Beauty News


Αφού το καλοκαίρι μπήκε επίσημα πλέον (με βροχούλα αλλά δεν μας πτοεί) πρέπει να είμαστε ενημερωμένες για τα νέα της σεζόν και πίστεψέ με, τα νέα είναι πολλά! Κάποια ίσως τα έχεις δει ήδη, κάποια ίσως έχουν μπει και στη λίστα σου. Θέλω όμως να τα μαζέψουμε και να δούμε τί ακριβώς θα ονειρευτούμε και τί θα μπει στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μας.

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins - Clinique

Γνωρίζες ότι αγγίζουμε τα μάτια μας κατά μέσο όρο 200 φορές την ημέρα; Όλα αυτά λοιπόν, που έρχονται σε επαφή με τα χέρια σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στα μάτια. Γνωρίζες ότι ένα απλό βερνίκι νυχιών μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, ακόμη και δερματίτιδα δερματίτιδα- ένα δερματικό εξάνθημα που αναπτύσσεται στο πάνω και κάτω βλέφαρο;
Μετά από 6 χρόνια μελέτης, η Clinique παρουσιάζει μια πρωτοποριακή καινοτομία στα βερνίκια νυχιών: A Different Nail Enamel for Sensitive Skins, μια νέα σειρά από βερνίκια νυχιών που είναι ειδικά σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί την ευαισθησία της επιδερμίδας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα και για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μάτια.
Είναι ήδη διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique, με προτεινόμενη λιανική τιμή: 16,00€ και θα βρεις πολύ πολύ όμορφα, καλοκαιρινά χρώματα.
Ερωτεύτηκα το φούξια, το κοραλλί, το μπλε και το πράσινο αλλά και το Top Coat της σειράς!! ΟΚ τα θέλω όλα!



L’Été Papillon De Chanel

Όταν σκέφτομαι Chanel σκέφτομαι πολυτέλεια, κομψότητα, καινοτομία!
Ο διάσημος οίκος, μας εκπλήσσει για μία ακόμα φορά. Αποδεικνύοντας ότι δε μένει στάσιμος, ότι η δημιουργικότητα και η πρωτοπορία μπορούν να συνδυαστούν με το κλασικό, λανσάρει μία συλλογή γεμάτη χρώμα. Αποχρώσεις του μπλε, ζωηρά κοραλλί, λάμψη και χρώματα στα χείλη και στα μάτια και τρία ονειρεμένα βερνίκια νυχιών, δίνουν μία θέση στη L’Été Papillon De Chanel, στην καλοκαιρινή λίστα αλλά και στα όνειρά μας!
Πηγή έμπνευσης τα εκθαμβωτικά χρώματα των πεταλούδων! Η L’Été Papillon De Chanel απενοχοποιεί το έντονο χρώμα και το βάζει για τα καλά στο νεσεσέρ μας. Βλεφαρίδες σε έντονες αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου, του πράσινου ακόμα και του χρυσο-κίτρινου, μάτια τονισμένα με αστραφτερά χρώματα, χείλη και νύχια που αντανακλούν το φως, είναι το look που μας προτείνει ο Peter Philips, Creative Director του οίκου, για το φετινό καλοκαίρι.
Πρέπει να δεις το νέο πρακτικό μολύβι-σκιά σε πανέμορφες, λαμπερές αποχρώσεις αλλά και τα τρία μοναδικά βερνίκια της σειράς που έχουν κλέψει το μυαλό μου!



Dior Bird of Paradise
Σε ανάλογα χρώματα κινείται η καλοκαιρινή συλλογή του Dior. Το φτέρωμα ενός εξωτικού πουλιού εμπνέει τον οίκο που αγαπούν οι γυναίκες. Περιποίηση και λαμπερό, ηλιοκαμένο αλλά φυσικό αποτέλεσμα υπόσχεται να δώσει η Nude Tan BB Cream, που αποτελεί την ιδανική βάση για τη Diorskin Nude Tan Paradise Blush Duo, bronzer και ρουζ μαζί σε μία πολυτελή συσκευασία που σίγουρα τρελαίνει τις beauty addicts. Χείλη ενυδατωμένα, ζουμερά με έντονη λάμψη και μάτια σε αποχρώσεις του τυρκουάζ ή του πράσινου, με δύο παλέτες που σε προκαλούν να παίξεις μαζί τους. Όσον αφορά το χρώμα στα νύχια, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη με τα δύο πανέμορφα σετάκια. Φούξια στα χέρια και τυρκουάζ στα πόδια; Ή μήπως προτιμάς νύχια βαμμένα εναλλάξ πράσινο και μεταλλικό τυρκουάζ;



