήγητη ένωση δευτερολέπτων.. το έχεις νιώσει; Αυτή τη φορά όμως μιλάω για άλλου είδους ομορφιές της ζωής, μιλάω για ομορφιές με χρώμα, που σε ξεσηκώνουν πριν ακόμα τις δεις από κοντά.  Nectar and Nudes Collection από τη Bobbi Brown αγαπημένη μου και για να στο πω όπως το βλέπω εγώ.. η αποθέωση του κοραλλί! Μία παλέτα όνειρο, που αν έχεις δοκιμάσει τις σκιές ματιών της ΒΒ ξέρεις για τί μιλάω και αν όχι, ήρθε η κατάλληλη στιγμή.. Ένα βερνίκι που μου κλείνει το μάτι και θα με συνοδεύει από τώρα και για όλο το καλοκαίρι και ένα πολυχρηστικό προϊόν που το απλώνεις στα χείλη και στα ζυγωματικά και σε κάνει.. άκρως ερωτεύσιμη, με την πρώτη ματιά!


“Απαλά μάγουλα, ουδέτερα μάτια και κολακευτικά νέκταρ χείλη – το απόλυτο beach & cocktail look.”
Bobbi Brown


bobbi brown Eye Palette
Limited Edition, Nectar & Nudes Eye Palette 
Το επίκεντρο αυτής της συλλογής, η νέα παλέτα ματιών διαθέτει έξι πανέμορφες και εντελώς φορέσιμες αποχρώσεις – λαμπερά νέκταρ, απαλές ουδέτερες αποχρώσεις και πλούσια καφέ – που κολακεύουν όλους τους τύπους δέρματος.  Συνδύασε οποιοδήποτε από αυτά τα χρώματα με έντονα χείλια για πιο μοντέρνο look. 
Αποχρώσεις: Pale Cream Eye Shadow, Soft Buff Eye Shadow, Golden Bronze Metallic Eye Shadow, Pink Bellini Sparkle Eye Shadow, Earth Eye Shadow, Rich Caviar Eye Shadow


Apricot Shimmer Brick
Limited Edition, Apricot Shimmer Brick 
Αρχικά εμπνευσμένη από την Bobbi κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας όταν ήθελε να δημιουργήσει μια φυσική λάμψη, η έκδοση της φετινής σεζόν διαθέτει  χρυσά νέκταρ, ζεστές ουδέτερες και κοραλλί – ροζ pearl αποχρώσεις — είναι ένας μοντέρνος τρόπος να φοράς shimmer. Πέρασε το Face Blender Brush (πωλείται χωριστά) από όλες τις αποχρώσεις και στη συνέχεια εφάρμοσε ελαφρά στα μάγουλα ή χρησιμοποίησε την κάθε απόχρωση ξεχωριστά  στο Shimmer Brick σαν σκιά ματιών.  


Limited Edition Pot Rouge για τα Χείλια και τα Μάγουλα  
Εμπνευσμένη από τις αναμνήσεις της Bobbi από την γιαγιά της, η οποία χρησιμοποιούσε κραγιόν στα μάγουλά της αντί για ρουζ, η διπλής χρήσης κρεμώδης φόρμουλα αναμειγνύεται εύκολα, δίνοντας στα μάγουλα μια διάφανη απόχρωση και στα χείλια ένα πανέμορφο απαλό τελείωμα. Τώρα διαθέσιμη σε πλούσια κοραλλί απόχρωση η οποία δίνει στο δέρμα αβίαστα υγιή λάμψη. 
Απόχρωση: Hibiscus 


Limited Edition, Lip Gloss
Πανέμορφα, διάφανα και εξαιρετικά διασκεδαστικά, αυτά τα gloss αφήνουν τα χείλη με μια πλούσια και λαμπερή πινελιά χρώματος. Επιπλέον,  περιέχουν καταπραϋντικά εκχυλίσματα βοτάνων, όπως το λάδι από Avocado, οι βιταμίνες Α, C και Ε και το λάδι jojoba για να κρατήσουν τα χείλη εύπλαστα και μαλακά.
Αποχρώσεις: Nude Pink, Nectar

Limited Edition, High Shimmer Lip Gloss
Εκθαμβωτικό, λαμπερό shimmer με διαρκή αλλά όχι κολλώδη λάμψη, αυτό το φωτεινό lip gloss χαρίζει στα χείλη εξαιρετική διάσταση.  
Αποχρώσεις: Bare Peach


Limited Edition, Nail Polish 
Τελειοποίησε την εμφάνισή σου με μια πινελιά χρώματος και λάμψης. Για ένα πιο διασκεδαστικό look βάλε μια στρώση από το βερνίκι Bare Peach Glitter Nail Polish πάνω στο Nectar Nail Polish.
Αποχρώσεις:  Nectar Nail Polish, Bare Peach Glitter Nail Polish 


Λοιπόν; Συμφωνείς; Δεν είναι έρωτας ανοιξιάτικος με την πρώτη ματιά; Και μάλιστα έρωτας με διάρκεια, αφού τα χρώματα της συλλογής θα απογειώσουν και τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Δεν είναι; Αυτό δεν είναι άλλωστε και η ουσία της ομορφιάς; Να σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, να σου φτιάχνει τη διάθεση και να υπογραμμίζει τη θηλυκότητά σου; Ή μήπως αυτή δεν είναι και η ουσία του έρωτα;!!



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...