Give Joy - Xmas at The Body Shop


Είναι αυτές οι μέρες, μέσα με τέλη Νοέμβρη που ξέρεις ότι τα Χριστούγεννα έρχονται και απλά περιμένεις το "τσαφ" για να αρχίσεις να χαίρεσαι και να στολίζεις και να μπαίνεις στο εορταστικό κλίμα! Και το "τσαφ" φέτος το έκανε η The Body Shop με ένα υπέροχο event σε ένα από τα πιο όμορφα καταστήματά της, στη Νέα Σμύρνη. 

Μας υποδέχτηκε ζεστά η πανέμορφη και χαμογελαστή Δήμητρα Καλδή, Marketing & Communication Manager μαζί με την ομάδα των The Body Shop σε ένα κατάστημα στολισμένο, με χρώματα και αρώματα Χριστουγέννων. Και όλα αυτά παρέα με τις ομορφότερες bloggers, τη Μαίρη, την Έλλη, την Ιωάννα, τη Βάνα, τη Σταυρούλα, την Όλγα την Κωνσταντίνα, τη Ντέπη, τη Μαίρη, τη Ρία, την Άρτεμη, την Άννα, τη Νατάσα, την Αργυρώ και πολλές ακόμα αγαπημένες bloggers.. 
(Σίγουρα κάποια/ες θα ξεχνάω, πείτε μου στα σχόλια!)
 
Αφορμή για να βρεθούμε όλες μαζί ήταν η εορταστική κολεξιόν μακιγιάζ και τα νέα προϊόντα περιποίησης περιορισμένης κυκλοφορίας της TBS. Το μότο της εταιρείας είναι "Give Joy" to you or others! Δώστε χαρά στους αγαπημένους σας ή στον εαυτό σας με σετ και δώρα από τη The Body Shop με προϊόντα 100% vegetarian και 100% χωρίς βαναυσότητα σε ζώα. Πολύ ωραίες προτάσεις, σε χαρούμενες συσκευασίες για δωράκια σε μικρούς και μεγάλους, όλα σε πολύ καλές τιμές!

Τρεις νέες λαχταριστές σειρές για τις γιορτές.. Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το CRANBERRY JOY, εορταστικό, φρουτώδες και πολύ αγαπημένο! Απολαύστε φροντίδα με το αισθησιακό VANILLA BLISS, που τώρα έχει νέο, πλούσιο άρωμα και ξυπνήστε αναμνήσεις πεντανόστιμων εορταστικών συνταγών με το πικάντικο άρωμα του GINGER SPARKLE. 
Στην κάθε σειρά θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα (body butter, lip balm, scrub, bath crystals για χαλαρωτικό μπάνιο, body lotion με λάμψη, σαπουνάκι, κρέμα και υγρό σαπούνι χεριών και έλαιο χώρου), μεμονωμένα ή σε σετάκια. Επιλέξτε ποιο είναι το αγαπημένο σας ή γιατί όχι..συνδυάστε τα αρώματα μεταξύ τους!

Σετάκια, ιδανικά για δώρο σε διάφορες τιμές
Και τα τρία αρώματα σε Body Butter για να τα έχετε όλα



Ο "μπισκοτούλης" κλέβει την παράσταση και έκλεψε την καρδιά πολλών από εμάς!! Στην πιο γλυκιά μεταλλική συσκευασία, γεμάτο Ginger Sparkle.. ακαταμάχητο!





Ψάχνετε κάτι πιο οικονομικό? Body Butter και Shower Gel με 10€!

Cranberry Joy, γλυκό, φρουτώδες, Χριστουγεννιάτικο και οι γιορτές θα έχουν άλλο άρωμα! Άρεσε στις περισσότερες ίσως κοπέλες στο event, από το μίνι γκάλοπ που έκανα..

Δώρο για εσάς ή για το σπίτι..

