Tried, Tested, Loved


Δεν ξέρω αν τα έχεις ήδη δει από κοντά, ίσως τα έχεις προσέξει σε περιοδικά και blogs αλλά πραγματικά αν δεν τα δεις, αν δεν τα αγγίξεις, αν δεν τα δοκιμάσεις, αν δεν παίξεις μαζί τους δε θα ξέρεις πως είναι!

Το θαύμα έγινε στα notosgalleries στην Αθήνα, όπου θα βρεις αποκλειστικά το μακιγιάζ ck one, του οίκου Calvin Klein. Η Νατάσα, make-up artist του οίκου ανέλαβε να με μεταμορφώσει όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά! Γιατί αυτή είναι η ομορφιά και η ουσία των καλλυντικών, σε αλλάζουν από έξω προς τα μέσα!!

Έχω να σου πω ότι εντυπωσιάστηκα! Πολλά, πολύ διαφορετικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, εύχρηστα, με ανάλαφρες υφές και υπέροχα χρώματα. Διαφορετικά. Πολυτελή. Οικονομικά. Θέλεις κάτι άλλο? Ξέρω, να σου πω λεπτομέρειες!



Face&Cheeks
Η βάση. 3-IN-1 FACE MAKEUP SPF 8. Δεν είναι ένα απλό foundation, είναι ένα προϊόν 3-σε-1 και μάλιστα σε σούπερ μοντέρνα συσκευασία. Serum, βάση και foundation, όλα σε μία τεχνολογικά προηγμένη φόρμουλα. Ειδικά μικροσφαιρίδια με χρώμα, που διαθέτουν τριπλό στρώμα από αμινοξέα, όπως και η επιδερμίδα, χαρίζουν ανεμπόδιστα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Τέλεια κάλυψη και αίσθηση σαν να μην φοράς τίποτα.

MOUSSE CONCEALER, επίσης διαφορετικό! Σε μορφή mousse, με υφή βελούδινη και απλώνεται πανεύκολα με τα δάχτυλα ή με πινέλο. Και ναι, κατάφερε το θαύμα. Κατάφερε να καλύψει τους μαύρους κύκλους άψογα -πίστεψέ με εκείνη τη μέρα με κούραση και ίωση τα ματάκια μου δεν ήταν απλή υπόθεση. Και έμεινε στη θέση του ώρες, χωρίς να μαζευτεί ή να τονίσει ρυτιδούλες.

Το CREAM + POWDER BRONZER DUO είναι ένα από τα προϊόντα που ξεχώρισα. Άλλο ένα προϊόν πολυχρηστικό. Μπρόνζερ 2-σε-1, για πολύ φυσικό αποτέλεσμα, βελούδινη κρέμα από τη μία, για ηλιοκαμένη όψη, πούδρα για διακριτικό μαύρισμα με πολύ μεγάλη διάρκεια από την άλλη.


Στο ίδιο σκεπτικό και το CREAM + POWDER BLUSH DUO. Λαμπερή κρέμα και ματ πούδρα για τα ζυγωματικά, που δημιουργούν διαφορετικά αποτελέσματα. Ζωντανό χρώμα και αποτέλεσμα που "χτίζεται" για να ρυθμίσεις εσύ την ένταση. Η Νατάσα επέλεξε το Νο 300 για να δέσει τα χρώματα και να δώσει ζωή στο μακιγιάζ.

Eyes
Αν έχεις λιπαρότητα στα βλέφαρα ξέρεις ότι για να μείνει η σκιά αναλλοίωτη χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω.
Στο μακιγιάζ ck one, θα βρεις ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία αυτή. EYESHADOW BASE. Ανάλαφρη. Εύκολη στην εφαρμογή της, με πολύ μεγάλη διάρκεια και πολύ όμορφα χρώματα. Σου προτείνω το Νο 700, μια αγορά που δε θα μετανιώσεις με τίποτα!

Ξεκινήσαμε το μακιγιάζ με σκοπό να κάνουμε κάτι απλό και καθημερινό αλλά όταν η Νατάσα μου πρότεινε ένα smokey σε μωβ αποχρώσεις με την παλέτα POWDER EYESHADOW QUAD Νο 200, ενθουσιάστηκα. Μία παλέτα, τέσσερα χρώματα, πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Θα βρεις πολύ όμορφους και πρωτότυπους συνδυασμούς, σε χρώματα και υφές, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Βάλε φαντασία!
Εκτός από το Νο 200, ξεχώρισα την παλέτα με το γκρι/ασημί-μαύρο-λευκό και το πολύ ιδιαίτερο μπλε/πράσινο.



Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα προϊόντα τους, με ένα πολύ ιδιαίτερο περιστρεφόμενο βουρτσάκι. Θέλεις μήκος ή όγκο? Περιστρέφοντας απλά το καπάκι με τη συγκεκριμένη μάσκαρα έχεις και τα δύο! Εντυπωσιακό προϊόν και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Τα μολύβια και αυτά 2-σε-1. Το DOUBLE-ENDED EYELINER σου δίνει δύο χρώματα σε ένα μολύβι για να "παίξεις" στο ίδιο ή σε διαφορετικά μακιγιάζ. Πολύ μαλακό, με πολύ καλή απόδοση. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι έχω ευαισθησία (μεγάλη) στα μάτια και λόγω του πολύ πολύ λεπτού shimmer, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο εσωτερικό του ματιού. But that's just me, κανονικά είναι κατάλληλο και για το εσωτερικό του ματιού και μάλιστα η κρεμώδης υφή του το κάνει και ιδιαίτερα σταθερό.

