Harnn - beauty from within


Harnn σημαίνει ομορφιά με ουσία!

Ο οίκος Harnn δημιουργήθηκε το 1999 και έχει ήδη αγαπηθεί σε 22 χώρες.
Στην Ελλάδα, το κατάστημα (Ηρακλείτου 15, Κολωνάκι) δεν είναι ένα απλό κατάστημα καλλυντικών. Είναι μία όαση στο χαοτικό κέντρο της Αθήνας. Από τη στιγμή που περνάς στο εσωτερικό του, ο χρόνος σταματάει και οι αισθήσεις σου χαλαρώνουν. Τα αρώματα, τα χρώματα, ο φωτισμός, η Βίλλυ με το ζεστό χαμόγελο της, σε ταξιδεύουν μακριά από την κίνηση, το άγχος, τη δουλειά, το στρες της καθημερινότητας..σε ένα κόσμο όπου το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία.



Αυτή ακριβώς είναι και η βάση της φιλοσοφίας του οίκου.
" Η καλή υγιεινή και η φυσική λάμψη έρχονται φυσικά όταν υπάρχει ισορροπία μεταξύ σώματος, πνεύματος και περιβάλλοντος "

Με βάση την Ασιατική κουλτούρα, η ολιστική προσέγγιση του οίκου Harnn στοχεύει στη φυσική ισορροπία σώματος και πνεύματος, χρησιμοποιώντας φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και πιστοποιημένες επιστημονικές έρευνες. Στις συλλογές του Harnn τα παραδοσιακά φαρμακευτικά βότανα συναντούν την επιστημονική γνώση, ενώνονται με τις βραβευμένες, χειροποίητες συσκευασίες από φυσικά υλικά (μπαμπού, καλάμι και υάκινθο) και καταλήγουν σε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα!


Συστατικό υπογραφή για όλα σχεδόν τα προϊόντα το λάδι από ρύζι Bran, με αντιοξειδωτική δράση από 3 φυσικές βιταμίνες όπως τοκοφερόλη, τοκοτριενόλη και oryzanol. Άλλα ενεργά συστατικά κοινά σε προϊόντα του Οίκου HARNN όπως το λεμονόχορτο, το ρόδι και το μαύρο τσάι έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες.

Με το που μπαίνεις στο κατάστημα αισθάνεσαι να ηρεμείς και να αφήνεις τις αισθήσεις σου ελεύθερες και ενώ αρχίζεις να δοκιμάζεις, να αγγίζεις και να μυρίζεις..τα θέλεις όλα!! Περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών, αρώματα, κεριά, αρωματικά χώρου..όλα σε φανταστικές συσκευασίες.  Και επειδή σου εγγυώμαι ότι με το που μπεις θα τα θέλεις και εσύ όλα, θέλω να είσαι διαβασμένη..γι'αυτό θα σου δώσω ιδέες για μερικά από τα καλύτερα προϊόντα Harnn αλλά σου προτείνω να κάνεις μια βόλτα και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Harnn Hellas.


Crystal Deodorant
Φυσικός αποσμητικός κρύσταλλος, από αγνό Ammoniums Alum, διαθέτει φυσικές αποσμητικές ιδιότητες, χωρίς να φράζει τους πόρους της επιδερμίδας μας. O, τι πιο αποτελεσματικό για την κακοσμία μια και η δράση του είναι αντισηπτική: απομακρύνει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία. Δεν περιέχει ίχνος αλουμίνιου, δεν έχει άρωμα, δεν αφήνει λεκέδες στην επιδερμίδα ή στα ρούχα.

Το βρέχεις και το απλώνεις σαν κλασικό αποσμητικό. Ξεχνάς την κακοσμία αλλά και τους γνωστούς κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει ένα κοινό αποσμητικό. Και μην το βλέπεις μικρό..θα σου κρατήσει πολύυυ καιρό!
Ιδανικό για άνδρες,γυναίκες και παιδιά.


Cymbopogon Cane Sugar Body Scrub
Με κόκκους ζάχαρης, με ρύζι Bran, Safflower, Licorice Root και Λεμονόχορτο, προσφέρει φυσική, βαθιά απολέπιση στο δέρμα.
Το λεμονόχορτο είναι ιδανικό στην καταπολέμηση της λιπαρότητας, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα μας, ενώ το άρωμά του ανακουφίζει από πονοκεφάλους και διώχνει το αίσθημα της κούρασης.


Λάδια σώματος για μασάζ ή ενυδάτωση
Περιέχουν ρύζι Bran, που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Ο συνδυασμός βοτάνων και αιθέριων ελαίων προσδίδει επιπλέον ευεργετικές ιδιότητες τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα.
Μπορείς να το απλώσεις σε βρεγμένο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση, να ρίξεις μερικές σταγόνες στη μπανιέρα και να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή τέλος, να εφαρμόσεις κάνοντας μασάζ σε στεγνό δέρμα κάνοντας μασάζ. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα.


Water Lily Detoxifying Face Wash & Water Lily Blossom Essence Toner Mist
Τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα που σου συστήνω να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!!!

Το καθαριστικό για το πρόσωπο αποτελείται από εκχυλίσματα αιθέριων ελαίων από νούφαρο, τα οποία θα προσφέρουν ενυδάτωση στο δέρμα, καθώς ο φυτικός άνθρακας θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα, αφήνοντας ως αποτέλεσμα απαλή υφή και λαμπερή όψη. 
Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, απαλύνει , ενυδατώνει και φωτίζει την επιδερμίδα του προσώπου, μετά από κάθε χρήση. Είναι φανταστικό προϊόν και δεν προκαλεί ερεθισμούς ούτε στην περιοχή των ματιών!