Μήπως είστε κλασικό κορίτσι της βανίλιας? Γλυκό, ζεστό, πλούσιο άρωμα!! Κάντε μπάνιο με το φανταστικό αφρόλουτρο της σειράς, χαρίστε απαλότητα και βελούδινο δέρμα με το scrub και ολοκληρώστε με βαθιά ενυδάτωση και άρωμα βανίλιας που διαρκεί με το αγαπημένο Body Butter. Η σειρά VANILLA BLISS ήταν outsider, δεν περιμέναμε ότι η βανίλια μπορεί να είναι τόσο ωραία.. δοκιμάστε το και θα ξεχάσετε όσα ξέρετε για τις κλασικές, βαρετές βανίλιες ;-)

Όταν η γλυκιά κοπέλα της The Body Shop μου πρότεινε να απλώσει κάνοντας μασάζ στα χέρια μου τη Vanilla Bliss Hand Cream δεν φανταζόμουν τι εννοούσε. Όχι, δεν ήταν ένα απλό, ανούσιο μασάζ! Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία (τίποτα δεν είναι τυχαίο) πραγματικά "έλυσε" τα χέρια μου με το θαυματουργό μασάζ της ενώ το άρωμα της βανίλιας (λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται με την τριβή) αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο. Η κρέμα τέλεια, καθόλου λιπαρή και σε νέα εύχρηστη συσκευασία για το σπίτι ή στην κλασική μικρή, ιδανική για την τσάντα.

Και αν τα χέρια της μαμάς είναι ταλαιπωρημένα και ξηρά.. θα λατρέψει το δώρο σας! Κρέμα και σαπούνι χεριών σε πρακτική θήκη. Πρωτότυπο?!

Φυσικά δε θα αφήσετε τη φίλη σας που λατρεύει τη σοκολάτα παραπονεμένη! Μπόλικη, λαχταριστή σοκολάτα σε μεταλλική καρδιά. Try not to eat it!

Και επειδή πολλές μικρές δεσποινίδες τρελαίνονται για τη The Body Shop, η μαμάδες δε γίνεται να τους χαλάσουν χατίρι.. Θα ξετρελαθούν με το "γλειφιτζούρι" ή σφουγγαράκι-χιονάνθρωπο και το αγαπημένο τους αφρόλουτρο!

Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το μακιγιάζ που προτείνει το αγαπημένο μας κατάστημα για τις γιορτές! Δύο παλέτες σε καταπληκτική ποιότητα και πολύ πολύ όμορφα χρώματα. Μεταλλικές, μοντέρνες αποχρώσεις σκιών με λάμψη, μολύβια ματιών για να τονίσετε το βλέμμα ή να δώσετε φως και αναλυτικές οδηγίες και πινελάκια, στο εσωτερικό της συσκευασίας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε το smoky των γιορτών. 
Για τα χείλη δώστε λάμψη με τα νέα Colourglide Shine, σε 4 νέες αποχρώσεις: Ruby Sparkle, Copper Mine, Rare Coral και Rose Quartz. Απλώστε και θαμπώστε! 
Οι χαλκόχρυσες πέρλες χαρίζουν ακαταμάχητη λάμψη σε μάγουλα, κροτάφους και ντεκολτέ, θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σας. Μην ανησυχείτε για την εφαρμογή του, το σούπερ απαλό kabuki πινέλο είναι το ιδανικό αξεσουάρ. 
Και αν θέλετε να δώσετε ακόμα περισσότερο glamour στην εμφάνισή σας το δημοφιλές Sparkler της The Body Shop είναι για εσάς, σε πολυτελή, vintage συσκευασία! Ψεκάστε τη λεπτή, ιριδίζουσα σκόνη σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά για έντονη λάμψη.
shimmering party make-up

Τα νέα Colourglide Shine
Χρώμα, λάμψη και ενυδάτωση!
Αναδείξτε το βλέμμα σας με χαλκόχρυσες αστραφτερές σκιές



Δώστε χρώμα, λάμψη και σχήμα στο πρόσωπο

Η Μαίρη παίρνει χρώμα, μπαίνει στο κλίμα και γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, με τις πέρλες, DAZZLING ROCKS, must για φέτος!

Καλά με τέτοια μάτια Έλλη μου δε χρειάζεσαι πολλά αλλά η Smoky Moonstone Palette τα τόνισε πολύ όμορφα!

Η Ιωάννα..ακόμα πιο γλυκιά από κοντά!! Αν και συνήθως δεν προτιμάει τα ζεστά καφέ για το μακιγιάζ της η Smoky Copper Palette σίγουρα της πάει πολύ!!

Μαζί με τις ευχές της οι ομάδα του TBS μας έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο με άρωμα και λάμψη εορταστική! Και τα τρία προϊόντα είναι πλέον αγαπημένα! Αχ...η βανίλια!!

Thank you TBS ♥

Ο διαγωνισμός του blog συνεχίζεται!!! Εσείς πήρατε μέρος?


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...