The Art of Seduction - Dita Von Teese by Cointreau & ARTDECO


Cosmopolitan is so last year..now we have Cointreaupolitan!

Γευστικά coctails (σίγουρα πάνω από ένα), μακιγιάζ και μαλλιά φροντισμένα από τους ειδικούς, σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, με μαγευτική θέα της πόλης από ψηλά, beauty και fashion bloggers και πολλές όμορφες παρουσίες...υπό το βλέμμα μιας γυναίκας πρόκληση!
Το Cointreau και η ARTDECO διοργάνωσαν ένα από τα ωραιότερα events στο Saint George Lycabettus για να μας μυήσουν στον απαράμιλλα γοητευτικό κόσμο του Cointreaupolitan και της νέας σειράς μακιγιάζ από την ARTDECO που φέρουν την υπογραφή της Dita Von Teese.


Με αέρα sex & the city και με τη συνοδεία του Cointreaupolitan γνωρίσαμε από κοντά το νέο μακιγιάζ της ARTDECO ενώ οι ειδικοί μεταμόρφωσαν κάποιες από εμάς σε ντίβες με ανάλαφρες, ρετρό μπούκλες και μακιγιάζ στο στυλ της Dita Von Teese.


Κόκκινα χείλη συνδυάζονται με εντυπωσιακό smokey, αλαβάστρινη επιδερμίδα και φυσικά τη signature γραμμή eyeliner της Dita Von Teese. Πιστή στο vintage στυλ που την έκανε διάσημη προτιμά το half-moon manicure, των 30s και 40s, κάτι που δεν μπορούσε φυσικά να λείπει από τη συλλογή.



Art Couture Lipstick Velvet

Τα τέσσερα νέα κραγιόν της σειράς 
"Classic red lips are always the height of glamour, and the most chic beauty statement a woman can make!"
Dita Von Teese

Και swatches από την πολύ γλυκιά Έλλη, από το caramellitsa.blogspot.gr με το πιο ωραίο μανικιούρ του event!! Η Έλλη ξεχώρισε το βαθύ κόκκινο-το μεσαίο της φωτογραφίας!

Ενώ η Σίσσυ από το αγαπημένο sissisplace.blogspot.gr μας δείχνει τις σκιές της σειράς που ξεχωρίσαμε. Μάλιστα η Σίσσυ μας δίνει και tip! Να χρησιμοποιούμε τη βάση για σκιές της ARTDECO για πιο έντονο αποτέλεσμα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια! Αριστερά βλέπουμε τη σκια Νο 175 χωρίς βάση και στη μέση τη σκιά πάνω από την Eyeshadow base της εταιρείας. Από κοντά, η διαφορά στην ένταση του χρώματος με τη χρήση της βάσης είναι πολύ πιο εμφανής.

Τα Lip Lacquers με κρεμώδη υφή, λαμπερό αποτέλεσμα και μεγάλη περιεκτικότητα στο χρώμα τράβηξαν αμέσως την προσοχή μας. Η Dita λατρεύει τα κλασικά, ματ, κόκκινα χείλη αλλά προσθέτει λίγο gloss στο κέντρο των χειλιών για πιο glamorous και αισθησιακό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το Lip Lacquer πάνω από το Art Couture Lipstick Velvet!

Η ARTDECO για χάρη της μούσας της έδωσε στις συσκευασίες vintage στυλ..

Τριπλή παλέτα για να βάλετε τρία χρώματα της επιλογής σας
Τις παλέτες τις αγοράζετε ξεχωριστά και μπορείτε να τις γεμίσετε με σκιές ή ρουζ συνδυάζοντας ό,τι χρώματα επιλέξετε εσείς. Η συγκεκριμένη, με τη ρετρό αισθητική και το "Beauty is Art" γραμμένο στον καθρέφτη στο εσωτερικό της σας ταξιδεύει στον πολυτελή και σαγηνευτικό κόσμο της Dita Von Teese ενώ κάνετε το μακιγιάζ σας.

Glamour is about creation, and any woman who desires it can learn to create it for herself as I have. I believe that makeup has the power to transform an ordinary woman into an extraordinary one."
Dita Von Teese

Ρουζ σε γλυκά χρώματα, concealer, foundation με μεγάλη διάρκεια και πούδρα για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, βερνίκια νυχιών (κόκκινο και λευκό για να δημιουργήσετε το δικό σας half-moon manicure) και φυσικά eyeliner και glamorous βλεφαρίδες συμπληρώνουν μία απόλυτα διαχρονική συλλογή. Αποπλάνηση, κομψότητα, και λίγο μυστήριο είναι τα χαρακτηριστικά της και η Dita Von Teese καλεί την κάθε γυναίκα να δημιουργήσει το δικό της μακιγιάζ και να νιώσει ντίβα!



Και αφού "παίξαμε" με το μακιγιάζ, το Cointreau ανέλαβε να μας μάθει πως θα ολοκληρώσουμε την αποπλάνηση φτιάχνοντας το ιδανικό coctail.

Η σύμπραξη του διάσημου ποτού και της σταρ του bourlesque ήρθε πολύ φυσικά, αφού είναι η ιδανική για να ενσαρκώσει τη στάση του Cointreau "be cointreauversial". Όλα πάνω της είναι cointreauversial: η προσωπικότητα, ο αισθησιασμός, η προκλητικότητα, το προσωπικό της στυλ επηρεασμένο από τις σταρ των δεκαετιών του '30 και του '40 αλλά και τα φαντασμαγορικά της show μέσα σε ένα ποτήρι martini με τα πρωτότυπα, καλυμμένα με πέτρες Swarovski κοστούμια της.

Πώς θα φτιάξετε το αγαπημένο ποτό της Dita; Για να το απολαύσετε χρειάζεστε 5cl Cointreau, 3cl χυμό Cranberry και 2cl χυμό λεμονιού, χτυπημένα στο shaker με πολύ πάγο και σερβιρισμένα σε ένα ποτήρι coctail μαζί με μία ροδέλα φλούδας πορτοκαλιού. That's the way she loves it!


Βάλτε φλογερό κόκκινο κραγιόν, κλασικό μαύρο eyeliner, ακολουθήστε τη συνταγή του απολαυστικού Cointreaupolitan και χαρίστε το πιο ζεστό σας χαμόγελο...ζήστε Cointreauversially!

Ευχαριστώ Cointreau & ARTDECO για τα μαθήματα αποπλάνησης ;-)


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...