The Body Shop - Beauty with ♥


Τη The Body Shop την αγαπώ ιδιαίτερα αφενός για τα όμορφα προϊόντα της, αφετέρου γιατί με πάει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Τότε που το λαδάκι καρύδας ήταν το αγαπημένο μου "άρωμα", το αφρόλουτρο φράουλας με την πρωτότυπη τότε συσκευασία έκανε όλο το σπίτι να μοσχομυρίζει και το lip balm με φανταστική γεύση ήταν το "κραγιόν" μου! Από τότε τα προϊόντα της The Body Shop έχουν εξελιχθεί πολύ, η ποιότητα και τα συστατικά των προϊόντων βελτιώνεται συνεχώς και οι συσκευασίες γίνονται όλο και πιο ωραίες, αυτό που δεν αλλάζει είναι η ευαισθησία και η οικολογική και ανθρωπιστική δράση της. Καλλυντικά με καρδιά και φωνή!

Dragon Fruit Lip Butter - Δώστε φωνή στα χείλη σας
Αγοράζοντας το συγκεκριμένο lip butter βοηθάτε και εσείς τη δράση της The Body Shop. Αφού για κάθε προϊόν που πωλείται η εταιρεία δωρίζει το 100% των εσόδων για καλό σκοπό. Σε κάθε συμμετέχουσα χώρα θα επιλέγονται τρεις κοινωφελείς οργανώσεις που ξεχωρίζουν για τη δράση τους. Το καλύτερο είναι ότι εμείς αποφασίζουμε σε ποια οργάνωση θα πάει το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων μέσω ψηφοφορίας στα καταστήματα The Body Shop.
Το Dragon Fruit Lip Butter από τη μέρα που το πήρα στα χέρια μου έγινε αγαπημένο! Έχει υπέροχη φρουτένια γεύση και ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει τα χείλη και χωρίς να αφήνει "βουτυρένια" αίσθηση όπως άλλα lip butters. Μου αρέσει πολύ και η απαλή, διάφανη, ελαφρώς λευκή(ίσα-ίσα για να αποχρωματίσει ελαφρώς τα χείλη) λάμψη που χαρίζει..ο καλύτερος συνδυασμός για έντονα μάτια και σωστά ενυδατωμένα χείλη.



Vineyard Peach Body Butter
Η ειδική ποικιλία Vineyard Peach, μεγαλώνει δίπλα σε αμπελώνες όπου το πλούσιο έδαφος την τροφοδοτεί με πολύτιμα συστατικά, με αποτέλεσμα τα πιο απολαυστικά, ζουμερά ροδάκινα, ένας παραδεισένιος συνδυασμός έντονου αρώματος, γευστικής σάρκας και βελούδινης απαλότητας. Η ειδική έκδοση Vineyard Peach υπόσχεται απαλό και ενυδατωμένο δέρμα για 24 ώρες, με το πολύτιμο λάδι από τον πυρήνα του φρούτου. 
Στη σειρά θα βρείτε Body Scrub που καθαρίζει μαλακά, αφήνοντας το δέρμα σας μεταξένια απαλό, λείο και μυρωδάτο, Shower Gel που θα σας ταξιδέψει, body lotion για ανάλαφρη αίσθηση και Body Butter για 24ωρη βαθιά ενυδάτωση και βελούδινη απαλότητα.
Όταν είδα το Body Butter ήμουν λίγο προκατειλημμένη. Καταρχάς γιατί το ροδάκινο δεν είναι και το αγαπημένο μου άρωμα για ενυδατική σώματος αλλά κυρίως γιατί πίστευα ότι θα είναι πολύ λιπαρό και δε θα απορροφάται εύκολα(έως ποτέ) όπως μου συμβαίνει πάντα με τα Body Butters. Με το που άνοιξα τη συσκευασία άλλαξα γνώμη. Φρεσκοκομμένα, ζουμερά, λαχταριστά, αρωματικά ροδάκινα..πραγματικά έχω ερωτευτεί το άρωμά του και το καλό είναι ότι στο δέρμα μου έχει και διάρκεια! Όσο για την υπερ-ενυδάτωση που φοβόμουν, ισχύει ότι είναι πιο λιπαρό από το body lotion αλλά σ'εμένα τουλάχιστον απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αντιαισθητική αίσθηση.
ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσετε! Απλά κλείστε τα μάτια και μυρίστε το ;-)
* Η καρδιά μέσα τους
Η σειρά Vineyard Peach περιέχει εννέα διαφορετικά συστατικά από το πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στο πρόγραμμα Δίκαιου Εμπόριο με Κοινότητες, η ΤΒS επηρεάζει θετικά τη ζωή 300.000 ατόμων και των κοινοτήτων τους κάθε χρόνο.


