Estée Lauder Advanced Night Repair II


Το best seller Advanced Night Repair serum, που εκατομμύρια γυναίκες δεν αποχωρίζονται ποτέ, αλλάζει!
Και φυσικά, όταν μία εταιρία με την αξιοπιστία της Estee Lauder αποφασίζει να αλλάξει ένα προϊόν που πωλείται 1 κάθε 8,5 δευτερόλεπτα, πρόκειται για αναβάθμιση και μάλιστα σημαντική! Ακολουθώντας τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, με έρεισμα την επιστημονική έρευνα, ανανεώνει ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν της, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας για άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Advanced Night Repair Synchronised Recovery Complex ΙΙ
Αν αγαπούσες την προηγούμενη έκδοση του διάσημου ορού, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψεις και το Νο ΙΙ. Δεν έχει αφαιρεθεί τίποτα από τα συστατικά που εξασφάλισαν την επιτυχία του ANR, ίδια υφή, ίδια αίσθηση, ίδιο διακριτικό άρωμα και μάλιστα με προσθήκη νέων συστατικών και εξελιγμένων τεχνολογιών, που καθιστούν τον Advanced Night Repair Synchronised Recovery Complex ΙΙ ένα απόλυτα ολοκληρωμένο σέρουμ.

Δουλεύει ενάντια στο χρόνο!
Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις, είναι η πρώτη αιτία που προκαλεί πρόωρα σημάδια γήρανσης, καθώς προκαλούν φθορές στα κύτταρα και στο DNA τους. Όλη μέρα, κάθε μέρα, για χρόνια, το δέρμα δέχεται εξωτερικές επιθέσεις αλλά και φθορές λόγω στρες, που οδηγούν πολύ γρήγορα στην απώλεια της λάμψης και της υγιούς όψης, που έχει ένα νεανικό δέρμα. Η επαναστατική τεχνολογία του ANR επιδιορθώνει και προλαμβάνει τις μελλοντικές φθορές και σε κάνει να δείχνεις νεότερη.

Ασφάλεια για υγιή, νεανική επιδερμίδα.. σήμερα και αύριο!
Τα κύτταρα του δέρματος έχουν χρονογονίδια που είναι συγχρονισμένα μεταξύ τους και πραγματοποιούν επιδιόρθωση, κατά τη διάρκεια της νύχτας και προστασία του δέρματος, κατά τη διάρκεια τις ημέρας. Αυτό που συμβαίνει ουσιαστικά είναι ότι λόγω εξωτερικών αλλά και εσωτερικών παραγόντων, τα χρονογονίδια του δέρματος χάνουν το συντονισμό τους, επιβραδύνοντας έτσι τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης και προστασίας. Εστιάζοντας λοιπόν ακριβώς στο μηχανισμό αυτό αλλά και στη λειτουργία ανανέωσης και καθαρισμού των κυττάρων, το Advanced Night Repair Synchronised Recovery Complex ΙΙ συνδυάζει τις δύο αποτελεσματικές τεχνολογίες Catabolysis και Chronolux, για απαλότερη, ενυδατωμένη και πιο δυνατή επιδερμίδα, που δείχνει πιο διαυγής και ομοιόμορφη.
Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη διαφορά στη νέα σύνθεση. Μία έξτρα δόση Υαλουρονικού Οξέος για ενυδάτωση σε βάθος (το αγαπημένο μας!), αντιοξειδωτικά συστατικά που διορθώνουν τη φθορά λόγω εξωτερικών παραγόντων και το σημαντικότερο, ενίσχυση της λειτουργίας της Catabolysis, του καθαρισμού, δηλαδή, των κυττάρων.


Αν θα το αγόραζα ξανά; 100%!!
Δοκιμάζω τη νέα σύνθεση Advanced Night Repair Synchronised Recovery Complex ΙΙ σχεδόν δύο μήνες. Πραγματικά πρέπει να σου πω ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά και επιβεβαιώνουν το μύθο του! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν, που πραγματοποιεί ακριβώς ό,τι υπόσχεται και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα. Έχει πολύ ελαφριά σύσταση, δεν κολλάει και είναι εντυπωσιακό ότι πραγματικά βλέπεις ότι κάνει τη διαφορά. Το εφαρμόζεις κυρίως το βράδυ (μπορείς και τη μέρα) πριν την ενυδατική σου και το αφήνεις να κάνει το θαύμα του, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σίγουρα δεν αποτελεί οικονομική επιλογή αλλά αν θέλεις το δέρμα σου να σε ευχαριστεί κάθε, πρωί μετά από το απόλυτο beauty sleep, αξίζει να το δοκιμάσεις! 100%!

Θυμάσαι που λέγαμε και για το σέρουμ ματιών (δες περισσότερα εδώ).. Νομίζω δεν μπορώ να ζήσω πλέον χωρίς τα δύο αυτά προϊόντα! Δεν είναι απλά αγαπημένα και απαραίτητα, είναι ότι τα αποτελέσματα είναι τόσο ορατά που δεν μπορείς χωρίς αυτά..
Εσύ; Τα έχεις δοκιμάσει; Πες μου, τα λατρεύεις όσο και εγώ;

Και κάτι ακόμα, έτσι για να ξέρω τί αγαπάς.. 
Είσαι skincare ή makeup girl? Περιποίηση προσώπου ή μακιγιάζ; Τί σε "τραβάει" περισσότερο; 



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png
Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...