SPF love ☼ Face


Αντηλιακό! Αντηλιακό! Αντηλιακό!
Ξέρω ότι ακούγομαι λίγο σαν τη μαμά, που σε κυνηγάει να φορέσεις ζακετούλα στη βραδινή βόλτα αλλά πίστεψέ με, το αντηλιακό πλέον είναι πραγματικά άκρως απαραίτητο! Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες γήρανσης, στον οποίο είμαστε καθημερινά εκτεθειμένοι, αλλά και παράγων υπεύθυνος για σοβαρά δερματικά προβλήματα. 

Στην αγορά θα βρεις πολλές επιλογές για όλους τους τύπους δέρματος, σε διάφορες μορφές και αντηλιακά προσώπου που καλύπτουν ακόμα και εξειδικευμένες ανάγκες, προστατεύουν πλήρως και είναι ευχάριστα στη χρήση. Όσον αφορά στο πως επιλέγουμε το είχαμε συζητήσει και εδώ, όπου μπορείς να δεις και περισσότερες πληροφορίες για το δείκτη SPF, τις ακτίνες UVA και UVB αλλά και την ορθή χρήση του αντηλιακού.
Φέτος έχω να σου προτείνω πέντε αντηλιακά προσώπου -για αρχή- τα οποία θα εξασφαλίσουν ασφαλές μαύρισμα, είναι αγαπημένα και πολύ βολικά:

Apivita - Κρέμα ελαφριάς υφής για λιπαρές-μεικτές επιδερμίδες SPF30
Με 83% φυσική σύνθεση, από την πολύ αγαπημένη ελληνική εταιρεία, έχει δείκτη προστασίας SPF 30 ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τις ακτίνες UVA. Με δραστικό μείγμα ιπποκάστανου, γλυκύρριζα και πρόπολη. Έχει ελαφριά υφή, κατάλληλη για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. Να σου πω επίσης ότι θα την αγαπήσει και το αγόρι σου αφού είναι ιδανική και για το δικό του δέρμα και εξασφαλίζει ότι θα μαυρίσει, χωρίς να καεί!

Vichy - Capital Soleil Mattifying Face Fluid Dry Touch SPF 50
Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία η Vichy ενσωματώνει στην αντηλιακή κρέμα κατά της γυαλάδας ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB, με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Αν το πρόβλημά σου είναι η λιπαρότητα η συγκεκριμένη αντηλιακή είναι μία εξαιρετική επιλογή, καθώς απορροφά την υπερβολική ποσότητα σμήγματος και χαρίζει βελούδινη αίσθηση στο δέρμα. Απορροφάται γρήγορα και είναι πολύ καλή βάση και για το μακιγιάζ σου.

La Roche-Posay - Anthelios XL tinted extreme fluid SPF 50
Το δικό μου αγαπημένο αντηλιακό για το πρόσωπο για πολλά χρόνια. Παρέχει τέλεια προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, έχει λεπτόρρευστη υφή και ανάλαφρη σύνθεση και δεν προκαλεί λιπαρότητα. Το συγκεκριμένο είναι με χρώμα και προσφέρει ελαφριά κάλυψη και δίνει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Επίσης, περιέχει το Ιαματικό νερό της La Roche-Posay, με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση. Δευτερεύον πλεονέκτημα η πολύ βολική και υγιεινή συσκευασία του, που κάνει εύκολη τη μεταφορά του ενώ προστατεύει ταυτόχρονα το προϊόν. Διάβασε περισσότερα για το συγκεκριμένο εδώ.

Bioderma - Photoderm MAX Cream SPF 50+
Φωτοπροστατευτική κρέμα προσώπου για το ευαίσθητο και δυσανεκτικό στον ήλιο δέρμα. Είναι αρκετά ενυδατική και κατάλληλη για κανονικό ή ξηρό δέρμα. Η Photoderm της Bioderma είναι η πρώτη δερματολογική σειρά φωτοπροστασίας που ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς, προστατεύει το DNA του κυττάρου και προλαμβάνει τη φωτογήρανση. Αν έχεις ανάγκη από έξτρα προστασία η συγκεκριμένη αντηλιακή είναι ιδανική επιλογή για εσένα!

RoC - SOLEIL PROTEXION Λεπτόρρευστη Κρέμα κατά των Σκούρων Κηλίδων SPF 50+
Η RoC πρωτοπορεί με ένα αντηλιακό νέας γενιάς, 2 σε 1, που επιδιορθώνει αλλά και προλαμβάνει τη δημιουργία σκούρων κηλίδων ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλή προστασία, με το συνδυασμό πολύ αποτελεσματικών φίλτρων κατά της ακτινοβολίας UVA και UVB. Η τεχνολογία ενεργής Βιταμίνης C βοηθάει στη μείωση των σκούρων κηλίδων και προλαμβάνει τον σχηματισμό νέων, ρυθμίζοντας την παραγωγή της μελανίνης. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά αντί της συνήθους ενυδατικής κρέμας ή/και του ορού κατά των σκούρων κηλίδων. Έχει μη λιπαρή σύνθεση και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό, χωρίς λιπαρότητα.


Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν έχεις πια καμία δικαιολογία ώστε να μη χρησιμοποιήσεις αντηλιακό. Οι επιλογές είναι πολλές, τα αντιαισθητικά, λιπαρά ίχνη που άφηναν παλιά τα αντηλιακά ανήκουν στο παρελθόν και μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. 
Φυσικά θα ήθελα πολύ να ακούσω τα δικά σου αγαπημένα και τις δικές σου επιλογές γιατί εννοείται η λίστα για του χρόνου έχει ξεκινήσει ήδη να συμπληρώνεται!!

Καλό και ασφαλές μαύρισμα ;-)



 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...