The Body Shop Tea Tree Pore Minimizer
Χάρη στο οργανικό λάδι τεϊόδενδρου που περιέχει, ένα από τα ισχυρότερα, φυσικά αντιβακτηριδιακά συστατικά, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει το μέγεθος των πόρων και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας ενώ περιορίζει τη λιπαρότητα από την πρώτη κιόλας χρήση. Οι πλούσιες σε μέταλλα πούδρες απορροφούν τη λιπαρότητα, για επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα , με μικρότερους πόρους, απαλότερη και καθαρότερη. Το απλώνετε μετα την ενυδατική και πριν το make-up. 
Έχω διεσταλμένους πόρους και λιπαρότητα οπότε το Tea Tree Pore Minimizer είναι στα μέτρα μου και μάλιστα αποδίδει! Έχει ευχάριστο, αρκετά έντονο άρωμα πράσινου τσαγιού-μέντας που σε συνδυασμό με τη δροσερή αίσθηση του χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο. Όντως παρατηρώ μειωμένη εμφάνιση των πόρων κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, δεν ξέρω αν μακροπρόθεσμα η συστηματική χρήση του μειώνει το μέγεθός τους μόνιμα.. Όσο για τη λιπαρότητα κάνει θαύματα, βοηθάει το make up ή τη BB Cream να μείνουν στη θέση τους, χωρίς την αντιαισθητική γυαλάδα. Γενικώς, η όψη της επιδερμίδας μου είναι άψογη και το Tea Tree Pore Minimizer γίνεται ένα με το δέρμα ενώ η βελούδινη υφή του χαρίζει μια πολύ καλή βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ, χωρίς να ερεθίζει ή να βαραίνει. 
Αν έχετε μικτό ή λιπαρό δέρμα θα σας αρέσει σίγουρα!
* Η καρδιά μέσα τους
Ο προμηθευτής για το λάδι τεϊόδενδρου από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες έχει την έδρα του στις παρυφές του Όρους Κένυα. Η συγκεκριμένη περιοχή φιλοξενεί μια ποικιλία από είδη φυτών και ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση και απειλείται σοβαρά από την αποψίλωση. Αγοράζοντας προϊόντα Tea Tree της The Body Shop, βοηθάτε να προστατεύσουν την περιοχή για τα επόμενα χρόνια
 
 
All-In-One BB Cream 
Colour Adapting Tinted Cream
Για το τέλος σας άφησα το νέο πρωταγωνιστή της The Body Shop. Η νέα ΒΒ Cream, είναι όλα σε ένα-νοικοκυρεμένα. Make-up και περιποίηση της επιδερμίδας σε ένα μόνο προϊόν.
• Χρώμα που προσαρμόζεται
• Ομοιόμορφο αποτέλεσμα
• 24ωρη ενυδάτωση
• θρέψη
• λείο αποτέλεσμα
• ελαφριά υφή
• γίνεται ένα με το δέρμα και περνά απαρατήρητη
 



Η καινοτόμα σύσταση περιέχει μικροκάψουλες χρωστικής που σπάνε όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα, αποδεσμεύοντας το χρώμα που περιέχουν. Έτσι ενώ αρχικά βλέπετε το προϊόν να έχει λευκό χρώμα όταν το αναμίξετε γίνεται ένα με το χρώμα της επιδερμίδας. Αν έχετε ανάγκη από μεγάλη κάλυψη, σίγουρα καμία ΒΒ δε θα σας τη δώσει, η All-In-One BB Cream χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, λεία επιδερμίδα και λάμψη. Το πρόβλημα είναι αν έχετε λιπαρότητα, γιατί στην περίπτωση αυτή δε θα σας βοηθήσει. Όταν τη χρησιμοποίησα μόνη της(σε ζεστές μέρες και για αρκετές ώρες) το δέρμα μου στην αρχή φαινόταν τέλειο και λαμπερό στη συνέχεια εμφάνισε λιπαρότητα, κάτι που μου επιβεβαίωσαν και άλλες κοπέλες. ΑΛΛΑ αν τη χρησιμοποιήσετε με primer το πρόβλημα λύνεται! Ένα θα σας πω: 
All-In-One BB Cream + Tea Tree Pore Minimizer = L.F.E. ;-)  (Τα παιδικά χρόνια που σας έλεγα..)
Μπορείτε να απλώσετε το Tea Tree Pore Minimizer πριν ή και μετά την All-In-One BB Cream ή να αναμίξετε στο χέρι σας τα δύο προϊόντα πριν τα απλώσετε στο πρόσωπο. Θα λατρέψετε το συνδυασμό! Ειδικά αν απλώσετε λίγη πούδρα στο Τ του προσώπου όπου εμφανίζεται η περισσότερη λιπαρότητα θα είστε σίγουρα τέλεια για πολλές ώρες!
* Η καρδιά μέσα τους
Η κρέμα All-In-One BB Cream περιέχει έλαιο marula που προμηθεύεται η ΤΒS μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στη Ναμίμπια, βοηθώντας πάνω από 5000 γυναίκες που ζουν σε αγροτικές κοινότητες να αποκτήσουν αίσθημα ανεξαρτησίας, επάρκειας και αυτοπεποίθησης, καθώς και να υποστηρίξουν ενεργά τα παιδιά τους εξασφαλίζοντας χρήματα για την εκπαίδευσή τους.


Ευχαριστώ πολύ The Body Shop! Τα απολαμβάνω με την καρδιά μου! ♥


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...