Water Lily Blossom Essence Toner Mist. Είναι η αντίστοιχη λοσιόν, χωρίς αλκοόλ, με φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Βοηθάει στην επαναφορά και τη σωστή διατήρηση του PH της επιδερμίδας και αφαιρεί τη λιπαρότητα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δημιουργία βακτηρίων, τα οποία προκαλούν την ακμή ή άλλους ερεθισμούς στο δέρμα.
Ψέκασε μετά τον καθαρισμό για να επαναφέρεις την ισορροπία στο δέρμα και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στο δέρμα σου για να δεχτεί καλύτερα την ενυδάτωση.
Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου για πιο φυσικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια.
Θα με θυμηθείς αν τη χρησιμοποιήσεις κυρίως το καλοκαίρι ή αν δουλεύεις για ώρες σε εσωτερικό χώρο και χρειάζεσαι που και που μια "ανάσα"!


Virgin Coconut Oil
Αγνό λάδι καρύδας του οίκου HARNN, που παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο ζύμωσης, χωρίς τη χρήση θερμότητας ή χημικών διαλυτών.
Αγνό, αγαπημένο και πολυχρηστικό, είναι κατάλληλο για τα μαλλιά αλλά και για το σώμα.
Θα το λατρέψεις και θα σου κρατήσει για πάντα!


Τα φυσικά σαπούνια του οίκου διαφέρουν από τα άλλα σαπούνια που έχεις δοκιμάσει. Κύριο συστατικό τους είναι το ρύζι Bran, πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά με τη μορφή 3 βιταμινών Ε, τη Τοκοφερόλη, Toctrienol και Oryzanol, μοναδικές για την λείανση και την ενυδάτωση του δέρματος, προσφέροντας και φυσική αντηλιακή προστασία.
Πιστεύω όπως και εγώ δε θα μπορείς να διαλέξεις! Δική μου επιλογή είναι το λεμονόχορτο αν και ακόμα έχω στο μυαλό μου το υπέροχο άρωμα του Τριαντάφυλλου..



Shaal Collection
Ολοκληρωμένη σειρά με νέα προϊόντα με βούτυρο Sal που βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη λάμψη της. Σου προτείνω τη μους καθαρισμού για ευαίσθητες επιδερμίδες Shaal Skin Enlightening Cleanser ή την ενυδατική κρέμα, SHAAL Skin Enlightenment Moisturizer, ελαφριά και πολύ απαλή σε υφή, ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική δράση, προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Επιπλέον , παρέχει αντιηλιακή προστασία και βοηθά την ελαστίνη της επιδερμίδας.


Μία επίσης νέα κατηγορία προϊόντων που αξίζει να προσέξεις είναι τα οργανικά τσάγια, με διεθνείς πιστοποιήσεις από τον παγκόσμιο οργανισμό τσαγιού IFOAM.
Αρωματικά και με συνδυασμό συστατικών για ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό. Ένα δώρο στον εαυτό σου ή στα αγαπημένα σου πρόσωπο, που αποδεικνύει ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

Ο οίκος HARNN, βάζει την υπογραφή του σε μία σειρά αιθέριων ελαίων από καθαρά φυτικά εκχυλίσματα αιθέριων ελαίων από όλο τον κόσμο, με μοναδικές ευεργετικές αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες.

Άλλη μεγάλη μου αδυναμία τα αρωματικά κεριά, φτιαγμένα από κερί σόγιας, φοινικέλαιο, πιστοποιημένο οργανικό Shea Butter και με φιτίλι από 100% βαμβάκι. Χωρίς παραφίνη ή άλλα πετρελαιοειδή. Και όπως λιώνει το κερί μπορείς να πάρεις το "λαδάκι" και να το χρησιμοποιήσεις για μασάζ..απίστευτο?!


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα είναι και τα αρώματα του οίκου. Εμπνευσμένα από την Αγιουβέρδα, χωρίς αλκοόλ, με υψηλής ποιότητας καθαρών αιθέριων ελαίων από όλο τον κόσμο αναμιγμένων με φυσικό λάδι Rice Germ, προσφέροντας ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα.
Εφαρμόζονται όπου υπάρχει έντονος παλμός στο σώμα. Δεν πρόκειται να μυρίζει έντονα όπως τα συνηθισμένα αρώματα αλλά κάθε φορά που θα το εισπνέεις θα αισθάνεσαι.. παραδεισένια.. γαλήνια.. όμορφα.. χαλαρωτικά!! Με αυτό το "μαγικό φίλτρο" στην τσάντα σου μπορείς να πεις αντίο στο στρες και σε ό,τι σε εκνευρίζει.
My precious!!

Το κατάστημα της Harnn θα το ερωτευτείς και στο λέω με βεβαιότητα! Πόσο μάλλον τώρα που έχει και εκπτώσεις ;-)
Θέλεις και ιδέες για δωράκια?
Σετ με της θαυματουργές κρέμες χεριών, σετ με λαδάκια, αγαπημένα προϊόντα σε travel size για τα ταξίδια σου ή για πιο οικονομικές αγορές και δοκιμές. Και αν θέλεις "δωράκια" για το σπίτι θα εντυπωσιαστείς με τα αρωματικά εσωτερικού χώρου!
Δε λέω άλλα γιατί θέλω να το δεις και να μου πεις τη γνώμη σου!! Ή μήπως το ξέρεις ήδη?
Πες εντυπώσεις!!






Και αν αγαπάς ό,τι αγαπώ..ρίξε μια ματιά στο διαγωνισμό των GBB εδώ και ψήφισε το beautyincrisis.blogspot.gr!!


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 

Aν θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ό,τι νέο ανεβαίνει, πρόσθεσε το email σου πάνω δεξιά ("Follow by email")
Τα καλύτερα έρχονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...