Είσαι rock? Έχεις βαρεθεί το κλασικό μακιγιάζ? Τότε σίγουρα θα λατρέψεις το GLOSS EYECOLOR. Καλά κατάλαβες, ένα gloss ειδικό για την περιοχή των ματιών. Απίστευτα εύκολη εφαρμογή. Απαλή λάμψη, διαφανές και υγρό χρώμα που απλώνεται απαλά και ανεμπόδιστα στα βλέφαρα. Με εντυπωσίασε το πόσο σταθερό είναι ακόμα και χωρίς primer. Και αν μετά από ώρα δεν έχεις το τέλειο αποτέλεσμα, μην ανησυχείς ακριβώς αυτός είναι ο στόχος.. διαφορετικό, μοντέρνο, rock look!!


Τα τονισμένα φρύδια πλαισιώνουν όμορφα τα μάτια, σε κάνουν να δείχνεις νεότερη και τα τελευταία χρόνια είναι τάση. Το BROWPENCIL + GEL DUO είναι το εργαλείο για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές. Συσκευασία 2 σε 1, με επίπεδο μολύβι για τέλειο γέμισμα και ένα βουρτσάκι με απαλό τζελ για ένα απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


Lips
Και επειδή δεν ήμουν στην καλύτερη μου φάση κλασικά τα χείλη μου ήταν πολύ ξηρά..πολύ! Και εδώ είναι το δεύτερο θαύμα.
Το COLOR + TREAT LIP KIT. Το καλύτερο ίσως προϊόν που δοκίμασα και ένα από τα πιο πλήρη προϊόντα που έχω δοκιμάσει ποτέ μου όσον αφορά τα χείλη.
Απαλό απολεπιστικό, ενισχυτικό χειλιών, κραγιόν και λιπ γκλος, όλα μαζί σε μια πρακτική συσκευασία. Αν έχεις ξηρά χείλη και ό,τι αυτό συνεπάγεται αξίζει να το πάρεις μόνο και μόνο για το θαύμα που θα κάνει ο συνδυασμός του απολεπιστικού (πράσινο-πάνω αριστερά στην παλέτα) το ενισχυτικό που σου δίνει αυτή την ευχάριστη αίσθηση και τα κάνει πιο πλούσια και το ενυδατικό gloss που πραγματικά ενυδατώνει. Όσον αφορά το χρώμα σου προτείνω το Νο 100 που δοκίμασα για διάφανα, κοκκινωπά, ζουμερά χείλη για φίλημα!


Στο έχω ξαναπεί, με τα gloss είμαι παράξενη, δε μ'αρέσει η γεύση, δε μ'αρέσει ότι κολλάει, κάποια φεύγουν πολύ εύκολα, άλλα παραείναι διάφανα..με το LIPGLOSS του Calvin Klein δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Δεν κολλάει, αντιθέτως ενυδατώνει, έχει πολύ ευχάριστη αίσθηση στα χείλη, αρκετά μεγάλη διάρκεια και πολύ πλούσιο χρώμα. Άλλο ένα πλεονέκτημα το εύχρηστο βουρτσάκι που σε βοηθάει να το απλώσεις σωστά και εύκολα στα χείλη. Θα το βρεις σε φανταστικά χρώματα! Δικό μου αγαπημένο το Νο 200 "deja new" και σύντομα θα επιστρέψω για το φούξια!!


Αν είσαι κορίτσι του κραγιόν πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο PURE COLOR LIPSTICK. Πλούσιο χρώμα που χαρίζει μεταξένια υφή στα χείλη και διαρκεί για πολλές ώρες χωρίς να τα ξηραίνει. Η Νατάσα για να δώσει ένταση στα μάτια επέλεξε ένα πιο ήσυχο χρώμα στα χείλη, το Νο 710 και το συνδύασε με το SOFT DEFINING LIP PENCIL στο Νο 210.




Μοντέρνες συσκευασίες, καλλυντικά νέας γενιάς, προϊόντα που διαθέτουν διπλές υφές και διαφορετικές λειτουργίες. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Calvin Klein, με το ck one, πάει το μακιγιάζ ένα βήμα μπροστά. Πολλά ποιοτικά, πρωτότυπα προϊόντα με παιχνιδιάρικη διάθεση που σε προκαλούν να δημιουργήσεις και να προβάλεις κάθε φορά ένα άλλο σου πρόσωπο.
Δες τα από κοντά, αποκλειστικά στα Notos Galleries στην Αθήνα..παίξε και δοκίμασε!


Μην ξεχνάς και το διαγωνισμό του blog! Ένα από τα πέντε πλήρη σετ περιποίησης Apivita μπορεί να γίνει δικό σου ;-)

Και αν αγαπάς ό,τι αγαπώ..ρίξε μια ματιά στο διαγωνισμό των GBB εδώ και ψήφισε το beautyincrisis.blogspot.gr!!


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά ("Follow by email")
Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...