REPLACING GOOGLE READER WITH BLOGLOVIN'


Το είχαμε ακούσει αρκετές φορές.. 
Ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους, που υπήρχαν ως τώρα, για να ακολουθείς τα αγαπημένα σου blogs φαίνεται ότι σε μερικές μέρες θα ανήκει στην ιστορία. Αναφέρομαι, όπως ίσως ξέρεις ήδη, στο Google Reader και ακούγεται εδώ και καιρό ότι θα ακολουθήσει και η κατάργηση του Google Friend Connect.

Για να σου πω την πλήρη αλήθεια δε με νοιάζει ιδιαίτερα γιατί εδώ και καιρό έχω ανακαλύψει το πόσο με βολεύει το Bloglovin’!! Και σου εξηγώ το γιατί:
• Είναι πολύ πιο όμορφο καταρχάς (βασικό!)
• Σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις κορυφαία blogs στον τομέα που σε ενδιαφέρει (έτσι έχω βρει πολλά νέα αγαπημένα)
• Σε κάθε νέα ανάρτηση των blogs που ακολουθείς σου δείχνει ένα μέρος της, μαζί με φωτογραφία και βλέπεις πολύ εύκολα τί σε ενδιαφέρει!
• Κάθε μέρα λαμβάνεις ένα email με όλες τις νέες αναρτήσεις από τις bloggers που ακολουθείς! Και πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περνάει η ώρα αναμονής στις συγκοινωνίες ;-)
• Τέλος μπορείς να κάνεις "like" στις αναρτήσεις που σου αρέσουν και να προσπερνάς ως διαβασμένες ό,τι δε θέλεις καν να διαβάσεις. 

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις εγγραφή και καλό είναι να ξεκινήσεις από τώρα να ακολουθείς τα αγαπημένα σου blogs, γιατί το Bloglovin’ φαίνεται ότι είναι το επόμενο βήμα!

Αφού κάνεις το λογαριασμό σου, μπορείς πολύ εύκολα να μεταφέρεις τα blogs που ακολουθείς και να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς αποκλειστικά το bloglovin'! Πήγαινε εδώ, κάνε κλικ στην επιλογή “Import from Google Reader” και ξεκίνα!!

Αν θέλεις να με ακολουθήσεις με τον τρόπο αυτό κάνε κλικ εδώ και φυσικά αν θέλεις να σε ακολουθήσω και εγώ άσε μου το link σου στα σχόλια και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά αν δεν το κάνω ήδη βέβαια..!!

Επίσης, μπορείς να βρεις το beautyincrisis στο facebook, στο twitter, στο google+ και στο ήδη πολυαγαπημένο instagram! Ενώ μπορείς να προσθέσεις στα δεξιά το email σου για να ενημερώνεσαι άμεσα!
Θα βρεις όλες τις επιλογές στα δεξιά..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...