♥ing right now


Είναι η τάση στο μακιγιάζ εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι ότι το λατρεύω. Σκούρα, έντονα χείλη, ματ ή με λάμψη, άλλοτε κοκκινίζουν και άλλοτε μωβίζουν, αυστηρά ή μοντέρνα, βράδυ ή ακόμα και πρωί κλέβουν την παράσταση. Τα αγαπώ γιατί είναι εύκολα..λίγη μάσκαρα, concealer (καλύψτε ατέλειες οπωσδήποτε αλλά χωρίς υπερβολές) και ελάχιστο ρουζάκι και είμαι έτοιμη!
Τα αγαπημένα μου? Burberry Lip Velvet "Bright Poppy" No 311, Burberry Lip Velvet "Pink Azalea" No 308 (stay tuned, post on the way), MAC "Hang Up" εδώ σε συλλεκτική συσκευασία αλλά το βρίσκεται στη σταθερή σειρά με τη γνωστή μαύρη συσκευασία της MAC, MAC "Rebel".
Burberry No 311, Burberry No 308, MAC Hang up, MAC Rebel


Μ'αρέσει πολύ να σετάρω σκούρα χείλη με σκούρα νύχια!

SPARITUAL "I feel the earth move", MAC "Blueblood", Essie "Sole Mate"

Όσοι με ακολουθείτε στο facebook έχετε ήδη δει ότι είμαι εντελώς σε Xmas mood.. Νομίζω ότι σε όλους μας χρειάζεται ένα "ουπς" ατη διάθεσή μας και το δεντράκι πιστέψτε με κάνει και από μόνο του δουλειά. 
Χρυσό Tip: 
Φέτος στολίστε το με αυτόν (αυτήν ή αυτούς) που αγαπάτε, έχει πολύ περισσότερη πλάκα ♥

Κλείστε τα φώτα, βάλτε μουσική, φτιάξτε ζεστή σοκολάτα ή τσάι (μήλο&κανέλα, με έξτρα κανέλα προτείνω) ή βάλτε ένα ποτό, ανάψτε κεριά, ανάψτε τα φωτάκια του δέντρου και χαλαρώστε στον καναπέ με την παρέα που προτιμάτε (αυτός, αυτή, αυτοί ή ακόμα και ένα βιβλίο ή η αγαπημένη σας ταινία).
Γι'αυτό αγαπώ τα κεριά..ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, αρωματίζουν το χώρο και μας χαλαρώνουν. Έχω εθιστεί στο White flower Aromatic Candle με αιθέρια έλαια από Γιασεμί, Μανόλια και Ylang- Ylang, από τη Harnn έναν οίκο που στοχεύει στην ισορροπία σώματος, πνεύματος και περιβάλλοντος και είναι η νέα μου αδυναμία (post on the way as well). Yankee Candle "Christmas Cookie", περιμένω να το ανάψω στις γιορτές..αυτό το άρωμά του..αχχχχ...υπέροχο, λαχταριστό, αρωματικό, χριστουγεννιάτικο κουλουράκι (try not to eat it!). Και κεριά από τη Μήλο από φυσικό κερί μέλισσας, έτσι για να ονειρεύομαι και λίγο καλοκαίρι που και που..



Ε καλά με ξέρετε πια..μη δω beauty bazaar κάτι με πιάνει..Clarins, Moschino, Guerlain, Revlon, Kenzo, Versace, Elizabeth Arden, Sisley.. και πολλά ακόμα αγαπημένα brands! Μήπως να περνάγαμε μια βόλτα για να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας ή για να είμαστε έτοιμες με δωράκια για τους φίλους μέσα στις γιορτές, πολύ πολύ οικονομικά? Τί λέτε, θα τα πούμε εκεί?!
Το bazaar λειτουργεί από την Πέμπτη 22/11 έως και το Σάββατο 1/12, καθημερινές 12.00 – 20.00 και Σάββατο-Κυριακή 10.00 – 18.00, στον 1ο όροφο του Notos Outlet της Μενεξέδων 6 (Κάτω Κηφισιά).



Σας άφησα το καλύτερο για το τέλος. Κοστίζει μόνο 1,60€ και σκορπάει χαμόγελα!
Γιατί είναι η απόλυτη επιβεβαίωση ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. Γιατί όταν νιώθεις όμορφα, δείχνεις όμορφα και κάνεις τον κόσμο γύρω σου όμορφο.
Γιατί η ουσία είναι στο "μοιράζομαι", στο "απλώνω το χέρι", "βοηθάω", "συναισθάνομαι" .. "αγαπώ" και είμαι ευτυχισμένος.
«Πως μπορούμε όλοι παίρνοντας μια παστίλια να θεραπεύσουμε τον πόνο του άλλου». 

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια πλήρης εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με τη συμβολική αγορά ενός κουτιού με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, κάθε αγοραστής συμβάλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν ευάλωτους ασθενείς, «ξεχασμένους», αποκλεισμένους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κι ένα πρακτικό «όχημα» αλληλεγγύης αφού με την αγορά ενός πακέτου Παστίλιες (1,60 €), το ένα ευρώ διατίθεται απευθείας σε προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι «Παστίλιες» δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς την αφιλοκερδή συμμετοχή της πολυαγαπημένης APIVITA και των προμηθευτών της που βοήθησαν σημαντικά να κρατηθεί το κόστος παραγωγής και διανομής στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο. Επίσης καθοριστική είναι η συμβολή των φαρμακοποιών σε όλη τη χώρα, που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα φιλοξενώντας τις Παστίλιες στα φαρμακεία τους χωρίς κανένα κέρδος από τις πωλήσεις τους.
Η διανομή τους μόλις ξεκίνησε, βοηθήστε να φτάσουν σε όλη την Ελλάδα ζητώντας από το φαρμακοποιό σας να τις παραγγείλει. Διαδώστε το!!!
Περισσότερες πληροφορίες στο pastilies.gr.

Και επειδή πάντα αγαπώ εσάς..μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό του blog ;-)

Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...