Bumble and Bumble
Πρόκειται για ένα brand που θα βρίσκουμε σύντομα στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.
Η ιστορία της Bumble and Bumble ξεκίνησε το 1977 σε ένα μικρό κομμωτήριο, το Hairdressers’ Row της Νέας Υόρκης και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να προσελκύσει κομμωτές από όλο τον κόσμο! Συνέρρεαν εκεί όχι μόνο για να πάρουν μέρος στην εμπειρία, αλλά και για να μάθουν & να μοιραστούν τεχνικές με την ομάδα τού κομμωτηρίου.
Στις φλέβες της Bumble and bumble κυλά το αίμα της αλλαγής και του εκσυγχρονισμού, γι'αυτό θα βρεις πολλά προϊόντα διαφορετικά και εξειδικευμένα που πραγματοποιούν ακριβώς αυτό που υπόσχονται. Ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της είναι το διάσημο πλέον Surf Spray που δίνει στα μαλλιά την υφή που έχουν μετά από ένα μπάνιο στη θάλασσα. Ακολουθεί πλήρως την τάση της εποχής οπότε μας είναι σίγουρα απαραίτητο, άσε που θα μας γλιτώσει από ώρες styling! Επίσης η Tonic Lotion, best seller της B&b, είναι μία τονωτική λοσιόν για τα μαλλιά, ενυδατώνει, καταπραϋνει και κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα. Σημείωσε και το Thickening Hairspray, το σπρέι μαλλιών που είναι εμπλουτισμένο με μπριγιαντίνη, αναζωογονεί και κάνει πιο πλούσια τα λεπτά μαλλιά. Αλλά και το Straight Blow Dry, ένα ελαφρύ βάλσαμο που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και έχει την ικανότητα να ισιώνει και να λειαίνει γρήγορα τα μαλλιά.



MAC Temperature Rising
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η νέα συλλογή της MAC εγγυάται μία καυτή εμφάνιση. Σαγηνευτικά χρώματα και υφές, λάμψεις σε χείλη και άκρα, βλέμμα ζεστό και βαθύ με δύο ερωτεύσιμες παλέτες με μεταλλικές σκιές. Μία σειρά σε συλλεκτικές, καλοκαιρινές συσκευασίες που θα σε κάνουν να τραβήξεις τα βλέμματα χωρίς υπερβολές. Νομίζω οι πελέτες της Temperature Rising ξεχωρίζουν αλλά και τα βερνίκια τα θεωρώ πολύ όμορφες και διαφορετικές επιλογές για το καλοκαίρι.



The Body Shop News

Νέες αφίξεις και στα καταστήματα The Body Shop, με τρία νέα άκρως καλοκαιρινά προϊόντα! Η σειρά Honey Bronze είναι εμπλουτισμένη με μέλι και προσφέρει ένα ολοκληρωτικά μπρονζέ look που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Έχουμε μία νέα απόχρωση Shimmering Dry Oil, ελαφρώς πιο ανοιχτή αλλά εξίσου διακριτική καθώς και ένα νέο Shimmer Lip Balm, που ενυδατώνει σε βάθος ενώ αφήνει απαλή λάμψη στα χείλη. Επίσης έχει την πιο όμορφη συσκευασία που έχεις δει!!
Το προϊόν που πραγματικά ερωτεύτηκα και ίσως είδες ήδη να μιλάω γι'αυτό αν με ακολουθείς στο Instagram, είναι το νέο Brazil Nut Beautifying Oil. Πρόκειται για ένα μη λιπαρό, πολυχρηστικό λαδάκι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Απαραίτητο για το καλοκαίρι, ειδικά αφού είναι 3σε1 και σε γλιτώνει από άλλα δύο προϊόντα. Πραγματικά ΠΡΕΠΕΙ να το μυρίσεις!!! Θεϊκό!! Αυτό σου λέω μόνο και περιμένω εντυπώσεις!
Πολλά νέα, όμορφα και καλοκαιρινά. Ξέρω ότι σε ξεσήκωσα αλλά πρέπει να κάνουμε λίστα και θέλω και τη γνώμη σου εννοείται! Τί σου άρεσε; Τί έχεις ήδη δοκιμάσει; Τί είναι αυτό στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς και τί θα προσπεράσεις;
Και κάτι τελευταίο.. πες μου γιατί έχω αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα.. έχεις και εσύ θέμα με τα βερνίκια νυχιών ή μήπως είμαι εθισμένη; Θέλω να σε ρωτήσω και συνολικό πλήθος αλλά φοβάμαι τις συγκρίσεις..! ;-)
Αχ.. καλοκαίρι επιτέλους! Η ομορφιά είναι στην ελευθερία που νιώθεις!


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")
Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...