September Favourites

Πότε πέρασε ο Σεπτέμβρης ούτε που το κατάλαβα..
Πότε ήμουν στην παραλία και πότε φόρεσα ζακέτα.. σαν να έγινε η αλλαγή σε μία μέρα! Ήταν όμως μήνας γεμάτος, γεμάτος όμορφες στιγμές, γεμάτος αλλαγές σε πολλά επίπεδα, γεμάτος όνειρα και υποσχέσεις που άλλες πραγματοποιήθηκαν και άλλες εκκρεμούν. Στον τομέα της ομορφιάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους μου μήνες! Βγαίνουν οι νέες συλλογές των εταιριών, νέα χρώματα, νέες τάσεις και σαν παιδί κάνεις βόλτες στα μαγαζιά περιμένοντας εκπλήξεις. Ε και είναι και ο μήνας που οι αταξίες δεν λείπουν.. νέες αγορές που ήδη υπερ-υπερ-αγαπώ, νέα προϊόντα που δοκιμάζω για να σου πω εντυπώσεις και μία wishlist που όλο και μεγαλώνει.. θα στα πω όλα σταδιακά!

Skincare & Body Stuff

Για τη σειρά Advanced Night Repair της Estee Lauder, μπορώ να σου μιλάω για ώρες.. Έχω ξεσηκώσει ήδη φίλες και γνωστές και συνεχίζω, γιατί πραγματικά κάνουν τη διαφορά! Δες περισσότερα για τον ορό Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II εδώ! Η τιμή στο μικρό μέγεθος είναι στα 79€ και στο μεγάλο στα 110€, αρχικές τιμές αλλά μπορείς να το πετύχεις με -35% που τελευταία βλέπουμε συχνά!

Η Ultra Nourishing Shower Cream των Sephora είναι η αποκάλυψη του καλοκαιριού! 
Όλες οι γυναίκες μετά το μπάνιο έχουμε τη δική μας ιεροτελεστία.. αναφέρομαι στην απαλή επάλειψη και μασάζ σε κάθε όλο το σώμα με την αγαπημένη μας ενυδατική σώματος. Αλλά πόσες φορές κρυώνεις ή βαριέσαι ή δεν έχεις χρόνο ή θέλεις να ντυθείς αμέσως και δεν μπορείς να περιμένεις να απορροφηθεί η κρέμα πρώτα ή πόσες φορές απλά το ξεχνάς.. 
Όλα ξεκίνησαν από ένα δειγματάκι που πήρα με αγορές από το κατάστημα. Έρωτας! Κάνεις κανονικά ντους και αφού τελειώσεις απλώνεις την κρέμα σε βρεγμένο δέρμα, περιμένεις 2 λεπτά και ξεπλένεις. Ουσιαστικά πρόκειται για conditioner σώματος, που χρησιμοποιείς μέσα στο ντους. Έχει τέλειο άρωμα, υπέροχη υφή, ενυδατώνει σε βάθος και εξαλείφει την ανάγκη της ενυδατικής σώματος. Την αγαπώ γιατί είναι πρακτικότατη, έχει βολική συσκευασία με αντλία, χαρίζει φανταστικό άρωμα "καθαριότητας" και απαλό δέρμα, έχει πολύ καλή τιμή (κάτω από 10€) και δεν περιέχει parabens. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προς το παρόν.


Hair

Αν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι από την εταιρία Bumble and bumble χάνεις! Τον προηγούμενο μήνα (δες εδώ) μιλήσαμε για το δημοφιλές Surf Spray που το καλοκαίρι με βόλεψε απίστευτα και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ. Αυτή τη φορά θέλω να σου μιλήσω για το B&b Straight Blow Dry. Πρόκειται για ένα balm που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και χαρίζει λεία, υγιή, ίσια μαλλιά, χωρίς κόπο. Παίρνεις πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος, απλώνεις ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά και το δουλεύεις με τα δάχτυλα. Στεγνώνεις χωρίζοντας σε τμήματα, με το πιστολάκι και βούρτσα και αν θέλεις απόλυτα ισιωμένα μαλλιά ολοκληρώνεις με ψαλίδι ισιώματος. Αν έχεις ατίθασα, σπαστά μαλλιά, που δεν ισιώνουν εύκολα και φριζάρουν τότε το Straight Blow Dry είναι για εσένα! Ο χρόνος ισιώματος μειώνεται στο μισό, τα μαλλιά σου γίνονται απαλά και ευκολοχτένιστα, δεν φριζάρουν εύκολα και είναι προστατευμένα από τις υψηλές θερμοκρασίες του styling. 
Τα προϊόντα B&b θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.


