Vichy, Aqualia Thermal Night Spa


Η ωραία κοιμωμένη σίγουρα ήξερε από beauty sleep!

Το βράδυ όταν κοιμάσαι, τα κύτταρα του δέρματος δουλεύουν εντατικά, ώστε να αποκαταστήσουν τις φθορές που έχουν υποστεί μέσα στη μέρα, απομονώνονται οι βλαβερές ελεύθερες ρίζες και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου ενώ ο ρυθμός πολλαπλασιασμού των κυττάρων σχεδόν διπλασιάζεται. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, η επιδερμίδα απομονώνεται και γίνεται πιο δεκτική στα δραστικά συστατικά προϊόντων περιποίησης ενώ αναπτύσσεται ένας ολόκληρος μηχανισμός που σε κάνει να ξυπνάς φρέσκια και ανανεωμένη.

Καθημερινό spa στο σπίτι, που δρα τη νύχτα..

Η Vichy με τη νέα Aqualia Thermal Night Spa σε βοηθάει να εκμεταλλευτείς πλήρως το διάστημα αυτό και να μετατρέψεις την ώρα του ύπνου σε κούρα ομορφιάς. Με βάση το Ιαματικό Νερό της Vichy, με τα ευεργετικά οφέλη του μοναδικού κέντρου Vichy Spa στη Γαλλία και με τη δύναμη μιας πλούσιας σύνθεσης νυκτός, λανσάρει την Aqualia Thermal Night Spa, ενυδατική φροντίδα νυκτός και μάσκα σε 1.


Η δύναμη των ωφέλιμων στοιχείων του Ιαματικού Νερού συνδυάζεται με διπλάσια ποσότητα υαλουρονικού οξέος, 40% περισσότερη γλυκερίνη (σε σχέση με την υπάρχουσα σύνθεση της Aqualia Thermal 48ωρη ενυδάτωση), 3% φυτικά έλαια και ενισχύεται με Aquabioryl, που χαρίζει άμεσα βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης. Έτσι, το Ιαματικό Νερό φτάνει σε κάθε κύτταρο, παρέχοντας τις ωφέλιμες ιδιότητες του και μία πραγματική εμπειρία ευεξίας, ανάλογη μιας θεραπείας spa.



Κάνει τη διαφορά.

Ώστε να βοηθήσουν στην ανάπλαση και τη θρέψη της επιδερμίδας, οι κρέμες νύχτας, έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά, με αποτέλεσμα να έχουν συνήθως και πολύ πιο βαριά και παχιά σύνθεση.
Η Aqualia Thermal Night Spa, με έντονο θαλασσί χρώμα και πολύ ευχάριστο διακριτικό άρωμα, είναι εξαιρετικά δροσερή και ανάλαφρη, απλώνεται εύκολα στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση ενώ αφήνει στο δέρμα απολαυστική απαλότητα και αναζωογονητική αίσθηση. Και το σημαντικότερο, για εμένα, που λίγες κρέμες (ειδικά νύχτας) το καταφέρνουν..δεν αφήνει λιπαρότητα. Ακόμα και τώρα, που η θερμοκρασία ανεβαίνει, το πρωί δεν παρατήρησα λιπαρότητα με την Aqualia Thermal Night Spa.
Θέλεις να μάθεις και το καλύτερο; Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ακόμα και σαν μάσκα!!
Μία με δύο φορές την εβδομάδα εφάρμοσε μια πιο παχιά στρώση και άφησέ τη στην επιδερμίδα σου για 10 λεπτά. Στη συνέχεια αφαίρεσε στην περιττή ποσότητα, απαλά με ένα βαμβάκι. Θα την ερωτευτείς!

Tips and Tricks
• Για να δράσει η κρέμα ακόμα πιο αποτελεσματικά, φρόντισε να κάνεις καλό ντεμακιγιάζ και βαθύ καθαρισμό του προσώπου πριν την εφαρμόσεις. Έτσι η επιδερμίδα σου θα δεχτεί αποτελεσματικά την φροντίδα της ενυδατικής σου.
• Χάρισε άμεση τόνωση στην επιδερμίδα σου με κάποιο ιαματικό νερό. Το Ιαματικό Νερό της Vichy έχει καταπραϋντική δράση και είναι ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα.
• Για να έχεις τη μέγιστη αποτελεσματικότητα από την Aqualia Thermal Night Spa και για να προσφέρεις μία πραγματική εμπειρία spa στον εαυτό σου, εφάρμοσε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σου. Τοποθέτησε τους αντίχειρες στους κροτάφους και τους παράμεσους ανάμεσα στα φρύδια και πίεσε ελαφρώς, ώστε να αισθανθείς ότι χαλαρώνεις.
• Άπλωσε την κρέμα ξεκινώντας από το κέντρο, προς το περίγραμμα του προσώπου, με ανοδικές κινήσεις. Και φυσικά μεν ξεχνάς να απλώσεις το προϊόν και στο λαιμό σου.
• Καλό είναι να κοιμάσαι ανάσκελα και όχι μπρούμυτα, ώστε να μην "τσαλακώνεις" την επιδερμίδα και δημιουργείς ρυτίδες.


Beauty Sleep? Υπερβολή ή έχει ήδη μπει στη ρουτίνα σου; Ποια προϊόντα χρησιμοποιείς ακριβώς πριν κοιμηθείς;


 photo facebook_zpsfc352817.png photo twitter_zpsbc9cbb23.png photo bloglovin_zps23b150e4.png photo instagram_zps38eafd3c.png photo google_zps8dde294b.png

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, 
πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά 
("Follow by email")

Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...