Makeup

Καλά, αν με παρακολουθείς αυτό δε σου κάνει εντύπωση.. Chubby Stick Shadow Tint for Eyes από την Clinique. Υπέροχο προϊόν, για το οποίο μπορείς να δεις και πιο αναλυτικά εδώ. Πολύ μεγάλη διάρκεια, πολύ εύκολο στη χρήση, τέλειο είτε μόνο του είτε ως βάση για τις σκιές σου και σε μία γκάμα χρωμάτων που πραγματικά δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις! Αγαπημένο του μήνα εκτός από το Fuller Fudge - που δεν είναι τυχαία sold out - είναι και το Lavish Lilac, για να δώσεις χρώμα στα μάτια τόσο-όσο! Chic, φθινοπωρινό και συνδυάζεται με όλα!

Για το Clarins 'Eclat Minute' Instant Light Natural Lip Perfector έχεις ακούσει πολλά από πολλές bloggers. Ήθελα να το δοκιμάσω εδώ και πολύ καιρό γιατί η φήμη του είναι μεγάλη και άκρως προκλητική για κάποια σαν εμένα (beautyaddicts ενωθείτε.. ποτέ δεν έχεις αρκετά προϊόντα για τα χείλη!!). Κάποια στιγμή πριν από περίπου ένα χρόνο, μπήκα στη διαδικασία να το δοκιμάσω στο κατάστημα αλλά ομολογώ δε με εντυπωσίασε.. Αρχικά έχω να δηλώσω ότι δεν είμαι "lipgloss girl"! Καθόλου! Δεν αντέχω την κολλώδη υφή των περισσότερων, μου φταίει η αίσθησή τους, η ελάχιστη ενυδάτωση που προσφέρουν, τα μαλλιά που κολλάνε πάνω τους, η αντιαισθητική γραμμή που αφήνουν στα χείλη αφού φύγουν και δε θεωρώ ότι τα σούπερ λαμπερά χείλη είναι καθόλου, μα καθόλου chic (υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις..). 
Όμως το Clarins Instant light Natural Lip Perfector διαφέρει! Κάτι ανάμεσα σε gloss και balm, απλώνεται σαν χάδι στα χείλη, ενυδατώνει, έχει φανταστική γεύση (βανίλια.. cotton candy.. κάτι τέλειο πάντως!). Δίνει απαλό χρώμα στα χείλη και ελαφριά λάμψη χωρίς υπερβολές. Αγαπώ τη ροδακινί απόχρωση 02. Αποχρωματίζει ελαφρώς τα χείλη, δίνοντας υπέροχο απαλό, ψυχρό χρώμα που δείχνει υπέροχο με πιο έντονα μάτια, μόνο του ή πάνω από το αγαπημένο σου nude κραγιόν.

Η Max Factor έχει το X-Factor στη μάσκαρα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, έχω τεράστια αδυναμία στη Flase Lash Effect αλλά αυτό το μήνα χρησιμοποίησα περισσότερο τη Clump Defy της Max Factor. Φανταστική! Με τη συγκεκριμένη θα δεις τις βλεφαρίδες σου στα καλύτερά τους! Όγκος, μήκος, διαχωρισμός, τα κάνει όλα και μάλιστα χωρίς υπερβολές. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από το πιο απαλό μέχρι και αρκετά έντονο, όσο τη δουλεύεις. Το σχόλιο "πόσο τέλειες είναι οι βλεφαρίδες σου ακόμα και χωρίς μάσκαρα" ενώ φοράς τη Clump Defy τα λέει όλα! Μια δοκιμή θα σας πείσει κυρία μου!!

Τη Benefit την αγαπάς, το ξέρω! Το POREfessional αν το έχεις δοκιμάσει το αγαπάς και αυτό σίγουρα.. μα δεν είναι τυχαία best seller.. Είναι ένα primer που ακόμα και αν είσαι σαν εμένα και δεν αισθάνεσαι άνετα με πολλά προϊόντα στο πρόσωπό σου, αυτό θα το αγαπήσεις! Έχει βελούδινη υφή και ακόμα και η πιο μικρή ποσότητα αρκεί για να δώσεις άψογο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου. Αν έχεις πόρους ή λιπαρότητα θα το λατρέψεις και εσύ, αφού με το POREfessional ξεχνάς την αντιαισθητική γυαλάδα για πολλές ώρες, ενώ το δέρμα σου είναι απόλυτα λείο. Πολλές φορές το φοράω ακόμα και μόνο του..

Tips&Tricks
Αν έχεις λιπαρότητα ξέρεις ότι η πούδρα στην τσάντα σου είναι απαραίτητη! Ε λοιπόν όχι! Σου έχω άλλη λύση, με καλύτερα αποτελέσματα. Βάλε στο νεσεσέρ σου τα χαρτάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα (θα βρεις στα Sephora, στα The Body Shop, στην Essence και στη MAC, ρίξε μια ματιά ανάλογα με το budget σου) και το POREfessional. Όταν δεις ότι γυαλίζεις χρησιμοποίησε ένα χαρτάκι για να απορροφήσει τη λιπαρότητα και βάλε ελάχιστη ποσότητα POREfessional στα σημεία που το χρειάζεσαι (συνήθως στη ζώνη Τ). Τέλειο, ματ αποτέλεσμα χωρίς να φορτώνεις το δέρμα σου με πούδρα! 

Nails

Ξέρεις πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το επωνύχιο για την υγεία και την εμφάνιση των άκρων; Τεράστιο! Τα επωνύχια, που οι περισσότερες ξέρουμε ως πετσάκια, προστατεύουν τα νύχια μας, εμποδίζοντας την είσοδο μικροβίων και όταν είναι σε καλή κατάσταση όλο το νύχι είναι υγιές. Αν λοιπόν κόβεις τα πετσάκια σου καλό θα ήταν να σταματήσεις άμεσα! Μπορείς να χρησιμοποιείς ένα προϊόν για να τα μαλακώνεις και να τα σπρώχνεις με το ειδικό ξυλαράκι ή pusher. Το Instant Cuticle Remover από τη Sally Hansen είναι το αγαπημένο μου όπως και το Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil. Εφαρμόζω το Instant Cuticle Remover, το αφήνω να δράσει ένα λεπτό και στη συνέχεια σπρώχνω προσεκτικά τα πετσάκια. Πλένω τα χέρια μου για να αφαιρέσω τυχόν υπολείμματα και ενυδατώνω, κάνοντας μασάζ, με το λαδάκι της Sally Hansen, εφαρμόζοντας με το πολύ βολικό πινελάκι που σου επιτρέπει να έχεις έλεγχο της ποσότητας και του προϊόντος. Γιατί όσο ωραίο και να είναι το βερνίκι σου αν τα νύχια σου δεν είναι υγιή, το αποτέλεσμα δε θα είναι ποτέ τέλειο!

Πάει ο Σεπτέμβρης, το πιστεύεις; Εσύ τί αγάπησες περισσότερο αυτό το μήνα; Αν έχεις post, βίντεο ή φωτογραφία να μας αφήσεις το link σου αλλιώς να μας πεις στα σχόλια τις δικές σου beauty (και όχι μόνο) αγάπες!! Ανυπομονώ να μάθω τα δικά σου!!!

Έρχεται ο χειμώνας και ήδη μέσα μου φωνάζω και ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα.. όχι, ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να νιώθεις παιδί!!!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...